Ще има задължително гласуване, решиха депутатите на първо че

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Одобрявате ли въвеждането на задължително гласуване?

Да, одобрявам въвеждането на задължително гласуване.
69
63%
Не, не одобрявам въвеждането на задължително гласуване.
33
30%
Не мога да преценя.
7
6%

Общо гласове : 109
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Ще има задължително гласуване, решиха депутатите на първ

Мнение от steeN » 12 Мар 2016, 22:33

Сега се готви нов проект, статиите в Дневник са показателни, цирковете на тоя смешко Радан Кънев, добавете и Слави Трифонов. Всички са в един отбор. Само гледайте.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 12 Мар 2016, 22:33

bum_bum написа:
Larbi написа:
Слави Трифонов е такъв измисленяк на старите пушки. Всички ревнаха сега, че Слави ще ги оправи :mhihi:

:

Ако Слави се кандидатира и вкара хора в парламента официално отивам да искам убежище в Албания. Ако наистина сме толкова прост народ то няма смисъл да се живее тук.

Де всички да мислеха като теб. Ама на - заблуден народ. Няма спасение за такъв народ. Никога.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 12 Мар 2016, 22:37

Това за задължителното гласуване,за да го приемат още на първо четене,значи са намислили нещо. Няма да е така-видиш ли мислим за народа :mhihi: Последствията ще дойдат после

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 12 Мар 2016, 22:40

Stoqnov_1979 написа:Това за задължителното гласуване,за да го приемат още на първо четене,значи са намислили нещо. Няма да е така-видиш ли мислим за народа :mhihi: Последствията ще дойдат после

Точно това се опитвам да обясня. Ама народа си знае неговата :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Мар 2016, 10:11

Герб или слави все тая. Даже по-добре слави пред герб.
Казвате, че плащате всякакви данъци, сигурен съм, че са много повече от 50лв и къдъде къде по-малоумни от тях, но точно тези 50лв ако не гласуваш ви се струват несправедливи :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Мар 2016, 10:17

:OT: Аз да попитам... в Пловдив как така ДПС нямат общински съветник ? За един прЕател питам :wave:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 13 Мар 2016, 10:54

TNT написа::OT: Аз да попитам... в Пловдив как така ДПС нямат общински съветник ? За един прЕател питам :wave:

Твоят прЕател знае ли, че и АТАКА нямат нито един общински съветник. :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 13 Мар 2016, 11:42

© написа:Герб или слави все тая. Даже по-добре слави пред герб.
Казвате, че плащате всякакви данъци, сигурен съм, че са много повече от 50лв и къдъде къде по-малоумни от тях, но точно тези 50лв ако не гласуваш ви се струват несправедливи :dunno:

Те колко по 50 станаха ? Секви данъци наизмислиха, за винетката още 50, за гражданската, за картелите по 50, високи цени без покритие ..... И в Гърция се краде безогледно да речем, ама хората си вдигнаха стандарта, а на нас ни го изкараха през ръцете ей така все по 50 - и трябва да сме доволни :mrgreen: Престъпниците ще те направят престъпник, щото не си платил 50-к за да ги сложиш на власт. :wave: Покупката и продажбата на овце - не е престъпление :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Мар 2016, 11:47

Много са по 50 спор няма, но още нещо става ясно от тази теза - значи вие сте решени да не гласувате от тук нататък, защото се чувствате едва ли не обречени, че ще ги плащате тези "глоби"? Ако е така за мен изхода би бил единствено да се бяга от тук. Аз само на последните избори не съм гласувал т.е. лека полека се избистря и у мен тази идея

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 13 Мар 2016, 12:07

Какво да ти кажа, демокрацията, като се загледаш в успешните, вирее там, където има будни хора, хора, които отстояват себе си и правата си - къде има такива хора у нас ? Ако ти се пробва на друго място, действай сега, щото скоро няма да има къде :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 13 Мар 2016, 12:12

Аз не гласувам от царя, когато и мен ме излъгаха, че царя та царя, боли го хазартният задлъжнял кОр за нас царя. От тогава си викам няма смисъл. Събудих се един вид. Жалкото е че масата хора е яко облъчена от медиите и повтаря като в транс "купуването, та купуването" и всякакви неща, които медиите подсъзнателно са програмиралия в драгата средностатистическа избирателна овца. Който и да дойде на власт в БГ казах какво става - идват нарежданията отгоре и това е. Действа се по план. А това че тук тоз и оня блажат с по 20-30 милиона или милиарда докато са покрай властта чудо голямо е за тия отгоре. И още нещо ше ви издам - има много хора, за които е без значение кой е на власт, щото те се имат със всички и при всички управления лапат яко пачки по 500-тачки :yes:

hell's angel написа:Какво да ти кажа, демокрацията, като се загледаш в успешните, вирее там, където има будни хора, хора, които отстояват себе си и правата си - къде има такива хора у нас ? Ако ти се пробва на друго място, действай сега, щото скоро няма да има къде :mrgreen:

Будни хора точно сред Българите не търси. 500 години робство и щастливо стечение на обстоятелствата, че Турчалята Абдул Азис ли какъв беше се е опънал на Ротшилд за Баку и първите петролни кладенци :mhihi: Свободата ни е бонус просто. Ако Ротшилд и Абдулката се бяха разбрали навремето, то щяхме да сме още поне 50 години под турско робство. После... ами после идва новият век световни войни замислени и пак щяха да ни "освободят" някакви сладури :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Мар 2016, 13:07

Както казваше един мой бивш шеф:
-Който и да дойде на власт трябва да слуша европата,да не би да излезем от съюза или да се спрат програмите,защото тогава ще стане страшно. Каквото имаше за крадене го откраднахме. Ти от празна каца можеш ли да крадеш,трябва някой да налива в нея,за да има и за тебе.
Така че,управляващите са просто едни пионки на "елитния бизнес" в българия. А този бизнес е толкова напред,че около мен за 10 години не видях една фирма да се занимава с нещо законно! И съм напълно сигурен,че 99% от фирмите в българия са така.
А за гласуването не знам какво ще са замислили,ще стане ясно скоро!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Мар 2016, 13:14

bum_bum написа:ДПС подскача защото няма да има ядене за тях.

Айде пак ще питам- ако те претарашат в трамвая има ли значение дали Айше или Иванка ти е взела парите? Не са в теб вече, какво значение има за теб има кой ти ги е откраднал?

До къде стигнахме, че вместо да се борим управляващите ни да не ни крадат да се борим да ни крадат българи.. :kuku:

Все от някъде трябва да се почне. И то е започнало де, но просто културата на хората в отношение крадене като се промени, тогава ще спре и това поголомно крадене. Иначе ДА, Турците да си крадат в Турция, не в България. За теб е все едно, за мен не е. Знам как разнасяха куфарчета с пари разните там лакеи на ДПС и ги раздаваха на всичките станали в последствие бейове. Това, че не разбираш откровено логиката на купищата хора, които не искат ДПС да е във властта и да ни краде, не значи, че тя е грешна логика, а твоята правилна. И много ясно, че след като от една баница ядат повече гърла, то баницата по-бързо свършва. :yes:
ДПС вън! Щом това налага нежелаещите да гласуват, да идат до урните два-три пъти за 4 години и да им отнеме някакви минути от времето, то нека бъде направено. Ти като толкова не искаш да си даваш гласа за някоя партия, пусни си невалидна бюлетина и толкова. То пак ти отива гласа за статуквото така. Не визирам конкретно теб, а нежелаещите да гласуват.
Иначе понеже питаш за мен конкретно за крадене, имаш предвид и оправяне на положението предполага. За него да ти кажа не чакам на никоя партия и не живея с илюзията, че някой ще ни оправи. Ние сами можем да се оправим, само и единствено това е начина. :yes:
И да ти кажа, на мен пък ми писна да слушам оплакващи се как ги крадяли политиците, а да не гласуват! Тук също не визирам теб защото не знам дали гласуваш или не по принцип. Сега ако има задължително гласуване, поне ще имат морално право да мрънкат след като са гласували.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 13 Мар 2016, 13:17

Stoqnov_1979 написа: И съм напълно сигурен,че 99% от фирмите в българия са така.

:!:

Все пак мислите ли, че едно задължително гласуване би променило нещо ? :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoqnov_1979 » 13 Мар 2016, 13:49

nqmam_bmw написа:
Stoqnov_1979 написа: И съм напълно сигурен,че 99% от фирмите в българия са така.

:!:

Все пак мислите ли, че едно задължително гласуване би променило нещо ? :roll:

Да се смята като правописна грешка,че пиша българия с малка буква. Преди 2-3 години го казах тук във форума,че ще си пиша така и ще продължава докато това име, не стане име на Държава,а не на нещо си безгласно и безправно!
И за задължителното гласуване,че можело да изхвърли ДПС от власта :dunno: Как да стане това като в момента ГЕРБ е ДПС

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата