С колко най-много сте карали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С колко най-много сте карали ако колата ви позволява над 200?

Над 250
46
17%
Между 200 и 250
145
55%
Между 150 и 200
67
25%
Под 150
5
2%

Общо гласове : 263
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: С колко най-много сте карали?

Мнение от steeN » 15 Мар 2016, 14:56

На крик може :) или надолу по язовирна стена...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 15 Мар 2016, 15:06

Уреда за водата не бачка ли :mhihi:
И що караш без колан :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Мар 2016, 15:23

Смеете се вие ама мен са ме спирали със 127км/ч на радара с тая кола :shock: . Не ме питаха за къде бързам, а как съм вдигнал толкова :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2

Мнение от Mpower94 » 15 Мар 2016, 15:59

Don_Diego написа:Смеете се вие ама мен са ме спирали със 127км/ч на радара с тая кола :shock: . Не ме питаха за къде бързам, а как съм вдигнал толкова :mhihi:

:OT: Много мразя като ме проверяват, на 202-ра или някое от тези места да ми казват "за къде с тая таратайка или тя тая ще я събираш на части ако тръгнеш да се гониш.Или па най много то това гърне от илиенци не е тунинг въпреки ,че не беше. :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Мар 2016, 16:05

Nedko Anev написа:И що караш без колан :mhihi:

То с такава скорост все е умрял в това...

И аз преди няколко месеца се возих в Рено Туинго със 155км/ч :kuku: То на това и 50 са му много.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
Мечтае да кара: Alpina D5

Мнение от TERLIKA » 11 Апр 2016, 2:32

мда прочетох темата и се замислих явно всичко е до време,вкъщи имахме(казвам имахме понеже вече не е ) един фитипалди дето жигулката му си залепяше 160 без голям зор ама части от мототехника под ръка :mhihi: а после помня една лачена е30 ка кърваво червена някъде в зората на демокрацията(първата в околията :mhihi: ) където трябваше да се тества дали е отремонтирана, е след тва возене знаех коя е марката :mhihi: колкото до темата уверявам ви че е мн по интересно изживяване да караш 40 тона Scania със 140 от колкото да се правя на фитипалди :mhihi:
а да Изображение
1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Апр 2016, 20:57

Тираджиите по принцип не мислят много с главите си и това бързане с камион, който има един километър спирачен път до 0 някак не го разбирам. Но пък затова съм виждал доволно количество обърнати тирове и всякакви катастрофи с тях. Имах една фрапираща случка с един малоумен тираджия, който във Велико Търново точно на излизане от тунел тръгна да изпреварва друг тир, а аз в същия момент изпреварвах кола. Нямаше разделителна мантинела, а платната там са еднопосочни, но тираджията летеше буквално и влезе в моето платно и то доволно. Аз нямаше как да се върна със спирачка зад другата кола, затова дадох всичката газ и добре, че имах бая мощност в резерв, плюс това, че не се поколебах дори за миг и завърших изпреварването преди педала отсреща да ме помете, понеже наистина нямаше къде да се избяга. Случки с бързащи тираджии бол. Любимо ми е когато един тир кара с 90 и малко над тази скорост, а друг заебал тахото го изпреварва с 5 км. разлика около 1 минута и то като ти е затворил пътя буквално преди да го изпревариш. Те затова ги целят отзад редовно и после виновен задния. Надявам се точно ей тия с всичкото бързане, което правят НА ВСЯКА ЦЕНА да висят най-много по границите винаги когато ги дават по ТВ да се оплакват. Това поведение от определени тираджии го мразя повече и от селския тип ксенон нощем. Турските тираджии са най-зле във всяко отношение. Изпреварва срещу теб, после се чуди защо не може да спре навреме. Как ще спреш, това да не ти е колело.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 11 Апр 2016, 23:31

Top Gun Maverick написа:Тираджиите по принцип не мислят много с главите си и това бързане с камион, който има един километър спирачен път до 0 някак не го разбирам. Но пък затова съм виждал доволно количество обърнати тирове и всякакви катастрофи с тях. Имах една фрапираща случка с един малоумен тираджия, който във Велико Търново точно на излизане от тунел тръгна да изпреварва друг тир, а аз в същия момент изпреварвах кола. Нямаше разделителна мантинела, а платната там са еднопосочни, но тираджията летеше буквално и влезе в моето платно и то доволно. Аз нямаше как да се върна със спирачка зад другата кола, затова дадох всичката газ и добре, че имах бая мощност в резерв, плюс това, че не се поколебах дори за миг и завърших изпреварването преди педала отсреща да ме помете, понеже наистина нямаше къде да се избяга. Случки с бързащи тираджии бол. Любимо ми е когато един тир кара с 90 и малко над тази скорост, а друг заебал тахото го изпреварва с 5 км. разлика около 1 минута и то като ти е затворил пътя буквално преди да го изпревариш. Те затова ги целят отзад редовно и после виновен задния. Надявам се точно ей тия с всичкото бързане, което правят НА ВСЯКА ЦЕНА да висят най-много по границите винаги когато ги дават по ТВ да се оплакват. Това поведение от определени тираджии го мразя повече и от селския тип ксенон нощем. Турските тираджии са най-зле във всяко отношение. Изпреварва срещу теб, после се чуди защо не може да спре навреме. Как ще спреш, това да не ти е колело.

Май не си наясно, че съвременните тирове имат по къс спирачен път от доста коли по пътищата.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Апр 2016, 8:15

299
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 12 Апр 2016, 8:28

Тая тема като я чета се сещам е затова клипче :mhihi:

http://vbox7.com/play:7b957bc567
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 12 Апр 2016, 8:52

~800 км/ч, по време на полет с включен автопилот, но с ръка на джойстика, абе все едно на темпомат :mhihi: :mhihi: :mhihi:, снимки нямам, че ще ме съдят

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Апр 2016, 12:58

adovet написа:
Top Gun Maverick написа:Тираджиите по принцип не мислят много с главите си и това бързане с камион, който има един километър спирачен път до 0 някак не го разбирам. Но пък затова съм виждал доволно количество обърнати тирове и всякакви катастрофи с тях. Имах една фрапираща случка с един малоумен тираджия, който във Велико Търново точно на излизане от тунел тръгна да изпреварва друг тир, а аз в същия момент изпреварвах кола. Нямаше разделителна мантинела, а платната там са еднопосочни, но тираджията летеше буквално и влезе в моето платно и то доволно. Аз нямаше как да се върна със спирачка зад другата кола, затова дадох всичката газ и добре, че имах бая мощност в резерв, плюс това, че не се поколебах дори за миг и завърших изпреварването преди педала отсреща да ме помете, понеже наистина нямаше къде да се избяга. Случки с бързащи тираджии бол. Любимо ми е когато един тир кара с 90 и малко над тази скорост, а друг заебал тахото го изпреварва с 5 км. разлика около 1 минута и то като ти е затворил пътя буквално преди да го изпревариш. Те затова ги целят отзад редовно и после виновен задния. Надявам се точно ей тия с всичкото бързане, което правят НА ВСЯКА ЦЕНА да висят най-много по границите винаги когато ги дават по ТВ да се оплакват. Това поведение от определени тираджии го мразя повече и от селския тип ксенон нощем. Турските тираджии са най-зле във всяко отношение. Изпреварва срещу теб, после се чуди защо не може да спре навреме. Как ще спреш, това да не ти е колело.

Май не си наясно, че съвременните тирове имат по къс спирачен път от доста коли по пътищата.

Искаш да ни убедиш, че средностатистичния натоварен ТИР спира по-добре от средностатистичната лека кола? :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 12 Апр 2016, 13:01

Аз не искам да те убеждавам в нищо, а това което четох са статистики. Поразрови се малко за спирачния път на тировете и ще видиш

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 12 Апр 2016, 13:07

ако става дума само за влекача съм по-съгласен ама наблъскан тир с товар 30+ тона с по-къс спирачен път от кола няма как да стане.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 12 Апр 2016, 13:13

BorislavB написа:ако става дума само за влекача съм по-съгласен ама наблъскан тир с товар 30+ тона с по-къс спирачен път от кола няма как да стане.

По твойта логика мотор трябва да спре по бързо от кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата