Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- M2PR
- старши ентусиаст
-
mladostbg написа:Извинявам се, че се намесвам, ама понеже аз съм въпросното момче от форума на ЦСКА, та да направя едно уточнение...
Прекрасно е, че момичето се опитва да изкара нещата все едно аз съм отишал там само и само, за да обидя отбора ви, само дето това не е вярно. Можеше да уточни, че бях против това определен отбор да заявява "Не искаме да ни свири еди-кой-си съдия". Просто защото имаме точно 4ма съдии и ако всеки отбор каже нещо такова... не виждам как въобще ще се играят мачовете. Със същия успех и аз мога да завявя, че не желая Любо да ни свири мачовете (примерно казвам)...
И да.. бях против да има 6 трансфера на сезон (което явно не се понрави на вашата представителка).
Ето и програмата за лигата:
http://195.62.22.15/league/index.php?op ... &Itemid=68
П.П. Миналата година заслужавахте да ни победите, макар че мачът се превърна в егати коридата. Надявам се тази година да е по-спокоен.
разбира се че е прекрасно.....а защо не се замислиш над факта защо само теб те споменавам, а не някой от пежо, рено, дир , симитли.....не мислиш ли че изказванията ти бяха малко крайни и на места неподготвени !?
всеки отбор си защитава позициите и поради факта че съм отишла като представител съм длъжна да ги защитавам.....
та неа значение...както каеш
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Не искам да ви разводнявам темата.
Не споменаваш представителите на част от другите отбори, защото нищо не казаха цялата вечер и защото както обикновено половината само стоят и чакат на готово да им се каже какво се прави. И след това редовно някой нещо е недоразбрал... ама карай да върви. А пък аз единствен си позволих да не се съглася открито с твоето (вашето) желание да не ви свири един съдия.
Мога да защитя всяко едно от предложенията, които дадох там, но тъй като известна част от тях бяха и приети, май няма особена нужда :-)
Отговорих тук само, защото не искам да се получава като миналата година и да се насажда напрежение едва ли не, че ние имаме нещо против вас. А така излезе от мнението ти.
Не съм искал да обидя (а и мисля, че не съм), когото и да било. Още по-малко пък вас. Малко тъпо ми се струва да се разбираме по-добре с момчетата от Левски, отколкото с вас
Успех ви пожелавам в турнира.
Не споменаваш представителите на част от другите отбори, защото нищо не казаха цялата вечер и защото както обикновено половината само стоят и чакат на готово да им се каже какво се прави. И след това редовно някой нещо е недоразбрал... ама карай да върви. А пък аз единствен си позволих да не се съглася открито с твоето (вашето) желание да не ви свири един съдия.
Мога да защитя всяко едно от предложенията, които дадох там, но тъй като известна част от тях бяха и приети, май няма особена нужда :-)
Отговорих тук само, защото не искам да се получава като миналата година и да се насажда напрежение едва ли не, че ние имаме нещо против вас. А така излезе от мнението ти.
Не съм искал да обидя (а и мисля, че не съм), когото и да било. Още по-малко пък вас. Малко тъпо ми се струва да се разбираме по-добре с момчетата от Левски, отколкото с вас

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Е как нема да се разбирате с момчетата от Левски по-добре при положение, че вие сте си Левскарчета
Незнам кво е било на тая среща, щото неможах да дойда, но за съдията мога да кажа следното : още преди мача ни с вас имахме същите претенции към този съдия ( за ощетяване на целия отбор и лично отношение към наши играчи ) и желаехме да не ни свири той за да не се стига до такива сцени както в мача помежду ни, но уви желанието ни не бе удоволетворено и видяхте как се свири, какво се свири и какво щеше да стане накрая...
Никой от нашият отбор не излиза на мач за да се кара, бие или каквото и да било друго нещо освен футбол
Всичко останало, като закачки, коментари и темподобни са в кръга на добрия тон. И ми е малко неприятно заради един палячо като този съдия сега отбора да носи славата на груб, неспортсменски и още незнам си какъв...
Категорично заявявам, че ако тоя паляк Шопов ни свири мач лично ше го пребия и мач нема да има, пък ако ще доживот да не играя във форумната лига
Не изразявам лично мнение а мнение на 20 души отбор
Та поради тези причини не желаем той да ни свири, пък ако ще да изглежда като претенция на 10 годишни лапетий това е положението. Аз лично няма да допусна за 2ра поредна година 'някой си' да се подиграва с труда на момчетата
п.с нищо лично към момчетата от ЦСКА и успех в лигата

Незнам кво е било на тая среща, щото неможах да дойда, но за съдията мога да кажа следното : още преди мача ни с вас имахме същите претенции към този съдия ( за ощетяване на целия отбор и лично отношение към наши играчи ) и желаехме да не ни свири той за да не се стига до такива сцени както в мача помежду ни, но уви желанието ни не бе удоволетворено и видяхте как се свири, какво се свири и какво щеше да стане накрая...
Никой от нашият отбор не излиза на мач за да се кара, бие или каквото и да било друго нещо освен футбол

Категорично заявявам, че ако тоя паляк Шопов ни свири мач лично ше го пребия и мач нема да има, пък ако ще доживот да не играя във форумната лига

Та поради тези причини не желаем той да ни свири, пък ако ще да изглежда като претенция на 10 годишни лапетий това е положението. Аз лично няма да допусна за 2ра поредна година 'някой си' да се подиграва с труда на момчетата

п.с нищо лично към момчетата от ЦСКА и успех в лигата

долен хранител

- M2PR
- старши ентусиаст
-
mladostbg написа:Не искам да ви разводнявам темата.
да да да и един мармот завива шоколада в станиол и на мене ми е все тая..просто видях лично отношение...
а м-удругото смислените предложения ги имаше и от други форуми, не са седяли безучстно ... 70% от присъстващите се изказваха и то не с по 1 дума ...

абе няма значение, както каза Мето успех в лигата и така
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Абе се тая кои свири даите ние да се сабереме наи сетне да поритаме.......когато играеме силно нема кои да ни бие ако ше и Колина да свири
П.С. Форума на ЦСКА тая години мисля да загубят по напулно легален начин в един хубав и спордсменски мач

П.С. Форума на ЦСКА тая години мисля да загубят по напулно легален начин в един хубав и спордсменски мач

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
а и явно вапросния садия им е приятел на момчетата от ЦСКА това са извадки от техния форум явно обичт тои даим свири мачове
Мачът с форума на Дир.БГ беше полуофициален и съдията Милен Шопов изведе на терена, под жаркото софийско слънце, 18 души борещи се да защитят честа не само на форумите и отборите си, а и на различните групи, в които се състезаваха, а в последствие и спечелиха през миналия (първи) сезон на турнира Форум Лига.
Днес победихме отборът на Дир.бг с 6:4. Водехме с 3:0, после ни върнаха един гол за 3:1. Второто полувреме поведохме с 6:1 и в последните десетина минути допуснахме 3 гола. Приятен мач стана.
Аз май забравих да напиша, че днес играем изключително здрав мач с отбора на Симитли от 17 часа на Спортна София. Те завършиха на второ място миналия сезон и срещата определено ще е интересна. Те, както и отборът на Сакис (ФМ България) ще са основните ни конкуренти по пътя към защита на титлата от миналия сезон
Победихме Симитли с 2:0. Беше страхотен мач, а ние цяло второ полувреме играхме в нашата си половина, но удържахме резултата
П.С.Както виждате даже не ни взимат на сериозно.Трябва да се засрамим все още не сме се сабрали да се видиме камоли да направим някоя и друга контрола ПРОПАДНАЛЯЦИ!!

Мачът с форума на Дир.БГ беше полуофициален и съдията Милен Шопов изведе на терена, под жаркото софийско слънце, 18 души борещи се да защитят честа не само на форумите и отборите си, а и на различните групи, в които се състезаваха, а в последствие и спечелиха през миналия (първи) сезон на турнира Форум Лига.
Днес победихме отборът на Дир.бг с 6:4. Водехме с 3:0, после ни върнаха един гол за 3:1. Второто полувреме поведохме с 6:1 и в последните десетина минути допуснахме 3 гола. Приятен мач стана.
Аз май забравих да напиша, че днес играем изключително здрав мач с отбора на Симитли от 17 часа на Спортна София. Те завършиха на второ място миналия сезон и срещата определено ще е интересна. Те, както и отборът на Сакис (ФМ България) ще са основните ни конкуренти по пътя към защита на титлата от миналия сезон
Победихме Симитли с 2:0. Беше страхотен мач, а ние цяло второ полувреме играхме в нашата си половина, но удържахме резултата
П.С.Както виждате даже не ни взимат на сериозно.Трябва да се засрамим все още не сме се сабрали да се видиме камоли да направим някоя и друга контрола ПРОПАДНАЛЯЦИ!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Въпросният съдия винаги сме го избирали заедно със съперника ни в конкретната среща и сме му предлагали да дойде да свири мача, за да нямаме спорове на терена. Така че колкото сме били съгласни ние, толкова бяха съгласни и отборите на Дир.бг, Симитли и Радио Гонг. Да не говорим, че оплакване от него не е имало.
А вас дали ви вземаме насериозно можеш да погледнеш в темата за прогнозите във форума на лигата, където съм си написал мнението :-) Така от контекста като извадиш всичко е лесно.
@M2PR - Ти да беше разбрала с кого играете и можеше и да ти повярвам, че наистина си слушала внимателно вчера! Още преди края на срещата двойките бяха ясни... Изнервих се, защото заради изказвания с недомлъвки като твоето, в 5тия кръг като играем двата отбора ще си скачаме на кръв вместо да направим нормален мач. А ти ще седиш отстрани, ще се кефиш как се ритаме и ще ни псуваш. Мачът от миналата година просто се надявам да не се повтаря по никакъв начин. Бийте ни и с 10:0, няма проблем, но просто да не стават тия дивотий от миналия мач.
@sinqta_strela - Всеки има право на мнение, но все пак ми се струва, че отдавна е минало времето на такива крайни изказвания. Аз така или иначе не зная какъв ви е проблемът със съдията (защото той датира отпреди нашия мач с вас), но не може да няма начин поне да седнете и да се разберете като нормални хора. Обръщам се към теб, защото другите момчета от отбора ви пък хептен не ги познавам и впечатленията ми са само от директния ни мач, а както се сещаш - това значи, че не са особено добри :-). Но нищо не пречи да седнете и да обсъдите проблема или поне да опитате. А не да се обяснява кой кого щял да пребие в турнир за удоволствие.
А вас дали ви вземаме насериозно можеш да погледнеш в темата за прогнозите във форума на лигата, където съм си написал мнението :-) Така от контекста като извадиш всичко е лесно.
@M2PR - Ти да беше разбрала с кого играете и можеше и да ти повярвам, че наистина си слушала внимателно вчера! Още преди края на срещата двойките бяха ясни... Изнервих се, защото заради изказвания с недомлъвки като твоето, в 5тия кръг като играем двата отбора ще си скачаме на кръв вместо да направим нормален мач. А ти ще седиш отстрани, ще се кефиш как се ритаме и ще ни псуваш. Мачът от миналата година просто се надявам да не се повтаря по никакъв начин. Бийте ни и с 10:0, няма проблем, но просто да не стават тия дивотий от миналия мач.
@sinqta_strela - Всеки има право на мнение, но все пак ми се струва, че отдавна е минало времето на такива крайни изказвания. Аз така или иначе не зная какъв ви е проблемът със съдията (защото той датира отпреди нашия мач с вас), но не може да няма начин поне да седнете и да се разберете като нормални хора. Обръщам се към теб, защото другите момчета от отбора ви пък хептен не ги познавам и впечатленията ми са само от директния ни мач, а както се сещаш - това значи, че не са особено добри :-). Но нищо не пречи да седнете и да обсъдите проблема или поне да опитате. А не да се обяснява кой кого щял да пребие в турнир за удоволствие.
даже другите четат повече от вас
После искате да биеме на ред и това онова нема кои да прочете тука и само се пишат празни приказки а още не сме си видели физономиите
Към момчето от ЦСКА форума бате даваи го по спокоино
И аз искам хубав мач.И остави представителката ни тя все пак е дама и не е телкова на ти с футбола,но е похвално неиния ентусиязъм 

Към момчето от ЦСКА форума бате даваи го по спокоино

поздрави

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
mladostbg много пъти сме се опитвали мирно и тихо да изкажем недоволството си от този съдия, и то не един и два пъти. Видя докаде се докараха нещата, по стечение на обстоятелсвата на мача с вас...
Има достатъчно и все основателни претенции за искането ни, което датира от средата на миналия сезон.
А тези изкавания ако не друго поне да привлекат вниманието на организатори и представители, защото аз друг начин тоя да не ни свири не виждам.
Честно казано не виждам как това 'човече' наричащо себе си съдия с тапия от БФС има наглостта да свири мачове.
За мен този човек няма нищо общо с футбола.
Предлагам да приключим тази тема тук. Има си място за разсикване
А колкото до мацката която ни представя и благодарение на която и тази година ще участваме ( все пак ако не беше свършила черната работа си бехме у зоните
) аз стоя твърдо зад нея дори и да не е права, все пак ме замества и мен там
п.с. дайте да резервираме някаде игрище да пишеме час и отбора да е на линия че като гледам сички имат по 20 контроли а ние само пиеме ядеме и се размножаваме
п.с2 като гледам прогнозите като за първи път сме горе долу фаворити за първия ни мач
Има достатъчно и все основателни претенции за искането ни, което датира от средата на миналия сезон.
А тези изкавания ако не друго поне да привлекат вниманието на организатори и представители, защото аз друг начин тоя да не ни свири не виждам.
Честно казано не виждам как това 'човече' наричащо себе си съдия с тапия от БФС има наглостта да свири мачове.
За мен този човек няма нищо общо с футбола.
Предлагам да приключим тази тема тук. Има си място за разсикване

А колкото до мацката която ни представя и благодарение на която и тази година ще участваме ( все пак ако не беше свършила черната работа си бехме у зоните

п.с. дайте да резервираме някаде игрище да пишеме час и отбора да е на линия че като гледам сички имат по 20 контроли а ние само пиеме ядеме и се размножаваме

п.с2 като гледам прогнозите като за първи път сме горе долу фаворити за първия ни мач

долен хранител

- M2PR
- старши ентусиаст
-
са дайте сериозно по темата евентуално за събота или неделя кой в кой ден ще може!ама по-сериозно моля!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
в неделя съм на мач в ПЛД и няма да мога.В сабота евентулано след 8 засажаление съм на работа.През седмицата принципно нямам проблем само да се каже ден предварително 

поздрави

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Предлагам през седмицата вечер да се събереме на Академик на мрежите, защото макар Съборта и Неделя да са почивни дни всеки хуква нанякъде.
Примерно Четвъртък или Петък?
Примерно Четвъртък или Петък?
M2PR написа:juliano написа:Ааа.. дали си търсите вратар ?
принципно срока за записване мина...погледни на някоя от първите страници постнах един линк на който има формуляр за попълване..попълни го за всеки случай, пък после момчетата като играят може да пробвашсамо да следиш темата
![]()
пп.има и мейл там, прати попълнения формуляр на него
пратих...