Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите
Модератор: Общи модератори
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Re: Вярва ли им някой на тези глупости от автообявите
F3P написа:Отива бай Иван, следвайки твоя съвет, сам да си купи кола. Понеже е съдран цървул който не знае и дума швабски или жабарски (знае 5-6 думи на ингилизки и 30-40 думи на руски) разполага с 1, пряко сили с 2 дни през които да избере и купи кола. За целта отива в автосалона при Мюмюн, Ахмед и други манафи да си избере кола. Взима ако не първият, то максимум 3-ят кенеф който му хване окото и струва до 1000€- кочина която с неговата разходка до чужбина, разноските му, разходи за номера, застраховки, гориво и т.н. в БГ вече е подминала сумата от 1700€... С регистрация, еко такса и обслужване (ако са му останали пари на тоя цървул изобщо) колата вече е стъпила на 2000€. Но следва чудото- същата кола (в смисъл същата кочина като състояние) тук струва 3000лв. щото заради целият автовоз дето е натоварил джамбазина от някоя автокъща тая кола е платена на смешни пари. Да не говорим, че вероятно му е направо подарък...
Удари ги кризата и тея разглезени западняци спреха с подаръците - кенефи кадето тук са по 500-1000лв може да ти подарят ама не си струва да го караш насам...
F3P написа:Бонус- ония цървул бай Иван трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да купи КАКВАТО И ДА Е кола иначе ще е 300€ на минус... В резултат на което тея разходки по нечий умен съвет редовно завършват трагично за джоба и самочувствието.
За тоя коментар :

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
top написа:Хаха да видях ги тия обяви, абсурдни сапреди време имаше и S класата на Хелмут Кол
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=3k6td6

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Кой е този Хелмут Колд
За първи път чета за такъв - министър-преЦедател Колд
Какво прецежда този Колд?

Какво прецежда този Колд?

Последна промяна Демирев на 23 Юли 2013, 20:35, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
И е на 190к км 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Демирев написа:Кой е този Хелмут Колд![]()
Какво прецежда този Колд?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Студена вода сигурно

ATR-42/72
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Освен това,къде е бронировката на тая кола?
(на КолД)
(на КолД)
За пореден път се убеждавам , че се продават егати бангиите.. Ходих да гледам два МЛ-а на които пишеше в обявата че били като нови, е няма такива бангийници. Така се вбесих че се отказах да си купувам такава кола и си свалих обявата на моята.Въпреки че не е удобна за семейни нужди защото е купе предпочитам да си я карам нея поне е читава отколкото да купувам тия боклуци
Пецата ви казва истината, която знаете. Истината, която е жестока, ама факт. При безумно беден, но за сметка на това безкрайно придирчив пазар. Аз лично не мога да си обясня, как една и съща кола е по-евтина в БГ, отколкото в Германия
Имам човек, който от години работи с Италия и продава всяка една своя кола с гаранция. От много години си е все на едно и също място и явно го бива и него, и колите му. И той както Пецата казва истината, но тя струва пари. Не може нова кола да е 40 000 евро, а след пет години на 80 000 км да я търсите за 3000 евро. Тук се върти здраво и много пъти казват "Карана само по 20 000км годишно". Миналата зима два пъти рових жената изпод снега и си казах, че това повече няма да се повтори. Рових за разни SUV-ове, гледах цени и мнения. Жената си е фен на Хюндая и се огрничих на Тюсон. Да, ама под 10 000$ читави няма. Гледах 2008г, 9950$ преди таксите, 75 000км. Като отворих капачката на маслото, ми цялата компресия излиза оттам
И това е дилър. пак същия ми попадна преди 20-тина дни, обаче с две Санта Фе-та. 2004 и 2005. По-новото се оказа кенеф отвсякъде, не му работеха сума ти неща. И при това беше на 120 000 км. Оня вика, виж другото. 2004г, 175 000км, много запазено, без забележки. 4450$ преди таксите. малко се дръпнах от километрите, обаче викам, дай да го видя. Отварям вратте и
, салонът като нов. Да, по вратите долу има малки драскотинки от обувките, но това е кола на девет години. Двигателя бачка равномерно, отворих капачката на маслото, никакви газове не излизат отвътре. ОК. Карах го, не тропа, не дрънка, всичко работи. Четири чисто нови гуми (около 1000$ са с таксите), нови накладни, подготвена кола. Питам, гаранция? Нямат, но мога да "си купя". Сиреч, плащам си някаква сума и дилърът ми дава гаранция за колата. Колко е гаранцията? 2500$ за три години или 60 000км. ОК, плащам я. Колата дойде на почти 8000$, но с гаранция като на нова. От броня до броня. Оня вика, я я остави да я прегледаме още веднъж. Взех я след два дни. След и няма 100км, светна чекейнджина. Гледам с OBD-то, грешка Р0420. Отварям в Гугъла, http://www.p0420.com/ цял сайт си има по въпроса. Отивам при дилъра и викам, готин, имам проблем с катализатора. На дълго не светва, но на градско лампата пали. Потъмняха му очите и ме помоли след три седмици да ида пак. Аз занулих грешката и сега светне ли пак, оня ще сменя катализатор. Кола на тези години и километри със сигурност ще има проблеми за повече от 2500$. Отделно имам роуд-асистанс за една година. Сиреч, развали ли се колата, те поемат транспорта до сервиза от всяка една точка на страната. Имам и гаранция на ремъците, знам маслата кога са сменяни, никакви ядове. Гледах същия модел (Санта Фе) 2003 от човек (българин). Вътре беше на дреп. В салона нямаше нищо здраво, предницата му тресеше, но вика, купи си нови гуми и ще заспи. Ръжда отвсякъде, дори липсваха цели парчета от боята. И ми предлага да ми "свали" от 2400$ на 1800$. При това говорим за кола на 240 000км. Пожелах му успех и с това си остана.
По-новите вървят по 10 000$ и повече. Щом е под тази цена, явно има нещо. Не знам колко въртят в ЕС, но тук си е яко каране. Имам колега, който живее на 85 км от бачкането. Често му се налага да работи и в събота или неделя. Правете сметка колко кара.
С две думи, търсите ли евтино, получавате евтино.

По-новите вървят по 10 000$ и повече. Щом е под тази цена, явно има нещо. Не знам колко въртят в ЕС, но тук си е яко каране. Имам колега, който живее на 85 км от бачкането. Често му се налага да работи и в събота или неделя. Правете сметка колко кара.
С две думи, търсите ли евтино, получавате евтино.
Последна промяна BMW_POWER на 29 Юли 2013, 4:14, променена общо 1 път
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
Истината е ,че в България влизат само коли за скраб,защото само от тях има печалба, но предприемчивия български търговец знае как да я реставрира от някоя морга колкото да я продаде, като например да върне километража на 140 000км. реални
да изпере и претапицира салона и волана, да смени гумите на педалите,да сложи една хубава добавка и мотора да заспи
,една хубава паста която заличава драскотините по боята до 5-тата автомивка и се чака балъка
Колата се взима от Италия за около 1200 евро с около 600лв път, а след освежаването цената в БГ е вече 9800лв.и естествено отстъпката за балъка щото е пич 800лв
а онзи гледа и си вика това са едни джанти
взимам я
и задължително натпис КАТО НОВА или УНИКАЛНА
Един приятел мераклия си купи такова уникално е46 330д 2003г за 7000лв и в момента е на антидепресанти, защото всяка седмица се появява нов проблем по колата първо прави некви помпи, после ремонт на турбото, после дюзи ремонт, после некви датчици сменява,термостати, после се почна ходовата част носачи и биалетки сега пък има проблем с климатроника и лагер на главина ходи като болен и чака да вземе заплата да оправи колата
Така ,че гледайте добре и в Италия хубавата кола си има и хубава цена 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
rosko3001 написа: Един приятел мераклия си купи такова уникално е46 330д 2003г за 7000лв и в момента е на антидепресанти, защото всяка седмица се появява нов проблем по колата първо прави некви помпи, после ремонт на турбото, после дюзи ремонт, после некви датчици сменява,термостати, после се почна ходовата част носачи и биалетки сега пък има проблем с климатроника и лагер на главина ходи като болен и чака да вземе заплата да оправи колатаТака ,че гледайте добре и в Италия хубавата кола си има и хубава цена
Да,ама историята мълчи как е карал въпросната 330 ка докато изпадне за горепосочените неща,освен това,това са консумативи,носачи,тампони,лагер,турбо....
И в Германия да вземеш автомобил,няма да го вземеш с туко що сменени консумативи,какъв ще е тоя идиот дето ще напие 2000 лева за да ги сложи в колата,която продава...
Аз пак да ви кажа,какво като колата е на милион или два,няма никакво значение,важното е да не е изгнила и ходовата част да не тропа докато се тества,като я вземеш за да кажем 4000 лева ама до нея "уникалната" е 7000...я сметни за още 2000 лева как ще ревизираш целият двигател и пак ще ти е под цената на "уникалната" която била дори и на истински 150000 километра,на практика ти правиш твоята на 0 километра+ това на "уникалната" е задължително да смениш масла и консумативи,където са пак има няма 600 лева...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
BMW_POWER написа:. Миналата зима два пъти рових жената изпод снега и си казах, че това повече няма да се повтори. Рових за разни SUV-ове, гледах цени и мнения. Жената си е фен на Хюндая и се огрничих на Тюсон.......Санта Фе
Пак ще ровиш .....

Зимата в Канада аз се движа 'ей така :

Като стане по-грозно- направо така :

Ubi dubium, ibi libertas
- rosko3001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е39 530Д 2002г.
- Мечтае да кара: БМВ Ф10 530хд
За някой колеги турбото и носачите са консуматив
и колата, като е на милион два няма никакво значение важното е да не е изгнила за 2000лв я правиш на 0 км и пей сърце ,
Потресен съм от такива коментари! Аз лично досега изгнило БМВ почти не съм виждал или ако съм виждал това е било такава рядкост ,че в момента не се сещам защото все пак БМВ е кола която в повечето случаи се кара от маняци, които не допускат лош външен вид дори и на модели от преди 30 години! На колегата Е.Димитров по добре си купи гледана и подържана кола за 7000лв от колкото съсипан милионник за 4000лв., който с реставрацията и нервите по майстори ще ти излезе поне 10000лв. и пак няма да е кола ,а пък и частите за БМВ не са евтини 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
rosko3001 написа:За някой колеги турбото и носачите са консумативи колата, като е на милион два няма никакво значение важното е да не е изгнила за 2000лв я правиш на 0 км и пей сърце ,
Потресен съм от такива коментари! Аз лично досега изгнило БМВ почти не съм виждал или ако съм виждал това е било такава рядкост ,че в момента не се сещам защото все пак БМВ е кола която в повечето случаи се кара от маняци, които не допускат лош външен вид дори и на модели от преди 30 години! На колегата Е.Димитров по добре си купи гледана и подържана кола за 7000лв от колкото съсипан милионник за 4000лв., който с реставрацията и нервите по майстори ще ти излезе поне 10000лв. и пак няма да е кола ,а пък и частите за БМВ не са евтини
Моля те,не ми обяснявай какво точно да си купя,защото съм имал над 15 лични автомобила и то без да съм търговец,да не кажа колко автомобила съм купувал за служебни цели че сигурно ще набъбне бройката до 100...и то не съм продавач на автомобили,тоест купуваш нещо и го препродаваш,та след като съм закупил толкова автомобили съм си направил някакъв извод от това после как се поддържат и какво е правено и съответно кое е по-добре,последно за приятел взехме едно волво от тея джиповете с умрел двигател и проблем в автоматика,части и ремонт на всичко ни излезе с около 3000 лева по-малко от колкото в мобилето продават подобен на нормална цена и "отлично" състояние.
Така че питай патило...както и старило за тези неща

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Е.Димитров написа:Моля те,не ми обяснявай какво точно да си купя,защото съм имал над 15 лични автомобила и то без да съм търговец,да не кажа колко автомобила съм купувал за служебни цели че сигурно ще набъбне бройката до 100...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Projektzwo написа:Е.Димитров написа:Моля те,не ми обяснявай какво точно да си купя,защото съм имал над 15 лични автомобила и то без да съм търговец,да не кажа колко автомобила съм купувал за служебни цели че сигурно ще набъбне бройката до 100...
![]()
![]()
И?