Кой потребител ви кефи у форума
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Кой потребител ви кефи у форума
Златко Баретата
И един колега Nasko 325 май беше 

Никой не мое ма връне на селу!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
bum_bum - и във форума, и като човек доколкото го познавам, начин на мислене, услужлив, абе идол
Tom и Postman - светила в тунинга

Tom и Postman - светила в тунинга

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Az se kefq na vsichki vi!
Sorry che pisha na latinica no ne sam v BG.
Vapreki che rqdko vzimam uchastie, cheta redovno! Apassionata,Ivo Voykov,devent,KoPrIvka,krystal........ i vsichki vas na koito ne uspqh da zapomnq nikovete. Vsichki vie ste edna neveroqtna obshtnost! Ostanete vinagi takiva zadruzni ,vinagi gotovi da pomognat v trudna situaciq i vseotdaini na markata
Radvam se che s povecheto se zapoznahme lichno! Badete vinagi zdravi i ostanete takiva kakvito ste- HORA S OGROMNI CYRCA!
Andro

Vapreki che rqdko vzimam uchastie, cheta redovno! Apassionata,Ivo Voykov,devent,KoPrIvka,krystal........ i vsichki vas na koito ne uspqh da zapomnq nikovete. Vsichki vie ste edna neveroqtna obshtnost! Ostanete vinagi takiva zadruzni ,vinagi gotovi da pomognat v trudna situaciq i vseotdaini na markata

Radvam se che s povecheto se zapoznahme lichno! Badete vinagi zdravi i ostanete takiva kakvito ste- HORA S OGROMNI CYRCA!
Andro

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
blackrider написа:Az se kefq na vsichki vi!Sorry che pisha na latinica no ne sam v BG.
Andro![]()

Ти пък все едно им честитиш рожден ден с тея пожелания

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Да се разпиша и аз, подредени както ми идват на акъла, не по симпатии:
Скиса, Е. Димитров, Апасионатката, Заги, Волфен, Мишел, ДимитроФфФФФФ(още не си ми докарал Е90ката да я тествам), Кристал, Флейм, Митака7 и още хиляди знайни и незнайни войни на синьо-белия щит, за които като се сетя ще добавя
А, момчетата, които още карат маратонки, обаче пишат уникални истории, даже имаше някой със завидни умения в рисуването - ще ме прощавате, не ви помня имената, дори не знам още ли се навъртате наоколо
ЕДИТ: Яяя, тука някой ме е споменал.
Галантен поклон, Krystal ^^
Скиса, Е. Димитров, Апасионатката, Заги, Волфен, Мишел, ДимитроФфФФФФ(още не си ми докарал Е90ката да я тествам), Кристал, Флейм, Митака7 и още хиляди знайни и незнайни войни на синьо-белия щит, за които като се сетя ще добавя

А, момчетата, които още карат маратонки, обаче пишат уникални истории, даже имаше някой със завидни умения в рисуването - ще ме прощавате, не ви помня имената, дори не знам още ли се навъртате наоколо

ЕДИТ: Яяя, тука някой ме е споменал.
Галантен поклон, Krystal ^^
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,