Имате ли шантави съседи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Имате ли шантави съседи?

Мнение от Yanko Petrov » 04 Фев 2012, 13:08

Под мен живеят двама траверси :gay: "Работят" на Сингру (има доста хора от Атина, знаят за какво иде реч :mhihi: ), което е на 50 метра от блока ни и си водят клиентите нощеска да ги опъват в квартирата и целия блок ги слуша :lol: Апартамента до мен пък са го наели двама любовници и само за секс се ползва, та когато и тия са там е общо взето лудница :kuku: :mhihi: :mhihi: Та такива ми ти страсти в блока, добре, че преди една седмица се преместих на по-висок етаж в същия вход, та тука засега е спокойно, не ги слушам по цяла вечер :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Фев 2012, 20:54

Живея в Варна,Цветен Квартал....колегата im0tep живееше над мене (или поне идваше по късните доби.... :mrgreen: ),сега обаче се заселиха две пишлеменца от Търговище.
На едното тати му дал една C-класа и момчето бръмчи с нея,учи в Свободния Университет,общо взето заможно копеленце :mrgreen:
Няколко седмици след нанасянето,се започнаха едни луди музики,тропане на дамски токчета,шишета се търкалят.....неща които леееекинко започват да ме изнервят след 22.00 часа.
Мълчах си,траях си,жена ми само ме поглежда всяка вечер....дъщеря ми и тя пита "Тати защо не и кажеш да са по тихички"....аз си трая.
Една вечер обаче към 23.30 часа не издръжАх.
Качвам се горе,чукам по вратата,на звънеца звъня.....нема никой,надули музиката и не ме чуват.По едно време явно са чули звънеца и са се усетили и музиката спря,обаче не отварят.
Аз не се отказвам обаче и съм се подпрял на звънеца,по едно време ми писнА....тамън да влезна с касата и хоооопп вратата се отваря.
Посъветвах ги културно,"понатиснах" единия,"поговорихме си",другия се скри в едната стая,аз не влязох по него,че не е културно да влизам без да ме поканят..... :mhihi:
Оттогава обаче,над мене все едно живеят МЪРТЪВЦИ......ни вопъл,ни стон.
Излязоха разбрани мъжкари,разбрахме се от първия път,и не правят проблеми вече :yes:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 05 Фев 2012, 0:06

sambeto написа:....

Тъй кат' те гледам, ако се качиш у нас, направо се изнасям :mhihi:
Да не е офф: Забравих за тия над нас. Жената 40 кила с мокри дре'и и пълна превръзка, всяка сутрин къде 09:00 почва да скача на въже. Да ама тя ' убаво 40 кила, ама пак си се чува. Поне по 30 минути без да спира .. /как не и се набиват петите :dunno: /
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 05 Фев 2012, 0:08

sambeto написа:Оттогава обаче,над мене все едно живеят МЪРТЪВЦИ......ни вопъл,ни стон.

ми те трябва да са мазохисти да ти кажа ако продължават :mhihi: Като те гледам се сещам за батИ Краси "ktv",който по една случайност преди ми беше комшия и знам за ква машина иде реч :yes: Та шубето е голям страх да знаЙш :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 05 Фев 2012, 2:06

Чудна тема :)
При мен нещата далеч не са трагични. На долния етаж живее възрастно семейство - много мили хорица, но отдавна са дали фира. става сутрин между 5:30 и 6. Проблемата е, че са 99% глухи. Но този 1 процент ги кара да слушат радио Хоризонт (както вече казах - в 6 часа сабалян) с волумето на макс.Чува се все едно съм си го пуснал в моята стая до главата. После иде ред на дежурния скандал (преди 15ина години спряха да се бият поради физическо несъстояние). Но аз си трая, понеже не са ми правили забележки за нищо.

Обаче комшията, към чието жилище гледа моят прозорец, е ... да го наречем колоритен. Млад мъж, около 30те. Живее с баба си - пенсионирана библиотекарка. Преди време бяха разтръбили, че той ще участва в "море от любов". Целият квартал строен да го гледа. Аз смених канала още на първото му изречение - "Аз съм .... от Варна и съм гей". На следващия ден си сложих много готини щори, все едно съм със стена на прозорците :) В редките случаи когато съм се показвал нощно време на прозореца, съм виждал какви ли не хомосексуални изпълнения...
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 05 Фев 2012, 10:03

BENZINO VN написа:
sambeto написа:Оттогава обаче,над мене все едно живеят МЪРТЪВЦИ......ни вопъл,ни стон.

ми те трябва да са мазохисти да ти кажа ако продължават :mhihi: Като те гледам се сещам за батИ Краси "ktv",който по една случайност преди ми беше комшия и знам за ква машина иде реч :yes: Та шубето е голям страх да знаЙш :mhihi:

Бати Краси е от моя край,в една зала тренирахме в Варна и ми е прятел,аз май даже от него се запалих и по БМВ :mrgreen:

По темата:
Вече имам още един комшия в входа,готин пич,кара черна BMW 1-ца купе,мноооого добро :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 05 Фев 2012, 10:55

Хмм.. ами аз... какво да кажа.. :conf: живея на село... сичко си ми е ок :yes: само това лято се появиха малко ядове... Имаше една къща под наем на 10м. зеха е некфи алкохолици.. цялото семейство.. бащата,майката,бабата и лелята... и се напиваха колективно и започваха да си бият 6 годишното детенце... Мъжа който беше около 50 годишен лятото всяка вечер се събираше с комшията чиято къща е над мене... и като се напиеха вадеха един акордеон и започваха да пеят и да свирят.. Под мене живеят някфи ''сапунета'' няма да ви казвам на ''Курбан байрям'' кво става.. :ranting: :ranting: :ranting: В къщата точно срещу мене има един мой връстник... рапър си пада и сяка вечер яко 2пак,ди ем екс , и др. една вечер явно беше самичък и пак беше надул музиката.. :ranting: :ranting: и аз не издържах.. измъкнах се без да ме видят наще и му показах основните удари в Кикбокса, Муай Тая и Джудото.. :wave: :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 05 Фев 2012, 14:04

Пресен пресен случай, преди половин час събрахме се долу с двама комшии да изчистим пътя да може да се излиза с колите и един чичка отгоре се разкрещя що сме чистели и как да сме чистели. не стига, че после изчистваме покрай блока пътеките и пак недоволни :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 05 Фев 2012, 15:01

Спя си аз и около 01:00ч вечерта бивам събуден от сериозно количество изливаща се вода. Имах чувстово, че някой излива цяла кофа в съседната стая. Викам си бах :conf: . Ставам аз сънен и отивам в хола да видя какво става. Паля лампата и не вярвам на очите си от тавана в средата на стаята не просто капе, то се излива направо. Ние сме на 3 етаж от общо 8. Това става лятото. Отивам да будя бащата да се разправя, че немам нерви. Става той излиза от вратата и какво да види. Съседа над нас полу гол,с празна кофа обикаля по стълбите и вика на баща ми:
-абе ти що си по гащи !?
-А баща ми му вика, а ти що изля тая вода в хола бе?
-каква вода? :paranoid:
- :kuku: и се прибра щото той човека,вече не беше съвсем със всичкия си и беше безмислено да се разправя с него.

Преди 10тина години пък съседна от 6тия етаж си запали хола и отиде да пуши на балкона :mrgreen: . Като дойдоха пожарникатрите им отказа да отвори вратата :mhihi: . Просто не винаги си пиеше лекарствата и изпадаше в такива кризи.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Фев 2012, 19:59

Проблема не е в съседите, но все пак...

Аспиратора ли е шибан или тоя дето го е монтирал е шибаняк не знам, но винаги знам какво се готви в блока. У нас никога не готвя, а винаги смърди на манджи... Всичко издухано от комшииските аспиратори влиза у нас през моя...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Фев 2012, 20:27

drago_pavlov написа:Проблема не е в съседите, но все пак...

Аспиратора ли е шибан или тоя дето го е монтирал е шибаняк не знам, но винаги знам какво се готви в блока. У нас никога не готвя, а винаги смърди на манджи... Всичко издухано от комшииските аспиратори влиза у нас през моя...

Сложи си клапан :winky:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 05 Фев 2012, 23:21

Хайде и аз да съм се разписал тук :mrgreen: Живея в кв.Левски-"квартала на богатите" го наричахме преди, ма няма да обяснявам що.Там най-пресния случай е този---
Един пич малко над моята възраст със една Нива-лилава ако някой я знае от квартала решил че ше се учи да пързаля..да ама то не става така-1-вия път като го виждам едвам увладяваше някви камщици че се излетя на ботевградското като пиян кум на хоро, след 2-3 дни го гледам прави некви опити пак и това което ме разби е: Една сутрин си седя в стаята и си слушам музичка и по едно време чувам от улицата едно голямо ТРЯЯСС-звук от удряне на метал в метал и скачам на 15 сантима от стола и бегом вънка да вида ко става..кога излизам глеам същия тоя убавец на правото решил да занася наляво надясно и като ми се изпуа у кофата за смет-а тя от тия сивите цилиндричните...ама евалат че спря колата за да си я дигне ми не я заряза така.

Миналата зима пък съседната къща имаше некви Сигани и да се греят изтарашиха дървената обшивка на вратите на гаража им

иначе кога живях преди в колоитния кв Надежда в панелката имаше безброй изпълнения от рода на купони на съседите, разправии, ала бала

Една бабка, луда беше да като я фане канапа и като земе един водопроводен ключ и като заблъска по тръбите на парното...страшно беше.Ма лопа със се сила..нема 6-5
Mr. 6 Cylinders
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 06 Фев 2012, 0:51

Някой от горните етажи редовно си хвърля люспи от риба , и всичко полепва по дограмата :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 06 Мар 2012, 21:23

Всичко съм очаквал, но не и това :kuku: От известно време някой ни плюе по вратата :clap: Живея в блок.. предполагам е някой от входа, ама знам ли. Това при положение, че съм нямал пререкания с никого. А да, и 90% от хората във входа са над 60 годишни. В началото не ми правеше особено впечатление, но вече взе да ме нерви. Ако имате идеи как да разбера кой е, давайте ги насам.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Мар 2012, 22:36

ylaine написа:Всичко съм очаквал, но не и това :kuku: От известно време някой ни плюе по вратата :clap: Живея в блок.. предполагам е някой от входа, ама знам ли. Това при положение, че съм нямал пререкания с никого. А да, и 90% от хората във входа са над 60 годишни. В началото не ми правеше особено впечатление, но вече взе да ме нерви. Ако имате идеи как да разбера кой е, давайте ги насам.

Изплюй се на всички на вратите и който не писне и не направи скандал - той е :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата