Кради, Кради Made in BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Re: Кради, Кради Made in BG

Мнение от sean-john » 25 Юни 2011, 18:38

Абе спора че е тъп... тъп е ... но рап-а се развива с такива темпове...че помита всичко и точно колега,че рап музиката е нова... няма как да има 1000 изпълнителя с кариера 15-20 години... рок-а и той е сила лично аз слушам малко рок (Металика и Скорпионс) и има песни които ми харесват..зареждат ме... бил съм и на концерт на Скорпионс найстина тръпката е адски голяма (казвам го като човек слушащ рап) просто е върховно... но и рок-а си остава там където е (и мисля че така е правилно ще остане завинаги в историята и то супер заслужено)...каквото и да си говорим просто в момента в цял свят се развива рап музиката и това е няма как да се отрече... има и банални песни като "бау лау лау" но има и толкова стойностни песни ,че ....

абе както започнах спора е адски тъп... рок-а си е рок... рап-а си е рап.... единия стил се е доказал спор няма... в момента другия се доказва и това е

п.с. а песента и клипа от темата са чук ;)
Последна промяна sean-john на 25 Юни 2011, 18:40, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: e39 530d Touring
Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31

Мнение от joro_e30 » 25 Юни 2011, 18:38

ms написа:
DirtySouth написа:Ковчега на рапарите дето е приготвен за рока защото няма вече под 60 дето да го правят ? :mhihi: Ох така не се бях смял от доста време толкова НЕкомпетентни мнения ... Сякаш съм в опел форума и ми говорят колко са зле BMW , там става подобен смях :mhihi:

леееко си се объркал, че няма млади да свирят рок- има повече от достатъчно, и то добре се справят. това, че ти не си ги чувал е разбираемо, не слушаш такава музика... имам прост въпрос- като е толкова велика тая музика рапа, я ми кажи 20 изпълнителя задържали се дълго... под дълго разбирай 15+г.- повече и не мога да искам, че то от 20г. има рап...
Като каза, че рока го свирят няк'ви на 60+г. я ми кажи и друго- колко от днешните звезди на рапа, ще ги има след 40+г. :?: ако приемем, че дотогава ще са живи де... ще има ли на кой да кажеш "рап динозавър" :?:

ПС: Ей ти и гадна чалгаджийка със 150 000 публика... та кой рапър казваш прави такива концерти :?: едни динозаври събират 250 000 (умиращи и то), няк'ва в Сърбия събира 150 000 (с проста чалга), къде ги големите рапъри :?:
http://www.youtube.com/watch?v=rjYakcwJy2c

ПС2: бил велика музика рапа- може, зависи колко ти е акъла :dunno:

А бе господин компетентен,не обиждай хората,кой колко акъл има!И 100 да свирят няма да направят един албум платинен 7 пъти!Кажи ми рок група с такова постижение ! :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Юни 2011, 18:49

мс ако си на 40+ ти е простено да ги говориш тези глупости

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2011, 19:01

DirtySouth написа:Приятно гледане ....

Приятно, приятно, колко да е приятно :mhihi: БГ рапърчетата пак показват, че ги бива или да пеят изсмукани от пръстите, дъвкани 1000 пъти вече баналности, или да припяват със силиконови чалга певачки. Най- скапаната песен с Килата, която съм слушал, ама не знам- на поизпростелия и озлобен в самозъжалението си българин може и да му хареса парчето, на някави мишоци, които се опитват да шокират зрителя (не слушателя) с кадри на насилие, щото то ясно, че нищо няма да направим срещу корумпираните митничари и катаджии, ми дай поне да видим как ги гърмят :mhihi: Чекиджийска му работа...
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 19:23

Малък град , малко мозък ....
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Юни 2011, 19:27

DirtySouth написа:Малък град , малко мозък ....

Е айде ти от големия град и с многото мозък направи един разбор на песента- явно изпускам няк'ъв скрит смисъл :dunno:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2011, 19:27

Ми аз колега поне мога да се оправдая с малкия град, за разлика от някои други :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 19:32

Аз съм писал по-горе но конете още са си с капаците , просто е смешно да кажеш че нещо не е истинско при положение че в него си вложил пари и време и чувство ,а ще получиш 0 лева от него . Металика нали са по-добри ходи им на концертите и давай лудите пари за комерсиалното и дрогата :winky: Сори ама толко за без пари ще ти анализирам :)

saleen , на такива като теб немога да кажа колега ...
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 25 Юни 2011, 19:37

Нещо лошо за рока ли чувам :twisted: Защо намесвате рока/метъла с дрогата???Точно тея американски чалгари са едни от най-големите смъркачи :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 25 Юни 2011, 19:48

DirtySouth написа:saleen , на такива като теб немога да кажа колега ...

И аз не мога, ама не защото мислим различно, а защото не си правя изводите за някой от 1-2 постинга във форума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 20:06

vasilmm написа:Нещо лошо за рока ли чувам :twisted: Защо намесвате рока/метъла с дрогата???Точно тея американски чалгари са едни от най-големите смъркачи :mhihi:

Точно там е разликата че поне тея се дрогират с качествени неща , а онея то не бяха свръхдози херца то не е чудо :)
I'm slowly drifting
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Юни 2011, 20:46

Добре де, кажете каква е филосовията на рапа, че толкова много я споменавате, споделете я с нас може и да си променим мнението...И пак казвам смешно е да казвате рапа е много по велика музика от еди коя си, за вас може за други не е и обратното. В случая не си мислете, че сте прави и не обиждайте другите, защото всеки е прав за себе си...не си налгайте мнението...А за интелекта на хората спрямо музиката, мога да ви кажа, че познавам няколко човека които слушат рок и на маса сядат да пият слушайки рок (чат пат и чалга :mhihi: ), но никога рап, ама никога...слушат рап случайна само, ако пуснат по радиото...едната част от хората са със сериозно професии за които се учи доста години, а другите притежават сериозни компании с по сумати народ служители...така че недейте да определяте човек според музиката която слуша...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Юни 2011, 21:16

BMWALPINA написа:едната част от хората са със сериозно професии за които се учи доста години, а другите притежават сериозни компании с по сумати народ служители...така че недейте да определяте човек според музиката която слуша...

Братле тея слушат рок щото са от старата школа, то тогава това е било модерно и това им е останало, като стил.
Не може да ми говориш щом те ( 40+ години) слушат рок значи това е по-добрата музика.
Такива образи които твърдят, че слушали рок и като ги питат какви групи слушаш предимно ... миии металика, скорпионс ... Групи отпреди 15-20 години, които колкото и да са били добри не мисля, че е нормално да циклиш на тях с десетки години и да ми ги даваш за пример. Тези групи ги въртят само по Радио 1 и VH1. Събудете се и вижте накъде върви света и махнете капаците. Рапа не бил хубав ами като не е не го слушай ама не се опитвай да си наложиш мнението и на другите. Тука повечето противници на рапа са набор 70 и надолу. Мисля, че спора си е напълно излишен ама давайте продължавайте всеки да си знае на неговото.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 25 Юни 2011, 21:29

Понеже темата стана доста интересна, ще си позволя и аз да изкажа мнение, било то и първото ми във форума :mhihi: Като човек, който слуша точно тези два стила, преди повече рап, сега повече рок, имам доста наблюдения върху изпълнителите в момента, както и върху по-стари. Не мога да се съглася с твърдението "рока се е доказал вече, рапът сега се доказва" :kuku: В момента има толкова много популярни РОК групи в света, че ми е трудно да ги изредя /зависи и за какъв рок говорим/. Тъжното в случая е, че в България се знаят AC/DC, прословутата Металика, Мейдън и Пърпъл. И това е. Да речем, че някоя група от рода на Muse, Radiohead, Arcade Fire и т.н. дойдат. Колко хора ще съберат тук в България? Нула, на фона на Металика. Дори миналата година на Sonisphere на Alice In Chains имаше обидно малко хора, да не говорим ако Pearl Jam решат да дойдат. Ама едва ли. Просто тук в музикално отношение, спрямо рока, сме светлинни години назад, това е истината. Евала на организаторите на Elevation-а, че решиха да докарат една наистина модерна група като 30 Seconds To Mars, но за съжаление, поради независещи от тях обстоятелства, не се получи. И пак нямаше да има много хора, просто не е ли Металика, не стаа... А за рапа... при рапа е точно обратното- в момента всички "рапъри" на фона на изпълнителите от 90-те са пълен смях. С извинения към колегата по-горе, но какъв рапър е Лил Уейн??!?!? От комерсиалните изпълнители, единствения който държи фронта е Еминем, и то с последните си два проекта. Иначе... не виждам качествен НОВ рап изпълнител :kuku: Сега всички си висят ланците, карат си колите и им е "много тежък живота" :mhihi: Преди слушах много рап, и в момента си слушам, просто с напредването на възрастта /то и аз съм на една възраст :mhihi: / се появи интереса ми към китарата , започнах да свиря, и нормално вкусовете ми се измениха. Чат-пат си пускам и рап, естествено, но Лил Уейн... :shock: А тва за дрогата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Едва ли има рок изпълнител от 30 и повече години насам, който да не е взимал :mhihi: Та някои даже си и умряха от тва... Без лоши чувства към никого, надявам се темата да не я заключат, защото доста се поизмести :bchug:

PS- eто и един поздрав към колегите с една НОВА група, със СТАРИ членове :mhihi: http://www.youtube.com/watch?v=1veQocaigWQ :ok:
PS2- за да не съм съвсем офтопик, за песента на Ъпсурт мнението ми е по-скоро отрицателно, малко повече ми идва :bang: :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юни 2011, 21:30

BMW_RIDER написа:Леле, това е за гледам и не вярвам на ушите си. Такива коментари в тая тема.

Как въобще слагате рап до рок/метал незнам.

Рапа наистина има добри парчета готино се купонясва на рап, приятно и небрежно е ама това е. Някой колега хубаво го сложи на едно ниво с чалгата. Даже ако погледнеш най-комерсялните рап песни - фърги, мърги, пъф деди, това е абсолтна американска чалга. Имало и песни със смисъл, да има то и в България има политици които не крадът, ама са 1 на 1000. Така и в рапа измежду многото- "голям ти е гъза, виж ми ескалейда шорти", има някой дето да драмтизира как израстнал в гетото с патлака - а бегайте това да ми го слагате до рока.

Нещо подобно да се случвало на рап?
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY

+100000000
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата