Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Най-сконфузните ситуации, в които сме попадали.

Мнение от climbernoob1 » 13 Окт 2011, 21:30

exvitermini написа:Ще разкажа една ситуация случила се на един приятел....
...Возят си се из града заедно с друг негов приятел. Изведнъж моя човек забелязва някакво младо и красиво момиче на тротоара, и последвал коментар от рода на " гледай я к'ва е не е ли да и го набиеш"... Другият я погледнал и казал "А, това е дъщерята"...
Сещайте се какъв срам е брал моя човк :dummy: :mhihi:

Ако бях аз на мястото на твоя приятел, умирам от срам! :oops: :ok:

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 13 Окт 2011, 21:43

:oops: Имам си вила в гората с 5 необитаеми къщи наоколо 8) умирам да събирам слънчице по прашки , като си оставям шорти и потник някъде наблизо за всеки случай :mhihi: Един ден сестра ми по някое време подвиква земи се облечи , а аз що слабо сърце ли имаш :?: Не ве комшията ще падне през оградата (дядо на към 80 год) :oops: :oops: :oops:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 13 Окт 2011, 21:55

На паркинга на мола съм и си паркирам аз вярната е36тица.Слизаме с едно приятелче при което виждаме адската п.... да пуши в един CL бял.Моя приятел не вижда,че джама е леко свален и казва:Тая колко се е ебала и лапала за тоя мерджан при което мацката сваля джама и казва:Един път го направих ама като хората :) Двамата гледахме като застреляни ... тя си запали ЦЛ-а и да я няма ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 14 Окт 2011, 0:04

самоцитирам се отпреди 3 години: :mhihi: 8) :

theraven_nz написа:Прясна случка от снощи

Излизам с гаджето аз да ходим на кафета някви (няма как, искат си своето :mhihi: ) и паркирам нейде из пресечките на Алабин. Прайм квото пием и ше си ходим, тва става някъде към 01:00 часа. Излизам на задна и тръгвам по обратния път, отдето дойдох. И малко преди БИАД ми се вее слънчогледа да отбия. Аз съм спокоен, макар че бях пил едно ирландско кафе.

П: Добър вечер
Аз: Добър вечер
П: Сержант Еди-кой-си от 'емнайсто РПУ, документите моля, вашите и на колата, гражданска отговорност и технически преглед (сичкото това на един дъх го каза, евала му прая)
Аз, изряден абсолютно отвсякъде, давам му една камара хартия да се дзвери и оня си киризи нещо там, прай се че гледа и след малко си влизаме вече в наши води:
П: Знаете ли защо ви спирам?
Аз: Ми освен да съм излязъл от еднопосочна уличка за друго не се сещам, не съм от София и не ги знам, пък и знак не видях.
П: Правилно, нарушихте знак бла-бла-бла, сега ще ви бъде съставен акт за нарушение (и ме поглежда с надежда)
Аз: Добре, щом съм в нарушение, пишете... (Мене ми дреме на **** с кво ме плаши, щото съм с английска книжка и акт на нея не мое ми напише).

Оня отива там до неговите колеги в патрулката, говорят си нещо, по радиостанцията се обаждат за справка зарад книжката и след малко оня ме вика да слеза от колата. Аз отивам, той ми вика "мини отзад" и оттука вече ви е ясно кво става

П: В Англия ли живееш?
Аз почвам вече да мажа филиите :mhihi: Да, работя там.
П: Какво работиш?
Аз: Ми в строителството, гипсокартони слагам
П: Ми то добре ама сега с акта ше трябва да те изпращаме. (И двамата знаем, че е филм тва, дето го говори, ама той да не изневери на полицейската си същност, стиска до дупка )
Аз поемам оттука: Ми най много на личната ми карта да напишете акта, ама след 3 дена ми е полета и акта ше има да си виси тука ( :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
П (удари го баш на просене тука вече): Да, прав си. Виж бе, момче, ей ти документите, няма да се изпращаме с лошо ( :mhihi: :mhihi: ), ама с колегите дълга смяна ни чака и кафенце ни се пие, ако искаш почерпи нещо, ако не - жив и здрав.

На мене ми стана такова мило на душата, ей тея верно са големи театрали, играят го страхотно. Аз не че съм скръндза или нещо, ма имах едни 50 лв дет не ми се разваляха, аз знам, че ше ми върнат, ма те кат цигани у лада бе мама му стара - 4 парчета, кво да им давам. И тогава се сетих нещо... 8)

Аз: Добре, само да ида до колата за малко.

Тоя потри ръце доволно и аз отидох до колата, сетих се, че имам едни бонбони отзад в багажника от именния ден останали и си викам дай да си напрая таша*ка с ушевите. Нося им бонбоните аз:

Аз: Ше ме извинявате, ама пари нямам, щото скоро си тръгвам и свършиха, па и имен ден празнувах преди няколко дена и съм на червено, така че, ако искате по едно бонбонче мога да почерпа ей така за здраве.

П: Ама ти верно си Митко, айде щом си решил да почерпиш, жив и здрав да си :mhihi: Почерпи и колегите в колата и се махай оттука

Аз: Благодаря ви много, лека вечер (за малко да се изпусна да кажа лека и доходна ама мноо грубо щеше да е )

П: Чао и приятен полет

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39tdsA "97
Мечтае да кара: c63amg

Мнение от ShibinG » 14 Окт 2011, 9:33

заровихме се с една е36ца на пясъка на плажа в Сарафово, още когато бяха модерни 36ците и тая беше наточена м брони 17ка джанта и тн. и няма излизане :lol: и минават хора гледат пулят се , виждат номера и казват "ааа софиянци.." :mhihi: та общо взето повисяхме 2-3 часа заровени станахме атракция на плажа идваха специално да гледат заровеното бмв :)

накрая се дойде един приятел и със задружни усилия я вързахме за неговия фият и я извадихме , сигурно още има пясък тая кола по всевъзможни места ;)
6>4

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Окт 2011, 9:45

Aбе туй с милицията е доста забавно,един ден,кротко си "щракам" в колата една мадама ,обаче понеже щракалото внезапно ни сполетя и немаше време ни у хотел ни някъде другаде,та направо в колата,та по нанадолнището по "Драган Цанков" имаше една маалка отбивчица,спирам аз там колата и се почваме,не щеш ли обаче,по запотените джамове некой тропа,бях естествено заключил,да не ми открадне некой белия задник,та свалям аз лекинко джамлъка и гледам някакъв милиционер ми иска нещо си...Викам-"чекай малко че виждаш какво става" и си мислим-"баси недискретната милиция,да не би да си мисли че щракам жена му",та как и да е,огащвам се и напускам колата,от вънка ония ми цитира некакви правилници за забрана на спиране,аз му обяснявам че съм у шубраците и кротко си обменяме с дамата чуства,което по никакъв начин не затруднява движението,как и да е,разбираме се да се "почерпим" с некоя десетица ,обаче мойте пари в колата,викам да отида до колата и ше му ги подам там у тъмното,а и да не палиме ламБа да не скофтваме момата-речено-сторено...Влизам аз в колата и в тъмното напипвам 2 банкноти по 5 лева и му ги подавам...
След няма и 3 минути...отново некой лопа на джама,за миг си помислих че съм застанал на някакъв меджународен път и преча,отварям леко джама-пак същият милиционер и ми вика-"Абе,що ни ебаваш,дал си ни 2 по 1 лев (за тези дето помнят,имаше един книжен лев и той беше червеникав като петицата),у да ви...,бъркам пак,вадим банкнота и му подавам...От тогава,когато спирам с колата по някаква любовна нужда-гледам да няма никакви улици наблизо,по възможност и блокове...щото един път в студенски град...Ама това друга тема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 14 Окт 2011, 10:03

Дай студентската тема, не се стеснявай :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Окт 2011, 10:38

ShibinG написа:заровихме се с една е36ца на пясъка на плажа в Сарафово, още когато бяха модерни 36ците и тая беше наточена м брони 17ка джанта и тн. и няма излизане :lol: и минават хора гледат пулят се , виждат номера и казват "ааа софиянци.." :mhihi: та общо взето повисяхме 2-3 часа заровени станахме атракция на плажа идваха специално да гледат заровеното бмв :)

накрая се дойде един приятел и със задружни усилия я вързахме за неговия фият и я извадихме , сигурно още има пясък тая кола по всевъзможни места ;)

Кубрат Пулев и още един познат се заровиха пред Какао преди години в пясъка с една S500, щото тръгнаха след някаква по пясъка с колата :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бързо,гледа лошо и много дразни

Мнение от kosmosa » 14 Окт 2011, 11:19

Студенски град, лято, делничен ден...късен следобед. Сядаме с приятелката на в на открито в ресторант,по скоро механа "Родопска къща" .... аз си поръчвам голяма бира и нещо за мезе...некакви картофи с меса и такива ми ти глупости...., Носи ни сервитиорката напитките, аз си отливам от бутилката бира в чашата и чакам доволно мезето. По едно време неосъзнавайки какво се случва "нещо" ми излива бирата върху лицето......Не Виждам....само чувам че всички в двора на заведението умират от смях....включително и приятелката.....бършейки ме със салфетки.....Нервен,яростен съм....чашата ми си стои права а вместо бира в нея седи една круша .....чудя се кой я е хвърлил и защо всички продължават да ми се смеят като на идиот...поглеждам над мен....дърво с круши.....
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Окт 2011, 14:20

Нали ви казвам че книга мога да напиша...
През далечната 1994 година,понеже нямаше много работа и първото за което се сетиш е да взема жигулатора на баща ми и да сложа табела,тогава беше лесно всичко,та почвам аз да карам такси и то само нощно време,че през деня се учи,та ще пропусна моментите как няколко пъти ,карайки по "Черковна",имаше един ресторат "Олимп" и там някаква картонена фигура на "келнер" стоеше на улицата,ама вечер се виждаше досущ като клиент дето маха-брех,неколко пъти съм му спирал на картона,оглеждам се и газзз...
Та една вечер се движа по "Дондуков" и нек'в маха,спирам аз и ония отваря задната врата и вика -" за Плиска",викам "метай се",онзи пич обаче,изглежда искал да се качи от пред,затваря задната врата и посяга към предната (това после го осъзнавам),аз пък си мисля че се е качил от задната и...потеглям...представям си колко е бил учуден,как и да е,карам си аз колата,говорим му някакви глупости на предполагаемият пътник от зад,ония трае като гъз (щото нали няма пътник) и ей така,на плиска подмятам-"тука на дясно,нали"-а ония "трае",баси викам темерута,обръщам се-ПРАЗНО,малиии,какви ли не ми минаха през главата,после малко помислих и си викам-баси,на тоя какви ли са му минали през главата... :mhihi:
После може и още некоя изстория от таксиджииският ми период :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 14 Окт 2011, 15:10

Е.Димитров написа:Нали ви казвам че книга мога да напиша...
През далечната 1994 година,понеже нямаше много работа и първото за което се сетиш е да взема жигулатора на баща ми и да сложа табела,тогава беше лесно всичко,та почвам аз да карам такси и то само нощно време,че през деня се учи,та ще пропусна моментите как няколко пъти ,карайки по "Черковна",имаше един ресторат "Олимп" и там някаква картонена фигура на "келнер" стоеше на улицата,ама вечер се виждаше досущ като клиент дето маха-брех,неколко пъти съм му спирал на картона,оглеждам се и газзз...
Та една вечер се движа по "Дондуков" и нек'в маха,спирам аз и ония отваря задната врата и вика -" за Плиска",викам "метай се",онзи пич обаче,изглежда искал да се качи от пред,затваря задната врата и посяга към предната (това после го осъзнавам),аз пък си мисля че се е качил от задната и...потеглям...представям си колко е бил учуден,как и да е,карам си аз колата,говорим му някакви глупости на предполагаемият пътник от зад,ония трае като гъз (щото нали няма пътник) и ей така,на плиска подмятам-"тука на дясно,нали"-а ония "трае",баси викам темерута,обръщам се-ПРАЗНО,малиии,какви ли не ми минаха през главата,после малко помислих и си викам-баси,на тоя какви ли са му минали през главата... :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тва достойно за някой филм направо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 14 Окт 2011, 19:56

xpl0d написа:
Е.Димитров написа:Нали ви казвам че книга мога да напиша...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тва достойно за някой филм направо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

жалко че няма бутон "харесва ми " :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 15 Окт 2011, 4:06

пресно от тая вечер: спирам пред супера да пазарувам, ма си мислим нешо и малко бързам. на 5 метра неколко острилки си говорат. слизам от колата и в същия момент усещам как леееко тръва към тях от некав наклон, та даже и мина с едната гума през дупка.. шмугнах се бързо и дръпнах ръчната нали, ама вече бях забелязан :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Окт 2011, 15:41

Superexstatic написа:пресно от тая вечер: спирам пред супера да пазарувам, ма си мислим нешо и малко бързам. на 5 метра неколко острилки си говорат. слизам от колата и в същия момент усещам как леееко тръва към тях от некав наклон, та даже и мина с едната гума през дупка.. шмугнах се бързо и дръпнах ръчната нали, ама вече бях забелязан :mhihi:

Май не ти разбирам жаргона, сериозно - нищо не разбрах :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Окт 2011, 16:06

_65536_kb_sec_ написа:
Superexstatic написа:пресно от тая вечер: спирам пред супера да пазарувам, ма си мислим нешо и малко бързам. на 5 метра неколко острилки си говорат. слизам от колата и в същия момент усещам как леееко тръва към тях от некав наклон, та даже и мина с едната гума през дупка.. шмугнах се бързо и дръпнах ръчната нали, ама вече бях забелязан :mhihi:

Май не ти разбирам жаргона, сериозно - нищо не разбрах :confused:

И аз разбрах след 3-4 прочитания :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като е паркирал, не е дръпнал ръчната. Колата тръгнала сама, той след нея, а наблизо имало и 5 мадами, които са се позабавлявали на гледката :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата