Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
По-скоро дропшипинг..TNT написа:. Имат някакъв договор със sportsdirect изглежда, 99% от нещата са от там.
И аз съм пазарувал от тях един-дваж, но вече с доставката 7 пандура до БГ на спортсдиректа - не си струва освен за много евтини неща и налични. Вече и от спортсдиректа не пазаря.
Ще дебна sportdepot, там има интересни нещица.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
В началото съм писал за лазерния фото епилатор на жената от 800 на 400 лв. До ден днешен си е същата 800 лв. цена и си работи перфектно. Сега имало бая промоции на всякакви козметични процедури по салони и т.н.
На малката от май мол взела някакви ботушки на Елза и Ана от 100 лв. за 25, даже писали 20, но били друг номер. Та понякога има.
Тая година петъка ще го пропуснем заради коня.
На малката от май мол взела някакви ботушки на Елза и Ана от 100 лв. за 25, даже писали 20, но били друг номер. Та понякога има.
Тая година петъка ще го пропуснем заради коня.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Кон ли си купи
Принципът на работа е, че колкото повече търсиш (повече хора търсят) един и същи продукт, толкова повече му се покачва цената. Със самолетните билети е същото.

frizzante написа:Същото ми се случи с едни тонколони. Не ми бях зор и просто ги бях сложил в "любими" в Емаг-а. Навсякъде бяха 400+ лв. Чат пат проверявах и в един момент хоп 299 лв. Праснах поръчката, всичко точно. След няма и час цената беше 429 лв. Не знам какъв е принципа на работата им, но понякога изпадат неща.boris_dy написа:Тва Емаг-а е странно животно... преди 2 години трябваше да си купувам телевизор и след като си избрах кой модел ще е, започнах да следя по магазините цените... В техно веригите конкретния модел беше 1700, а в Деком 1800. Гледам Емаг - 2300След 2-3 часа пак гледам....1430 лв
Натискам - КУПИ и ми приеха поръчката. След 5 минути цената пак 2300... и така си остана! Малко бях притеснен кво ще дойде на вратата въпреки, че имаше опция за преглед, ама на тв кво да му преглеждаш освен да не е счупен панела. В крайна сметка още си работи....
Принципът на работа е, че колкото повече търсиш (повече хора търсят) един и същи продукт, толкова повече му се покачва цената. Със самолетните билети е същото.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Със самолетните билети не е баш така, дори напротив.
Справка преди 10+ години имаше една десета полети от София и цените бяха астрономически, сега летят поне 20 пъти повече хора и цените са в пъти по-ниски.
А схемите на ценообразуването на много компании няма някаква логика.
Вече ако билета за след 2-3 дни и самолета е на 90% пълен, цената ще е 100% много висока.
Справка преди 10+ години имаше една десета полети от София и цените бяха астрономически, сега летят поне 20 пъти повече хора и цените са в пъти по-ниски.
А схемите на ценообразуването на много компании няма някаква логика.
Вече ако билета за след 2-3 дни и самолета е на 90% пълен, цената ще е 100% много висока.
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
https://kozelat.com/black-friday
Има хардове по 9лв.
Има хардове по 9лв.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това са втора употреба компоненти , дори не са refurbished а просто тествани че бачкат .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ivokomandos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D 2004г.
- Мечтае да кара: M5
Така е, но имат и 3 месеца гаранция, мисля че 9лв е добра цена за 2.5 хард да се направи външен за сторидж.
BMW E36 318 93;BMW E36 328i 97; BMW E60 530D 2004; HONDA HORNET CB600F 2008
Голяма греда с Емаг.... а до вчера ги хвалих.
Чаках за Айфон Х - 50лв надолу, смешна работа.
Една прахосмукачка и още 1-2 джунджурийки в минутата в която отвориха сайта пишеше изчерпани....
За същия айфон - техномаркет само физически лица, тоест намалението им всъщност е ДДС-то, гет.бг и те същата работа... измекярщината е на макс с тоя черен петък.
Чаках за Айфон Х - 50лв надолу, смешна работа.
Една прахосмукачка и още 1-2 джунджурийки в минутата в която отвориха сайта пишеше изчерпани....

За същия айфон - техномаркет само физически лица, тоест намалението им всъщност е ДДС-то, гет.бг и те същата работа... измекярщината е на макс с тоя черен петък.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
iPhone X с 50лв надолу си е супер оферта
Няма да го намериш с по-голямо намаление никъде вероятно. Епъл намаляват само стари и излезли по-отдавна устройства и то с някакви такива символични суми. Отделно търговската отстъпка за техните продукти не е като на хуявей и ксиаоми тъй, че в случая са дали максималното възможно.

Точно Айфона(Х, 64ГБ) днес сутринта беше 757 евро в италианския Амазон. За няколко часа свърши (бройките, продавани директно от Амазон). Ако се търси електроника и часовници, препоръчвам переодично да се гледа там.
От България не помня да съм си купил смартфон през последните няколко години, а ги сменям доста често. Топ марките(Apple, Samsung, Huawei) имат официално призната гаранция и тук.
От България не помня да съм си купил смартфон през последните няколко години, а ги сменям доста често. Топ марките(Apple, Samsung, Huawei) имат официално призната гаранция и тук.
bum_bum написа:iPhone X с 50лв надолу си е супер офертаНяма да го намериш с по-голямо намаление никъде вероятно. Епъл намаляват само стари и излезли по-отдавна устройства и то с някакви такива символични суми. Отделно търговската отстъпка за техните продукти не е като на хуявей и ксиаоми тъй, че в случая са дали максималното възможно.
Тц, от време на време емаг пускат 10% надолу, което си е близо 200лв в тоя случай. Преди месец имаше, ама изпуснах...
По обяд намалиха само сребристия на 1750, та без ДДС - 1458лв. Черният продължава да е 1890 с ДДС.
Боднах един сребрист, да видим дали ще дойде нещо

Е как да не е черен
в България е най черен даже щото като видиш реалната цена на боклука който си си купил уж намален на ебем ти колко процента и ти причернява и съботата 

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Че тука в Германия да не са по-различни.
Миналата събота в медиа маркет гледах СЕ-то за 329 евра 32гб
В момента същия е 299евра като пише че е намлен от 479 - смешници!
Да отбележа само че преди една година купих СЕ 128гб за 429е и не беше намален!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Миналата събота в медиа маркет гледах СЕ-то за 329 евра 32гб
В момента същия е 299евра като пише че е намлен от 479 - смешници!
Да отбележа само че преди една година купих СЕ 128гб за 429е и не беше намален!

Sent from my iPhone using Tapatalk

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Не съм следил намалени ли са, не са ли, ама в бързината днес с приятелката си купихме: телевизор, елха, микровълнова и пъзел, пък аз си купих добавки и едно таблетче да си кодирам колата
не знам дали са реални отстъпки, но пък съм доволен, че ги купихме всички тези неща, защото иначе най-вероятно щяхме да ги търсим едно по едно, а и си ни трябваха.

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
В Спорт депо до преди няколко дни едни маратонки бяха с 30% намалени, от понеделник примерно махнаха намалението и днес "в чест" на черния петък - пак -30%.