На МенТЕЛ в г***
Модератор: Общи модератори
Re: На МенТЕЛ в г***
blacksapphire написа:На опис се ходи с полицай и ключар, а за престъпления против правосъдието може да полежиш на едно приятно място да размислиш какво можем и какво не .
аааа ти ни насра, приятелю

хахаха

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Аз така и не мога да схвана к'во против ЧСИ имате
не ви харесват методите- оплачете се на депутатите... ЧСИ-то е един прост изпълнител на съдебни решения... Да се наблегне на "прост"- не се иска никакъв акъл (освен да можеш да четеш и да разбереш текста) за да прилагаш съдебни решения и да използваш позволените в закона методи... не ви харесва да описват имущество на роднините ви- закона позволява, те само изпълняват... нямало да ги пуснете- ок, след половин час ще ви навестят с полицай и ще влязат... като НЕ искате да ги виждате- плащайте си сметките, толкова е просто... Ама сметката била несправедлива- да сте я оспорили, като кажеш "Това няма да го платя, тея ме лъжат" ти идват нежелани гости...
Редовно в тоя форум се реве колко сме назад от Европа и кой ли още не по света и как не се прилагат законите, но в момента в който някой ги прилага и всички скачате на бунт и бой с тояги едва ли не... по цял свят се практикува- що не и тук
Или ревете срещу таксите дето взимат- такива са определени, не са според настроението... Аз примерно не харесва таксите на нотариуса и к'во- да го псувам ли, или да го бия директно
или може би срещу процента дето получават после
Да, не е съвсем справедливо, има неща дето не приемам, но ЧСИ-то е прост изпълнител, проблемът е в наредбите и законите... дори и съда не е виновен- там делото минава за минути и е чисто и просто формалност...

Редовно в тоя форум се реве колко сме назад от Европа и кой ли още не по света и как не се прилагат законите, но в момента в който някой ги прилага и всички скачате на бунт и бой с тояги едва ли не... по цял свят се практикува- що не и тук

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ms написа: дори и съда не е виновен- там делото минава за минути и е чисто и просто формалност...
Защо? Защото гарван гарвану око не вади! В нашето правосъдие всичко е една проста формалност....Само че нашите корумпирани съдии отдвана не са последна инстанция

Всичките изроди сигурно ги вкарава в панделата, останаха само гражданите, които са защитили това, дето си е тяхно...
Последна промяна saleen на 05 Дек 2011, 17:32, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колега Ms,тукашните закони напоследък станаха супер лобиски,и такива селянчета да прииждат в столицата,поучат малко право и не вземат да се върнат на село,ами намерят някаква връзка и започват да се изживяват като бабаити,е това ме дразни,че някой селски бастун,дето се вижда какви нечовешки комплекси го тресат на 23 годинки,ще ходя да ми "прилага" закони и да граби,аз съм 1000% сигурен че ни данъци са платени нито се осигурява на парите дето ги взима (аз лично се съмнявам че има тези автомобили,но както написах по-горе-комплекс...),обаче е стожер на законноста и един вид е от страната на властта 

ВИВАКОМ имат страшна стратегия. При подписване на договор с тях вместо да ви предлагат безплатни телефони, ви предлагат услугата да се заемат с мтел/глобул и прехвърлянето на телефонните номера. Т.е. вие нищо не се занимавате и те поемат неустоиките 
В идните дни ще мина по процедурата и ще ви разкажа.

В идните дни ще мина по процедурата и ще ви разкажа.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Като им счупят краката на 2ма 3ма ей такива боклици, ще им секне ла*ното.
Тия ЧСИ са за

Тия ЧСИ са за

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Е.Димитров написа:Колега Ms,тукашните закони напоследък станаха супер лобиски,и такива селянчета да прииждат в столицата,поучат малко право и не вземат да се върнат на село,ами намерят някаква връзка и започват да се изживяват като бабаити,е това ме дразни,че някой селски бастун,дето се вижда какви нечовешки комплекси го тресат на 23 годинки,ще ходя да ми "прилага" закони и да граби,аз съм 1000% сигурен че ни данъци са платени нито се осигурява на парите дето ги взима (аз лично се съмнявам че има тези автомобили,но както написах по-горе-комплекс...),обаче е стожер на законноста и един вид е от страната на властта
Емо, за тея работи може да си недоволен с пълно право, но половината е тема е чиста проба омраза срещу работата на ЧСИ като цяло... някой конкретен ЧСИ може да прекалява и да има основание за недоволство, но като цяло това си е просто работа и то неблагодарна... Да псуваме някой конкретен по конкретен повод- ок, но да псуваме всички наред не съм съгласен...
Doberman_vas написа:Като им счупят краката на 2ма 3ма ей такива боклици, ще им секне ла*ното.
Тия ЧСИ са за![]()
![]()
айде поредния

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ние изпълняваме съдебни решения или по възлагане от компетентен държавен орган. За да се стигне до принудително производство, все пак трябва да си взел нещо на кредит и да не си го платил.
Та в този смисъл " Га яде кифтетата ни рива и ни дойде да почерпиш, ся ша ревеш. "
Къде по по света се раздават кредити и не се връщат, къде се ползват услуги без да се плащат, и хазната как според вас трябва да се пълни? Или само в България има съдебни изпълнители ?
Предполага се, че след като се е стигнало до СИ, всички останали доброволни методи са изчерпани.
Кой за каквото е учил с това да се занимава. Просто работа.
Таксите са фиксирани, ангажиран е огромен ресурс от хора и то висококвалифицирани юристи, които не се хранят с хейт.

Човек дори да е добронамерен да ви обясни нещо от правовата гледна точка, вие ще се скъсате от завист и комплекси.
Та в този смисъл " Га яде кифтетата ни рива и ни дойде да почерпиш, ся ша ревеш. "

Къде по по света се раздават кредити и не се връщат, къде се ползват услуги без да се плащат, и хазната как според вас трябва да се пълни? Или само в България има съдебни изпълнители ?
Предполага се, че след като се е стигнало до СИ, всички останали доброволни методи са изчерпани.
Кой за каквото е учил с това да се занимава. Просто работа.

Човек дори да е добронамерен да ви обясни нещо от правовата гледна точка, вие ще се скъсате от завист и комплекси.
Колега ms,
нека ти кажа защо аз мразя чси-тата. Сигурен съм, че в 99% от случайте те манипулират и се възползват от незнанието на хората. Аз и в предишните постове писах, че е НЕВЪЗМОЖНО някой да дойде и да ми вземе нещо от къщата без да дължа нищо на никого. Но съм сигурен, че тези чси-та чукат на вратата и гледат дали ще са възрастни хора, дали някои по-глуповичък човечец и т.н. и им дават един куп документ и казват според еди кой си закон, член 3 точка 5 алинея 18 трябва да ти вземем телевизора и човечеца понеже е шаш и паника и нищо не разбира си дава телевизора, а съм сигурен че не е точно така работата. Не може някои да дойде във вас и да ти вземе телевизора ей така. За това, ме нервират тия смешници, че го играят мутри. Нямам нищо против и момчето, което пише тук, забравих му ника ичс ли и той какво е нещо такова, нито го познавам нито нищо, но дори и той ме дразни с постовете си и гадните емотикони, които слага.
Защо не дойде при мен, на мен да ми вземе телевизора. Просто защото се имам за средно интелигнетен човек, който дори и да не разбира от право мога да си позволя читав адвокат и като ми звъне на врата веднага ще привикам адвоката и съм сигурен, че няма нищо да ми вземет. Даже съм убеден.
нека ти кажа защо аз мразя чси-тата. Сигурен съм, че в 99% от случайте те манипулират и се възползват от незнанието на хората. Аз и в предишните постове писах, че е НЕВЪЗМОЖНО някой да дойде и да ми вземе нещо от къщата без да дължа нищо на никого. Но съм сигурен, че тези чси-та чукат на вратата и гледат дали ще са възрастни хора, дали някои по-глуповичък човечец и т.н. и им дават един куп документ и казват според еди кой си закон, член 3 точка 5 алинея 18 трябва да ти вземем телевизора и човечеца понеже е шаш и паника и нищо не разбира си дава телевизора, а съм сигурен че не е точно така работата. Не може някои да дойде във вас и да ти вземе телевизора ей така. За това, ме нервират тия смешници, че го играят мутри. Нямам нищо против и момчето, което пише тук, забравих му ника ичс ли и той какво е нещо такова, нито го познавам нито нищо, но дори и той ме дразни с постовете си и гадните емотикони, които слага.
Защо не дойде при мен, на мен да ми вземе телевизора. Просто защото се имам за средно интелигнетен човек, който дори и да не разбира от право мога да си позволя читав адвокат и като ми звъне на врата веднага ще привикам адвоката и съм сигурен, че няма нищо да ми вземет. Даже съм убеден.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колега @ms
Аз понеже бях потърпевш от подобен нагъл индивид,опитваше се да ме излъже с някакви мизерни 120 лева накрая ама не му се получи,но все пак ,понеже нямах толкова време да се занимавам,общо взето му се размина,а в нап,където ходих да вадя прословутата служебна бележка,там ми обясниха че повсеместно се върти тоя номер на взимане на неправомерно пари "ако мине"
Иначе ето и други номера дето въртят :
Продават апартамент на длъжник,обявяват търг,отиваш на посочената дата и се оказва че си се "объркал",тя ,продажбата била на "друга дата",и те така 2-3 пъти,а междувременно се продава апартамента на търг с подставени лица и на ниска цена,тоест реално няма търг...
Аз понеже бях потърпевш от подобен нагъл индивид,опитваше се да ме излъже с някакви мизерни 120 лева накрая ама не му се получи,но все пак ,понеже нямах толкова време да се занимавам,общо взето му се размина,а в нап,където ходих да вадя прословутата служебна бележка,там ми обясниха че повсеместно се върти тоя номер на взимане на неправомерно пари "ако мине"
Иначе ето и други номера дето въртят :
Продават апартамент на длъжник,обявяват търг,отиваш на посочената дата и се оказва че си се "объркал",тя ,продажбата била на "друга дата",и те така 2-3 пъти,а междувременно се продава апартамента на търг с подставени лица и на ниска цена,тоест реално няма търг...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И реално му го начукват на длъжника с тая ниска продажна цена.
Никой не мое ма връне на селу!
Ние изпълняваме съдебни решения или по възлагане от компетентен държавен орган
точно ти нищо не изпълняваш
Кой за каквото е учил с това да се занимава. Просто работа.Таксите са фиксирани, ангажиран е огромен ресурс от хора и то висококвалифицирани юристи
Ванка, на 23 години хлапетия си, кога се изучи, че и високо квалифициран юрист стана, почна да ме ядосваш нещо. Стига се вживява в ролата си. Преди 1-2 години караше 20 годишна талига, са изведнъж е..и паркинга направи пък и високо квалифициран юрист стана. Айде моля ти се... не ядем всички доматите с колците, както ти си свикнал ...

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Достатъчно много хора от форума ме познават, знаят къде работя и къде живея, и как изглеждам.
Колко и какви коли са минали през мен, и колко работни места съм сменил.
И да, мястото на което работя, всички са висококвалифицирани юристи, аз съм с 4 годишен стаж на 23 години.
Развивам се, доходите ми се увеличават постоянно и не виждам нищо нередно, предвид квалификацията.
По-скоро ме притеснява какъв е тоя интерес да ровиш по старите теми... как съм изглеждал в буйната си младост.

И да, мястото на което работя, всички са висококвалифицирани юристи, аз съм с 4 годишен стаж на 23 години.
Развивам се, доходите ми се увеличават постоянно и не виждам нищо нередно, предвид квалификацията.
По-скоро ме притеснява какъв е тоя интерес да ровиш по старите теми... как съм изглеждал в буйната си младост.

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
blacksapphire написа:Достатъчно много хора от форума ме познават, знаят къде работя и къде живея, и как изглеждам.![]()
На 23 години едно време се завършваше висше и то ако си със средно до 11 клас, сега на 19 ли го завършвате че и после 4 години стаж на 23 (нищо лично, просто ми стана интересно).Аз под висококвалифициран юрист разбирам такъв завършил СУ и после направил сериозен стаж / практика.
Иначе разбира се че всеки който е взел кредит трябва да си го върне с лихвите, нечетенето на дребния шрифт като вземаш не оправдава никого. Но да влизаш и вземаш неща от жилище което е ясно че не е на длъжника и нещата в него не са негови си е чиста кражба, такива действия ако изобщо стават би трябвало да паднат моментално с един нормален адвокат
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Не се бъзикайте с висококвалифицираните юристи....учещи право в 4-ти курс (в най-добрия вариант) и незнайно къде