Мнение за Алфа Ромео 147 2,0
Модератор: Общи модератори
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Re: Мнение за Алфа Ромео 147 2,0
Всеки мъж, трябва да е карал Алфа. Тук сте все много разбирачи все и други коли освен БМВ няма.. а? Ай стегнете се малко че ставате смешни.

Who написа:Tristaiosemnaiseis написа:Mitaka85 написа:много лоша електроника. карал съм и алфа - никога повече!
147 има проблеми много
Ми тя е BOSCH...
....Сглобен в Италия от ш*бани жабари...
Бягай на далече от Алфа и Фиат... дизелите на тези кочини са от фиат измислени... Казвам го като бивш собственик на Алфа Ромео побеля ми косата от проблеми с токовете...
Баце само да ти кажа, че точно жабарите са дали на света комънрейла. Италианския я дизел е един от най-надежните, това че си карал кош си е твой проблем и не обобщавай.

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
MonsteR написа:Всеки мъж трябва да е карал Алфа...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
KUM4o написа:Who написа:Tristaiosemnaiseis написа:Mitaka85 написа:много лоша електроника. карал съм и алфа - никога повече!
147 има проблеми много
Ми тя е BOSCH...
Бягай на далече от Алфа и Фиат... дизелите на тези кочини са от фиат измислени... Казвам го като бивш собственик на Алфа Ромео побеля ми косата от проблеми с токовете...
Баце само да ти кажа, че точно жабарите са дали на света комънрейла. Италианския я дизел е един от най-надежните, това че си карал кош си е твой проблем и не обобщавай.
Виж ся да беше казал японския, щях да те разбера. Да беше казал френския, пак щях да те разбера. Ама италянския дизел точно да е най-надежден

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Колко хора се изпоизложиха в тая тема с елементарни умозаключения не е истина 

8.32
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
MonsteR написа:Всеки мъж трябва да е карал Алфа...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
KUM4o написа:Who написа:Tristaiosemnaiseis написа:Mitaka85 написа:много лоша електроника. карал съм и алфа - никога повече!
147 има проблеми много
Ми тя е BOSCH...
Колега ясно ми е кой е дал комън рейла на света но това не означава че италианските "Автомобили" са пример за надежност и безотказна работа ... Моята беше изцяло бошова инсталация Генератор, Стартер, Запалване... нооооо си беше с харктер като реши да не пали и господ да слезе не палеше оставям я три дни стои.... отивам влизам и пали от четвърт и не можах да намеря логично обяснение ... отделно другите екстри като въртиш на стартер продължително време и не запали километража започва да отчита скорост от 0 до 60 стрелката почва да подскача другата екстра е оборотомера стрелката в диапазона между 2500 -3500 оборота си подскача ей така не знайно защо ... но иначе колата си върви няма проблеми нито прекъсва нито заглъхва вървежа си беше перфектен поддържа 180 км/ч без проблем но всичко е на моменти ... примерно изминавам 170 км и спирам за кафе пуша фас качвам се и ядец ... не пали стоя още 20 минути в чудене... влизам бръм и пали от четвърт та такива ти ми работи с алфа ромео... има още да разказвам но ме мързи да пиша.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Nickelback написа:MonsteR написа:Всеки мъж трябва да е карал Алфа...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Коне с капаци колко искаш,чул недочул,ма дава мнение кое как колко,но това си е бъгарчето,неговото гардже най-убаво!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
МИТАКА1654 написа:Коне с капаци колко искаш,чул недочул,ма дава мнение кое как колко,но това си е бъгарчето,неговото гардже най-убаво!
Гърбичката най- убаву му стои щот е нашу

Никой не мое ма връне на селу!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
MonsteR написа:Всеки мъж, трябва да е карал Алфа.
Може ама ако под "Алфа" имаш в предвид Alfetta GT, GTV и разните такива.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ти ако знаеш колко беше изгнила хич не би ми завиждал....
но пък имам хубави спомени от нея като кола...
дали щото като стар модел нямаше електроника толкова по нея, ама ядове с токовете не съм имал
имах ядове с огромен разход, но докато я карах така и не намерих човек, който да е в състояние да и настрои карбураторите

но пък имам хубави спомени от нея като кола...
дали щото като стар модел нямаше електроника толкова по нея, ама ядове с токовете не съм имал
имах ядове с огромен разход, но докато я карах така и не намерих човек, който да е в състояние да и настрои карбураторите

- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Well.... guys... реалноста е просто илюзия и въпреки това, много упорита... хубаво е хората да си вярват силно!