КЕШ ПАРИ ИЛИ КАРТА
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: КЕШ ПАРИ ИЛИ КАРТА

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
blacksapphire написа::mhihi: Не пишете глупости.
Аргументирай се,за кое точно говориш,защото ако говориш за банкоматите дето съм цитирал,след среща с въпросните банкомати и справка в онлайн банкирането ми излезоха тея резултати,да не говоря че след плащане на пост терминал в един магазин за дрехи ми цъфна на кредитната карта и че съм пазарувал в чужбина и имах такса от 40 евро цента,след консултация с банката чиято кредитна карта е издала,ми споделиха че има такова пост терминали...
Просто нещата ,типично за българският манталитет са такива,няма сигурност при тегленията на терминали заради разните там айдуци,няма сигурност че банкомата срещу вас няма да работи,а ония ден ми се обаждат от банката дето ми е дебитната карта да ме "зарибяват" с някакви "застраховки",един вид ми гарантирали че никой нямало да ми източи картата,обясняват ми че ако им давам там 5-6 лева на месец ще съм "вери хепи",ама не можа точно да ми обасни,че по принцип те (банката издадел) именно трябва да се грижат някой да не ми източи картата и да ми гарантират подобни посегателства и без да им плащам допълнително,и че ако не могат да ми гарантират тези работи и се налага да се застраховам,да ми потрърди и да сменявам банката оператор...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Едната ми е точно в пощенска и е с 3.50 месечно обслужване и всички тегления са безплатни.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
blacksapphire написа:Едната ми е точно в пощенска и е с 3.50 месечно обслужване и всички тегления са безплатни.
Ама за притежателите на карти на въпросната банка е безплатно естествено,както и за другите банки и техните карти,като теглиш от техни банкомати,почти всички са безплатни...
Уникални са обаче тея оъ уникредит,отивам аз да изтегля на пос терминал от банката около 1500 лева,в самата банка ми обясняват че ще ми струва там некакви дребни левове-3-4,не си спомням,ама принципа е важен,викам им че след като съм в тяхната банка и си тегля от сметката,дето е в тяхната банка ,не би трябвало да плащам,обясниха ми че на банкомата е било безплатно...е да,ама там до 400 лева се теглят,след някакви дребни разправии изтеглих парите,първоначалната ми идея бе да прехвърля тези пари от моята сметка,в друга сметка пак на уникредит,обаче не можело,трябвало да се изтеглят и после пак да се вкарат

Ок,тегля ги,тръгвам да ги вкарвам...36 лева такса...абе вие викам ненормални ли сте бре,как и да е,платих,после мойте хора от другата страна след лек скандал им възтановиха тея 36 лева...