Всеки пети с 5 лв. на ден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Всеки пети с 5 лв. на ден

Мнение от E34 » 02 Мар 2011, 22:07

Светослав Пройнов написа:За КНДР не се безпокойте. КНДР както и Китай се развиват отлично както всяка друга социалистическа страна. Няма спор, че Социалистически Китай е мотора на световната икономика днес. Виетнам, КНДР, Беларус, Венецуела, Куба, сега и Бразилия - това са истински прогресивни страни, които плътно следват марксистко-ленинските предписания. Ще ги последват Русия и даже Индия, а след това и ние.

А така камарад, кАжи им го! Аз отдавна съм тръгнАл към Бразилията ама сеа знам, че съм на яко прав път. Venceremos! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Мар 2011, 23:21

Светославе бе, такива като теб мислех, че само по учебници ги има :mhihi: Моля те, не прави нова Студена война, защото още 500стр. ще ми дойдат в повечко. :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Мар 2011, 9:38

бахти , и на тия им плащат за тва! напрао не е истина ,ма щом некой плаща такъв да пише по нета ,начи има и файда от тая работа и явно са преценили ,че има смисъл да плащат. начи има бунаци ,дето ще се вържат....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Мар 2011, 11:22

SKISA написа:бахти , и на тия им плащат за тва!....

.....а пък и пишат в темата "Всеки с 5 лева на ден!" значи евентуално сигурно му плащат и на него по 5 лева :mhihi: и аз съм навит камарад! давайте тука на форума по 5 лева и глейте кво става революция! Кадафито ше се изяде от яд :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата