Избор и покупка на КНО
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Избор и покупка на КНО
larbi написа:deyan-enchev написа:Даже откакто разполагам с оръжия съм станал ебаси хрисимия човек, като ми секът пътя или ме псуват просто се усмихвам.
А хората се притесняват, че ако всеки има пищов щели сме да се изпогърмим. Трябва всеки да има оръжие и всички ще станат като теб хрисими и ще се усмихват щото не се знае отсрещният каубой дали няма да извади по-бързо пистАлета и да те улучи по-точно
Това е като с атомната бомба, на която се крепи световния мир. Всеки я има и никой не смее да я използва, защото ще стане страшно и не се знае кой кого.
Иначе за пуцането по мишени в гората е страшна глупост и е безотговорно.
45 патрона според мен са предостатъчно за самоотбрана, това са си два пълнителя за стандартен 9х19 пистолет + още за един. Ти няма да правиш нападения, а ще се отбраняваш.
Може да купите оръжието на юридическо лице, на фирмата ви ако някой има, разрешението за носене е персонално, примерно на вас като управител. Таксите са х10, но няма откази. Патроните са 95 след прострелката.
То и лова в гората е страшна глупост според мен, ама....много мераклии. Не им броят патроните, може да те гръмне и да се прибере вкъщи...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Сладур1 написа:То и лова в гората е страшна глупост според мен, ама....много мераклии. Не им броят патроните, може да те гръмне и да се прибере вкъщи...
И за мен е страшна простотия това с лова. Какво удоволствие им доставя на хората да отидат и да гръмна една камара птици или 2-3 диви прасета и после да се снимат с тях

Чух от познати, че от полицията правели често търгове на пистолети,комфискувани и такива от хора на които са отнети разрешителните. Някой знае ли нещо по въпроса.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз върнах в КОС двата пистолета на баща ми след като почина, така че е възможно да продават тези, които не стават за нуждите на полицията.
Never mistake motion for action...
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
факт ... но дали става за случайни хорица
Само не зная, защо така отписахте .22 .. То изкарахте, че тези с пластмасовите топчета са по-опасни. По тая логика .50 и атака.
Лек , компактен, не уморява ръката (за серии по стрелбища).
иначе "така съм чувал", че най-сигурната работа е револвера.. само дето не е толкова фешън

Само не зная, защо така отписахте .22 .. То изкарахте, че тези с пластмасовите топчета са по-опасни. По тая логика .50 и атака.
Лек , компактен, не уморява ръката (за серии по стрелбища).
иначе "така съм чувал", че най-сигурната работа е револвера.. само дето не е толкова фешън
Ами не съм го отписал, но ще се види. Ако изкочи нещо на сметка може и такъв да взема. В един форум,колега по-горе го беше написал. Пуснаха Хеклер УСП и след един час беше запазен. На 800 лв, доста добра цена.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Колега, може да погледнеш и Arsenal Strike One. В момента е доста търсен по щатско...
https://www.youtube.com/watch?v=WKll9Z36-ac
https://www.youtube.com/watch?v=WKll9Z36-ac
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Тоя е скъп, и като гледам само в Америка го има...
Сладур1 написа:Тоя е скъп, и като гледам само в Америка го има...
пистолета се прави в италия...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Изкара ми американски сайтове, 1000$ и спрях да гледам повече...
Разгледай и руския Викинг - 9х19, 17 патрона, цена около 600лв, което е доста под западните аналози.
Не Мы такие, Жизнь такая
Викинга на едно място е 900 лв. В един форум го плюят, че не били шлайфани частите и може да се порежеш,чупела се капачката на пълнителя и всичко се изсипвало надолу.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
за цена до 1200лв може да погледнеш и CZ 75/85.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
По-скоро се ориентирах към втора употреба. Нов за 1200 лв, има Sig Sauer, Heckelr i Koch, Глок, трудно бих взел CZ...