Шампионска лига - Лига Европа сезон ПОРЕДЕН
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Шампионска лига - Лига Европа сезон 2016-2017г.
TNT написа:Байерн не са за отписване. Най-малкото Левандовски ще играе в реванша. Снощи гледах само последните 30мин., но ми стана много гадно за Нойер как след толкова невъзможни спасявания му набиха крачолче
От реваншите, май само Барса отпадат сигурно. Гледах статистика, че като са падали 3:0 първия мач, 3 от 5 са продължавалиАз обаче не вярвам.
А при Барса и Реал ще е интересно, понеже няколко дни след реваншите има и Ел Класико, от което едва ли не ще се разбере дали ще е решена титлата. Т.е. и двата отбора имат два мача от най-най-високо ниво в рамките на няколко дни. Ако решат да не излизат на 100% в Шампионска лига, ще го ядат и двата отбора. Реал са с доста по-силна резервна скамейка, затова ги слагам фаворити и за Класикото.
Пепе - аут, Варан - аут, Коентрао - не е във форма, Бейл - контузия, Бензема не може да уцели вратата

-
- Кара: E39 Touring
In a parallel universe, сумата дето Байерн плащат за Видал е х2 на тази дето Юнайтед плати за Погба.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не посмях да се зарадвам на барселона,защото надушвах нещо подобно за моите.
слава богу с малко се разминахме ама като се сетя,че предстои още един мач и ми става лошо.
добре че никога не гледам от четвърт финалите и нататък...
байерн не са готови да спечелят шампионската лига ,съжалявам но си го признавам.естествено бих дал всичко
за да се окажа в грешка
слава богу с малко се разминахме ама като се сетя,че предстои още един мач и ми става лошо.
добре че никога не гледам от четвърт финалите и нататък...
байерн не са готови да спечелят шампионската лига ,съжалявам но си го признавам.естествено бих дал всичко
за да се окажа в грешка

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Тук в тая тема всички са фенове на топ 5 отборите в Европа, па нема един доволен
Малко по-ведро колеги, всичко може да стане на реваншите
Ако се отвори една тема за БГ футбол ще трябва да има самоубийства (предполагам и затова няма)
ПП- Погба нали го гледам в момента- между 25 и 30млн е маХ

ПП- Погба нали го гледам в момента- между 25 и 30млн е маХ

- host
- старши ентусиаст
-
30 милиона ... ама драхми ... сори трагичен е ... и аз го гледам, че жената е фен на Юнайтед ... тъжно й вече бая годинки

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
alozavar написа:Тук в тая тема всички са фенове на топ 5 отборите в Европа, па нема един доволен
Аз съм си много доволен от Ювентус

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Баси бутането... на Каземиро му спестиха втория и третия жълт картон, ама Видал си получи третия(втотия и на него му беше спестен), въпреки че игра с топката... Като добавим несъществуващата засада де вдигнаха на Левандовски се накланят везните мнооого в една посока!
ПП. току що в 98-мата минута на Каземиро му беше спестен четвъртия картон (за симулация)
ПП. току що в 98-мата минута на Каземиро му беше спестен четвъртия картон (за симулация)
Тука май стана още по-брутално от Барцелоната
горко им на следващите 

- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
барка фиенчетата, искам да ви чуя как стенете, та оргията да ми е двойна
са Юве като ви тресне и на жалкото ви стадионче, и в неделя като ви опънем, да види свето колко жалки сте, щото вие не мойте го видите

са Юве като ви тресне и на жалкото ви стадионче, и в неделя като ви опънем, да види свето колко жалки сте, щото вие не мойте го видите

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
Като добавим и два гола от засада за по-сигурно, да не вземе да се обърка тотото на УЕФА нещо на финала... Вече става смешно това бутане на испанските грандове.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
"То не беше бутане, то не беше лягане"
.
Довечера ще е още по-голям "цирк".

Довечера ще е още по-голям "цирк".

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На мен почва да ми се отглежда тоя спорт, честно
Не може след всеки решаващ мач да се обсъждат съдиите, а не играта и самия мач. Още от миналите мачове, на Монако на мача гол от чиста засада, за Атлетико дузпата е фал, никаква дузпа за Байерн в Германия, вчера кво да коментираме дори- никакъв червен картон, на Левандовски положението, гол от очевидна засада на CR7, после още един, който дали го има или го няма, вече е все тая и т.н. и т.н.
Докато не се въведат видео повторенията, това ще става все по-зле, тенденциозно или не. Не може съдиите да не могат да си променят решението и не може отборът да няма как да направи нещо в такава ситуация. Във всеки друг един нормален спорт това е възможно, само тук щяло да им забави играта... Понеже не гледаме бавене на играта и лежане всеки мач по 15мин
Днеска дори ме е страх да ги гледам другите...

- host
- старши ентусиаст
-
Наистина тая засада беше ебати грешката. А картоните , дузпи и т.н. до някаква степен да мога да приема, че е човешко, всеки си преценя... Ама лайнсмена за какво беше там, и много странно, нито един от германците не вдигна ръка за засада.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз па повече мога да приема засадата, дори и да е 2 метра. Просто движението на Коста обърка рефера и наистина е тънък момент, въпреки че засадата е явна. Ама тия картони де подмина за Каземиро, няма как да са грешка. Даже при нарушението, което трябваше да е втори жълт картон рефера посегна към джобчето, ама бързо му мина. След това имаше още едно нарушение и една симулация на тоя дърводелец...