Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Skisa, бъркаш хората /арабите нямат нищо общо с нас/...ти май си нямал досег с араби
Пример е освободения Ирак.

Пример е освободения Ирак.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
кво точно каза не стана много ясно ,но понеже разбрах само въпроса ти - да! имал съм досег с иранци. ако обясниш точно къв довод имаш мога да отговоря.
но не виждам довод кадафи да остане на власт.
но не виждам довод кадафи да остане на власт.
- Сондьора
- ентусиаст
-
С кои иранци с тия в БГ или къде? тук арабите, болшинството са със смъртна присъда или агенти на ДС.
Арабите са ..../понеже не сме демокрация няма да си кажа мнението/. Бил ли си в арабска държава..Либия, Алжир, Бахрейн Дубай, Тунис??
Знеш ли как се държат с бели / не по курортите/, да не говорим за белите жени какви са за тях, и че ти си неверник и си свиня...
Аз гледам от гледната точка на нас, бели, западни, руски и т.н. държави, на мен арабите са ми ясни.
п.п. В Либия съм живял и съм учил там, тва до 5-6 клас, та знам кви са либийците, и къв е Кадафи.
И тва с мед сестрите, не ги бъркайте, понеже те не са съдени само за спина!
Арабите са ..../понеже не сме демокрация няма да си кажа мнението/. Бил ли си в арабска държава..Либия, Алжир, Бахрейн Дубай, Тунис??
Знеш ли как се държат с бели / не по курортите/, да не говорим за белите жени какви са за тях, и че ти си неверник и си свиня...
Аз гледам от гледната точка на нас, бели, западни, руски и т.н. държави, на мен арабите са ми ясни.
п.п. В Либия съм живял и съм учил там, тва до 5-6 клас, та знам кви са либийците, и къв е Кадафи.
И тва с мед сестрите, не ги бъркайте, понеже те не са съдени само за спина!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
В Либия мисля, че ще стане много по-лошо от сега .... Ще се стигне до международна намеса и ще стане нещо като в Ирак заради черното злато е всичко ...
- SKISA
-
-
с всякакви араби съм имал вземане даване и да се обобщава не е нормално!
а ако адвокатстваш за кадафи не искам да споря с тебе....
не знам кви са ти доводите за спин, заради хойкане ,заради пиене на алкохол ли са съдени ,ма не ми разправяй ,че е бил прав. и за локърби сигурно е прав!? недей ,бе човек!
а ако адвокатстваш за кадафи не искам да споря с тебе....
не знам кви са ти доводите за спин, заради хойкане ,заради пиене на алкохол ли са съдени ,ма не ми разправяй ,че е бил прав. и за локърби сигурно е прав!? недей ,бе човек!
- Сондьора
- ентусиаст
-
Имал си вземане даване, къде?
Не ходатайствам, казвам кое е по - добре за нас. Те са ми през он'я.
Сам настройваш темата за кдафи -локърби и да спорим, ако ти бомбандират къщата ти кво ше направиш..Щото убиват дъщеря му 86та, а той 88ма праща некой си.
Не ходатайствам, казвам кое е по - добре за нас. Те са ми през он'я.
Сам настройваш темата за кдафи -локърби и да спорим, ако ти бомбандират къщата ти кво ше направиш..Щото убиват дъщеря му 86та, а той 88ма праща некой си.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз не мога да разбера кво толкова се прехласваме, че сваляли Кадафито та чак и сигурно и банкет ще вдигаме, щото виждате ли не сме само ние балъците дето сме си имали Бай Тошо и сме си го махнали полюционно-революционно настроени и сега сме много демократични! Алоууууууууу вие добре ли сте бе
Приликата дето я правят некои с Бай ви Тошко и т.н е явно ненормална и някак си неуместна. Боли ме шланга, че тарамбуките немали демокрация, важното е че си беха тихи и кротки (и доволно напушени), ай сега да ви видя демократичното настроение като бенза почне да скача всеки ден (то па оня Пут(к)ин само тва чака)! Баси и хората, тва тотално са ви промили мозъците медиите 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- SKISA
-
-
да бе супер ни е бенза да е 1лв и да е пълно с малоумни "пълководци" ,които могат да си поведат армиите на джихад! не виждаш по-далеч от носа си ,а говориш за промити мозъци!
банкет ше дам, щото ще е един малоумник по-малко ,готов да подпали целият свят и мен барабар в него...!
сто пъти по-добре да се контактува с некой нормален, та ако ще и по-умен и хитър, отколкото с откачен тъпанар.
и да! оказва се ,че е имало и други тъпаци като нас да търпят толкова време диктат и говедо на кормилото на властта....!
тва го научих от медиите...! добре ,че ми го казаха...
банкет ше дам, щото ще е един малоумник по-малко ,готов да подпали целият свят и мен барабар в него...!
сто пъти по-добре да се контактува с некой нормален, та ако ще и по-умен и хитър, отколкото с откачен тъпанар.
и да! оказва се ,че е имало и други тъпаци като нас да търпят толкова време диктат и говедо на кормилото на властта....!
тва го научих от медиите...! добре ,че ми го казаха...
- Larbi
- Потребител
-
Как па изведнъж всички скокнаха ? Я се замислете малко от малко ? същата работа беше и с комунизма ! Решава се, '89 - '90 ще пада комунизма в целия блок и това става! Да не мислите
че има нещо случайно ?????? СЪБУДЕТЕ СЕ - ние тук можеше още да сме в тоя строй както и целия блок! Какво ще направите - протест ли ? Ами честит ви Белене
Това е реалността и сега - изведнъж всички в арабския свят се вдигнаха как стават тия филми
Ще стане като в Ирак защото са някакви събрани племена които едни с други не се дишат и са прави тия които казват,че само режим или някакво кралско управление както е в Мароко мисля ги оправя за съжаление ! Ислямистите са опасна работа само се замислете в чии ръце е мафията в Русия ??? Държат я хора с кавказки там грузински произход защото те са най-опасните и решителните.
че има нещо случайно ?????? СЪБУДЕТЕ СЕ - ние тук можеше още да сме в тоя строй както и целия блок! Какво ще направите - протест ли ? Ами честит ви Белене

- Сондьора
- ентусиаст
-
Скиса, яко ги бъркаш нещата, така наречените диктатори обичаха $, а тия младите вярват в 20те девственици..
И кой ше е хитрия, нали той е избил всички хитри
..остава само едно малоумно племе.
И кой ше е хитрия, нали той е избил всички хитри

- SKISA
-
-
бе по същия начин и за нас са говорели запада преди 89та . и ние сме били тъпото племе ,дето не мое да надигне глава и са ни считали за по-зелените негри....! така че недей....
и девствениците са над 70 - не са 20.
и девствениците са над 70 - не са 20.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Стига се разправяхте, а кажете ква е ситуацията със Саудитска Арабия? Петрола поскъпна с 10% и скоро пак ще вдигат цените на тунджата...
Ако и Саудитите изгърмят....

Ако и Саудитите изгърмят....
Si non confectus, non reficiat.
- Сондьора
- ентусиаст
-
Скиса, мани тая 89та и без тва си е от тех направена..тва, че си си мислел, че правиш нещо е едно на ръка.
Те тия дето не се навиват на 20се им казват над 70се
И арабите нямат нищо общо с нас, смятай = друг вид хора са. Ти за тях не си човек, а ти ги смяташ за хора..
Пак ти казвам яко бъркаш нещата.
п.п. В Сауди е забранено да се събират повече от 5 човека на обществено място, и е незаконно да се протестира срещу кралското семейство и полицията.
Те тия дето не се навиват на 20се им казват над 70се

И арабите нямат нищо общо с нас, смятай = друг вид хора са. Ти за тях не си човек, а ти ги смяташ за хора..

Пак ти казвам яко бъркаш нещата.
п.п. В Сауди е забранено да се събират повече от 5 човека на обществено място, и е незаконно да се протестира срещу кралското семейство и полицията.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
eeeee супер,бахти якото много обичам такива теми 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Larbi
- Потребител
-
Супер супер ама след 2 месеца като стане бензина 6 лв за литър и ще има брожения и цЕла Иевропа и глей ко стаа и тука
Пост Скриптум: Дано не съм лош пророк ама като гледам какво става ...

Пост Скриптум: Дано не съм лош пророк ама като гледам какво става ...