Pulev - Chisora КРАЙ!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Pulev - Chisora КРАЙ!

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2016, 0:44

Bogat-Beden написа:Що мислите,че е уреден бре? :roll:

Е ти не видя ли на няколко пъти как Чисора си спира удара и само докосва противника, говорим за удари дето ще запише най-малкото точка.
Кой луд ще седи в ъгъла и ще дава ту едната, ту другата буза да отнася шамара :kuku:

Мен ми направи впечатление неадекватния съдия (сравнен с този от мача с Кличко, изгледах го набързо, че не е дълъг мач :mhihi: ) - колко пъти ги оставяше да се прегръщат и разхождат така :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 08 Май 2016, 0:53

Много посредствен мач - неадекватен съдия и скучни боксьори! Добре, че поне нашият победи...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 08 Май 2016, 0:55

Гледал съм определено по интересни мачове.
Не разбирам обаче защо се пише в темата по този начин и от къде тази злоба. Ще се радвам да ни представи всеки плюещ в темата на ринга, като плюещите предполагам притежават всички качества , от които Пулев ни лишава тяло, ум .... Къде сте :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 08 Май 2016, 1:02

И аз това се чудя :dunno: можеш да спечелиш по смотан и скучен начин и в същото време да направиш зрелищен мач и да загубиш.. аз лично виждам промяна в Кубрат и тя е в защитата! И тактиката му беше правилна за да спечели двубоя. Няма боксьор дето да не е правил скучни и тъпи мачове, няма! За пример първия двубой между Чисора и Фюри ако някой го е гледал нека да каже колко висяха по въжетата и точно по същия начин Чисора като се поизмори седеше на въжетата и Тайсън си го налагаше :lol: вие какво очаквате от кобрата не знам? да го гръмне с 45ти калибър ли? :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Май 2016, 1:48

Не съм чел нито един коментар от темата но ще кажа какво мисля за самия мач.
Плашещо спокоен Кубрат през целия мач което е малко нож с две остриета, тотално съсипа играта на Чисора с левия прав който работеше почти през целия мач като изключим 2-рунда в който явно мина през криза, много качествено изградена тактика като защита от дясното кроше на Чисора, мисля че спази указанията на Ули Вегнер на 80-90%.
Тотално надмощие,безсилието на Чисора след се видя от всички страни на срещата.
Хубав мач се получи без контузии и за двамата,може би Кубрат щеше да направи грешка ако беше тръгнал да търси нокаут, този мач в тоя си вид в 12-изиграни рунда беше много по-полезен за него като цяло, отдавам почит и към Чисора защото е корав боксьор!
Незнам назад в темата какво си пишете но в фейсбука има нещо като разочарование в много "българи" че европейската титла отново е в БЪЛГАРИЯ!
Лека нощ и честита победа! ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 08 Май 2016, 2:29

Поздрави за Кубрат, кара ме да се гордея че съм Българин :bgflag: , за разлика от повечето коментари тук, от които се срамувам. :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 08 Май 2016, 5:56

:clap: Тук много капацитети са се събрали , някой от плюещите да попитам дали се е качвал на ринга за две минути поне . Кобрата изигра мача точно както трябваше и взе каквото му се полагаше . И най вече развя :bgflag:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 08 Май 2016, 7:48

(bubsa) написа:Много зле :no:
А на гонга не 3лв,3 стотинки няма да им платя повече.

Е, те три стинки не искат така или иначе. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 08 Май 2016, 9:07

boksioraE39 написа:Не съм чел нито един коментар от темата но ще кажа какво мисля за самия мач.

2:1 или Split decision не ви ли говори нещо? Тоя мач за мен си беше равен. Пулев имаше надмощие в първите рундове с десния прав, който му вкарваше на негъро поради факта, че тоя тъпия катран така и не се научи на нормален гард. Ударите, които му влизаха бяха десен прав и десен ъперкът на Пулев, които за негово огромно щастие (на негъро) са слаби (Пулев НЕ е нокаутьор) и нямат нужната плътност и до нокаут не може да се стигне. От своя страна той игра по-разнообразно включително и бесни балтии и на два пъти разклати нашия, който затвърди усещането в мен, че е стъклена брада и определено не може да носи на бой. Чисора заложи на боди шотове, които му влизаха на 80% тъй като нашия незнам каква защита е усъвършенствал ама продължава да свири на акордеона и ако тези боди шотове не ги биеше Чисора ами да кажем Джошуа щяхме да гледаме приятен еднорундов мач.
От друга страна остана усещането за наистина уреден мач. Няма как негъро зорлем да се набутва по ъглите, а оня да го гледа и да му се радва се едно е новоизгряваща чалга звезда. Наистина добре е, че тази титла се върна в България. Същата е печелил и Мартин Кръстев с много красив нокаут. За съжаление я губи на защитата и пак с нокаут. Пулев не го виждам срещу топ-а в неговата категория, но толкова си може момчето не можем да му се сърдим, че не е боксов феномен. Сега гледах Канело...препарира Кан в края на шестия рунд. Красота.....ама той си е боксов феномен :smoke:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 08 Май 2016, 10:08

:mhihi: Mда, той и преди Кличко много ревеше и всички мислеха, че е голямата работа, ама се видя колко е велик :mhihi:
Ще му се радвам на нашия, като победи някой истински боксьор, не утайките в боксовите среди. А както се видя това не му се отдава. Това, което се вижда за момента, че може да бие разни чичаци и уредени мачове. А снощния си беше уреден отвсякъде. То си личеше от самолет. Ако някой забеляза Чисора имаше множество възможности на повали нашия шишак. На два пъти се "изпусна" да го нацели с десен и нашия и залитна и краката оплете и само факта, че мача беше уговорен му спаси дебелия задник на нашия :mhihi: Щото, ако искаше наистина можеше да го довърши. Вместо това се правеше на клоун и той. Също така, ако някой е забелязал черния беше непоклатим, буквално. Без значение колко и какви удара пое си стоя стабилно на краката и грам не залитна...за разлика от нашия, когато получи 1-2 в кухата глава :mhihi: И да, шишак е. 3-4кг. разлика с черния, ама къде е черния, къде е нашия, като физика. Да не говорим Кличко. Но пък да, в сравнения с другия шкембак Тайсън Фюри си е направо цвете. И все пак е жалка картинка. Спортист, боксьор пък шишак...не върви просто, сори :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 08 Май 2016, 11:04

все разбирачи тук бре...........
манталитет български
винаги успеха на даден човек,е постигнат ''нечестно и уредено''
и все пак горд съм с Кубрат и че съм Българин.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Май 2016, 11:21

Ако говорим за уреднеи мачове, то и за мен мача Кличка-Фюри беше нагласен, пусна си дясната в последната 1 мин на 12-ти рунд и шишака се разклати :lol: На реванша ще се разбере истината, но тва ще е един от най-гледаният мачове от доста време насам..траш талка ще е лудница. Въпроса е що ги гледаме ние тия нагласени кютеци, дет някви милионери си играят - ти на мен, аз на теб :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 08 Май 2016, 11:26

Не знам тези които са горди с Пулев от какво са горди точно. Най-вече във фейсбук групите. Тук поне повече от коментиралите до момента гледат реално на мача. Голяма гордост да победиш по точки боксова круша :mhihi: На клипа който е споделен преди няколко поста за най-интересните моменти от мача Пулев-Кличко се вижда нашата гордост как изглежда като пиян селски бияч :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Май 2016, 11:32

На мача с Кличко бях първия осмелил се да каже, че нашия толуп ще го съдерат от бой. До края на мача имаше хора, които подскачаха как тъй не съм бил родолюбец и не съм вярвал. Сега като гледам черния има много повече фенове. Костана? :mhihi:

Мача все пак го гледах и не знам.. явно сме гледали различни неща. За мен беше много качествен бой и то точно пък в тази категория.

Може да кажем, че е бил нареден ако коефициента беше срещу Коврата. Ама при положение, че беше за него какъв смисъл има да уреждаш подобен мач че да спечели този, който предварително е посочен за победител с 25% по-голяма вероятност от другия?

Това беше най-добрия мач на Куврат от всичко, което съм гледал от него до сега.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 08 Май 2016, 11:41

bum_bum написа:
Може да кажем, че е бил нареден ако коефициента беше срещу Коврата. Ама при положение, че беше за него какъв смисъл има да уреждаш подобен мач че да спечели този, който предварително е посочен за победител с 25% по-голяма вероятност от другия?

Извинявай ама точно така работи всичко. Спорта и букитата са свързани тясно и предварително се знае кое как е уредено и какъв шанс има един кой си отбор или състезател. С малки изключения разбира се, дали за да пуснат фъндък или просто нещо не са преценили. Но като цяло букитата с това се хранят и трябва да знаят кой какви шансове има и кое е уредено и кое не. Аз имах предчувствие, че Пулев ще победи, но след като видях коефициента вече бях сигурен. Няма просто как за Пулев за победа да е само 1.25..... Изобщо нагласена работа. Толкова да са сигурни, че Пулев ще победи. От къде? От къде знаят, че Дерек ще стои като боксова круша през целия мач? Замисли се.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата