Да си купя ли нов телефон и какъв?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Да си купя ли нов телефон и какъв?
Oblivion написа:Бащата е с хайоми редми 5 плюс и е просто брутален за парите си. Цялата им гама са изпипани и бият всички по цена/качество такива като самсунг прехвалени боклуци не бих погледнал за нищо на света ако трябваше да се оглеждам за телефон с андроид.
лг/сони няма да коментирам дори тяхната епоха отмина отдавна не са фактор на пазара... Средния клас телефони сякаш умря и клиентелата вече е на принципа бюджетен до 400 лв ползвам го 2-3 години и го хвърлям или висок клас 4-5 години и следващия.
В момента съм с айфон 7 и съм доволен но не е каймака на телефоните както много го изкарват, просто си върши работата както трябва да я върши нищо особено.
Решил съм следващия път като извадя една дебела пачка с пари да е за нещо наистина революционно независимо от марката а до тогава експлатация до последно на сегашния и толкоз
Добре, че Джобс почина(за жалост) останалите марки да поемат малко въздух, че им се е*а таковата докато той беше в играта.
Имам един познат с едно MEIZU(мисля така се пише)та го гледам голяма експлоатация му удря, а си върви, взел го дори втора ръка от едно момиче, което си купило по-нов. Та наистина сега е пълно с Китайски и Корейски телефони, които просто си вършат работата и са без претенции, съответно и цена.
host, супер, значи си първия, който чувам.
Хуявей и те бяха добре в началото, докато не взеха да ги купуват хората и решиха да ги вкарат в елита, сякаш купуваш кола с тоя Китайски таралясник. Не казвам, че са лоши, напротив, но просто са много скъпи вече.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.