За кого ще гласувате не балотажа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате не балотажа

Анкетата свършва на 31 Окт 2011, 16:46

1. Росен Плевнелиев
128
58%
2.Ивайло Калфин
60
27%
3.моя кандидат отпадна и не смятам да давам гласа си за друг
33
15%

Общо гласове : 221
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: За кого ще гласувате не балотажа

Мнение от steeN » 30 Окт 2011, 12:13

vanci88 написа:
Е.Димитров написа:Aз пак да питам де
Хората по принцип трябва да гласуват за себе си,интересното е че така мисли всеки а гласува на обратно...
Какво имам в предвид-я кажете,
-колко от вас иска да има по-голяма заплата,
-по-добро здавеопазване,
-безплатно училище,
-безплатни детски градини и дай-Боже
-по-голяма пенсия???
Хайде сега кажете какво управление трябва да е това???
Хайде сега кажете за какво управление бихте гласували???
Само моля не ми цитирахте партии,просто отговорече честно на въпросите ми...

Едно БМВ новичко не искаш ли? За Бай Тошо си плачеш май....

ПС Само циркаджии в този форум!

аз не искам безплатни неща. то безплатни неща няма по принцип. какво значи безплатно ? високи данъци.
искам висок стандарт на живот и всеки сам да решава за какво да плаща.
това е всичко, но не и ляво управление :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2011, 13:14

ineedmoney написа:аз да попитам...като студент нали имам право да гласувам там където уча като подам някаква декларация. Това е тая декларация дето се подаваше преди първия тур там в някакъв срок или и сега мога да отида в секцията, да си напиша че няма да гласувам никъде другаде и да пусна вота :?: :?: :?:

:arrow: изборния ден тече...моля някой да каже, че дпс-то вече се активирало електората си :bang:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Окт 2011, 14:10

за плевнелиев, разбира се!човека е минал през ада за да успее, докато на калфин са му плащали образванието в англия, и росен пак е в пъти повече личност! отделно герб ще свършат доста работа до другите парламентарни избори за да получат доверието на народа и на практика да унищожат бпс, дпс. "Ние сме на всеки километър"?!? ахахахахаха, по-дебилен лозунг едва ли има :lol: който крал, крал, времето на владиките свършва, като си търсиш работа, няма толкова да тежи, кой познаваш, а какво можеш и кой те препоръчва. В сащ и обама да ти е приятел, ако не те бива пак няма да напреднеш.

и все пак дано след време да имаме възможност да гласуваме за куцаров, няма такава широка усмивка и мъжкарско излъчване :) + тва е успешен предприемач
Последна промяна acer на 30 Окт 2011, 14:26, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 30 Окт 2011, 14:21

ineedmoney написа:
ineedmoney написа:аз да попитам...като студент нали имам право да гласувам там където уча като подам някаква декларация. Това е тая декларация дето се подаваше преди първия тур там в някакъв срок или и сега мога да отида в секцията, да си напиша че няма да гласувам никъде другаде и да пусна вота :?: :?: :?:

:arrow: изборния ден тече...моля някой да каже, че дпс-то вече се активирало електората си :bang:

ако си студент и си завирил семестъра отиваш с лична карта и студентска книжка и гласуваш където ти хареса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Окт 2011, 16:14

acer написа:за плевнелиев, разбира се!човека е минал през ада за да успее,

:mhihi: И на тебе баща ти да е ...в благоевград и ти ще си единственият с лиценз за изност на гаст арбайтери за германия и никой няма да има право друг в българия да изнася работници за период от няколко години :mhihi:
И друго,а кажи ми как се става милионер за 2 години :bchug:
Годините са 1991-'94 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Окт 2011, 16:48

е, който и да е, всеки ще се възползва! ;) на единия обаче са му давали наготово пари да се учи, докато вторият е търсил начини! а калфин е обвързан с бсп и дпс и всичко приключва до тук! отделно плевнелиев се изразява 10 пъти по-добре от калфин! за данаилов дори не искам да говоря, че сигурно ще ме баннат :mhihi: 2011-сме, не 1996-та
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 30 Окт 2011, 18:07

acer написа:...

Ти сам верваш ли си и да чакаме ли батките с РПГ-тата и черните жипове? :mhihi:
Борбата е , чий кръг от фирми да печели поръчките, общо взето все ми е тая между тия мърмоти, кой ще спечели. Може би трябва да спечели ГЕРБ, за да им лъсне голия задник и да няма за какво да се оправдават.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 30 Окт 2011, 18:27

acer написа:... на единия обаче са му давали наготово пари да се учи, докато вторият е търсил начини! ...

ти прочете ли какво написа Емо над теб :?: май не си- върни се да погледнеш по-внимателно...Росенчо реално е бил монополист на пазара 2г. (май 2 бяха, но може и повече да са :dunno: ) - е това ако е търсене на начин да спечелиш пари ;) може да е работил за парите, но НЕ се е мъчил да ги изкара в конкурентна среда- те сами са му влизали в джоба... все едно да ми кажеш, че енергото търсят начин да изкарат пари- ти и да искаш да ги дадеш на друг то просто НЯМА друг и ги даваш на тях ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2011, 19:31

ms написа:Росенчо реално е бил монополист на пазара 2г. (май 2 бяха, но може и повече да са :dunno: ) - е това ако е търсене на начин да спечелиш пари....)

а на някои други не само че са им дали начален капитал (куфарчета и други схеми), но и до ден днешен са си монополисти или най-малкото от големите играчи в сфрата която са им дали. На тва как му викаш? Демокрация? :bchug:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 30 Окт 2011, 20:10

Честито на Герберите :clap:
Росен Плевнелиев събира малко над 55,3% от гласовете, Ивайло Калфин - 45 на сто

Ся да видим и те какви ще ги сътворят :roll:
Вярвам ,че ни чакат по добри времена 8)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d

Мнение от димитър_81 » 30 Окт 2011, 20:19

Hito написа:Честито на Герберите :clap:
Росен Плевнелиев събира малко над 55,3% от гласовете, Ивайло Калфин - 45 на сто

Ся да видим и те какви ще ги сътворят :roll:
Вярвам ,че ни чакат по добри времена 8)

Вервай, ама с този вот вървим към едни не толкова далечни времена, един да командва цялата държава, ще станем като братушките Борисов-Цветанов и обратно
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 30 Окт 2011, 20:29

Възможно е........, НО аз съм оптимист :yes:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 30 Окт 2011, 20:44

ineedmoney написа: изборния ден тече...моля някой да каже, че дпс-то вече се активирало електората си :bang:

за ДПС не знам, но за ЕНП излезна нещо:
Изображение
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 30 Окт 2011, 20:56

Колеги, според мен нищо хубаво не ни чака:
ББ е Бай Тошо 2, едно към едно...
Откри ББ Коген Пловдив август, реза ленти, още не е тръгнал и до края на годината няма да тръгне. Трайчо Трайков две жици не може да даде на късо, министър :bang: :bang: :bang:
Правят се магистрали, метро-да бъдем честни,че хората нямат работа и гладуват, София не е БЪЛГАРИЯ.
Може ли Иван Тотев да кандидатства за кмет и да ми дойде с анцуг в изборния ден?
Може ли да каже, че пенсионерите са кофти материял, нали те са ни изгледали и изучили?
Не знам, но нещата не вървят добре и ББ няма да издържи много.
Да не мислите,че ако опре ножа на ГЕРБ ББ няма да се коалира с ДПС или с някои друг?

Замислете се дали сме чувствате по-добре отпреди 2-3 години вие лично и тогава помислете кой, как и за какво ??
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 30 Окт 2011, 21:04

Слушайте изказванията на комунягите ...реват щото повече власт няма да видят ...

Бъдете джентълмени да го ева ... Честито и това е !

Изборите били купени ,били заплашвани , били бити хора ...тук има ли такъв?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата