На българия, без любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: На българия, без любов

Мнение от bum_bum » 11 Ное 2013, 20:49

BMW_POWER написа:
BMW Power ACM написа:
Ако извадя и всичките ти други неща от сорта, че ням ада пишеш името с главна буква никъде по света, подаряваш знамена и още, и още(които всъщност служителите не са имали как да знаят за теб)аз самия също се чудя за какъв чеп им вадиш БГ паспорти и изобщо защо искаш да имаш нещо общо с БГ...уж. :dunno: В смисъл, че си противоречиш. Уж не знам си какво, ама дай пък да извадим от едното и от друго....не може да си ОТ ЦСКА, да влизаш в сектора на Левски и да викаш "кур за ЦСКА"...примерно. Така изглежда отстрани де, истината може и да е друга, не претендирам да съм сигурен, а и ти си знаеш най-добре. Ама щом си пуснал тема тук(в БГ форум, в България)би следвало да си целял нещо, ама така и не разбрахме какво.

Колега, всяко едно докосване до българия е свързано с безкрайно количество нерви. Всякакви държавни институции се подиграват и надсмиват, а арестът ми беше върха на унижението. Това беше капката, която преля не чашата, ами варелът ми с търпение. То се събира, събира и накрая избива. Съжалявам, но съм отвикнал да се подиграват с мен по този начин. Левски, ЦСКА, извинявай, но това ми е прекалено далечно. Гледам хокей, а там нещата са коренно различни. Нямам идея, къде виждаш противоречие. И понеже тук са патриот до патриона, мила моя майно льо, попитай ме колко хора ми дадоха адрес за да им изпратя знамето. Отговорът няма да ти хареса. До момента са 0 (нула). Един единствен ми прати ЛС, дали съм го дал вече на някого. Пуснах темата във форума, защото тук съм повече от 11 години и се познавам лично ичувствам близък с доста от юзърите. Нормално е да споделя с близки хора, а не в някой анонимен сайт.

Колега, аз бих погледнал на проблема по един друг начин. Да речем Левски или Ботев що не са си казали- бе да ти еб@ и Българията, ми те ме гонят да ме убиват, бесят, арестуват и т.н. Тогава чиновниците са били турци, милиционерите- заптиета и т.н. Сега са пак турци, комунисти, мутри и какви ли не.
България си е България, няма значение кой я управлява. Аз не съм някакъв топ патриот. На мен също не ми се живее тук. Точно в момента чиновници и всякаква такава сган ми стъжняват живота брутално ама кво да правим. За зло или добро тук сме се родили и независимо тук ли живеем или не и дали искаме или не сме българи. :dunno:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: На българия, без любов

Мнение от b00st » 11 Ное 2013, 20:52

bum_bum написа:За зло или добро тук сме се родили и независимо тук ли живеем или не и дали искаме или не сме българи.

+1

Предишна

Назад към Извън Темата