Куче уби дете, осиновяват кучето
Модератор: Общи модератори
Re: Куче уби дете, осиновяват кучето
drago_pavlov написа:Petrolhead написа:Аз вече си мисля, че колегата автор на темата има някаква психологическа травма,
Не си само ти
efren написа:нямам травми ..., нито психически,
Не съм сигурен![]()
Произнесъл ли се е някой компетентен или на теб ти се иска да нямаш
efren написа:И обясни с какво са виновни родителите на детето,
Ти сериозно ли питаш![]()
Няма такъв дебил просто...
Ко каза, толкова да си прост, че да няма накъде повече?
Събрахте се малко помиярозащитници на едно място и взехте да си пригласяте като латерни. Пак ви казвам просто правило - куче убива човек и си отива, не се ли спазва правилото, рано или късно агресията ще избие и от другата страна и ще показвате сълзливи снимки на кученца. Това, че помиярозащитниците смятат, че детския живот е по-маловажен си е техен проблем. Ако се бяха загрижили за кучето, щяха да подадат сигнал за него преди да е станала трагедия, но за тях е въпрос на чест да спасят куче убило дете. Иначе щяха да минат в циганската махала и да подадат сигнал за 100 кучета, но това не ги интересува.

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
efren написа:drago_pavlov написа:Petrolhead написа:Аз вече си мисля, че колегата автор на темата има някаква психологическа травма,
Не си само ти
efren написа:нямам травми ..., нито психически,
Не съм сигурен![]()
Произнесъл ли се е някой компетентен или на теб ти се иска да нямаш
efren написа:И обясни с какво са виновни родителите на детето,
Ти сериозно ли питаш![]()
Няма такъв дебил просто...
Ко каза, толкова да си прост, че да няма накъде повече?
Нищо не казах

Просто те поздравявам:
https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
efren написа:Събрахте се малко помиярозащитници на едно място и взехте да си пригласяте като латерни. Пак ви казвам просто правило - куче убива човек и си отива, не се ли спазва правилото, рано или късно агресията ще избие и от другата страна и ще показвате сълзливи снимки на кученца. Това, че помиярозащитниците смятат, че детския живот е по-маловажен си е техен проблем. Ако се бяха загрижили за кучето, щяха да подадат сигнал за него преди да е станала трагедия, но за тях е въпрос на чест да спасят куче убило дете. Иначе щяха да минат в циганската махала и да подадат сигнал за 100 кучета, но това не ги интересува.
Това, че повечето хора не са на твоето мнение, не трябва да те огорчава. Редно е да помислиш над нещата. Теб не ти се мисли, следователно не те интересува чуждото мнение. Не разбирам защо пускаш теми в тази ситуация. Поснижи тона и не се излагай повече.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
efren написа:Yanko Petrov написа:Maxmadness написа:Аз съм твърдо против кучето да бъде приспано !
+1
Животното с нищо не е заслужило да бъде умъртвено!efren написа:https://dariknews.bg/regioni/plovdiv/pernichanka-iska-da-osinovi-pitbula-ubil-dete-2075942
Докъде може да стигне лудостта? Природозащитниците се притеснявали дали кучето не е малтретирано. Баси изродите са тези природозащитници.
Изрод си ти!
Минимум, даже повече, а ти предполагам си природозащитник при тази агресия, която проявяваш. Вчера разгледах и страницата на "осиновителите", доста агресивни копелета, също като теб, даже вече са сигурни, че питбула не е агресивен, а е кротко и добро куче (защото да убиеш дете не е някакво доказателство за агресия).
Веднъж ти паднах на нивото и ти отговорих, но тук мисля, че трябва да се намеси модератор.
- Petrolhead
- Потребител
-
още един бияч
Ivan Laskin
19 hrs ·
“еколози” искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина ама минахте всички норми. Колко от вас дрисльовци е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол за да изкара зимата? Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли “зелен”, то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Капути платени!Защо не протестирате в гората където циганите я опустошават с бракониерство? Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври “зелени”. Не ни ядосвайте!
Ivan Laskin
19 hrs ·
“еколози” искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина ама минахте всички норми. Колко от вас дрисльовци е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол за да изкара зимата? Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли “зелен”, то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Капути платени!Защо не протестирате в гората където циганите я опустошават с бракониерство? Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври “зелени”. Не ни ядосвайте!
efren написа:KUM4o написа:Айде да хвърля и мойте 5 стинки по темата. Аз също имам син на 3 години и не си позволявам да заспивам докато той е буден, че ще се нарани при все, че с майка му сме обезопасили жилището колкото е възможно, какво остава да го оставя сам да ходи по улицата и да влиза в чужди домове или дворове. Каква отговорност търсите от едно недохранвано куче, вързано на верига в двор? Отговорност трябва да се търси единствено от родителите за безотговорност към отглеждането на детето им. Кучето вина няма, то е родено с инстинкт, който в случая за жалост е проработил. Жалко за детето, но вината не е там където я търсите.
Един колега пише, че кучето няма вина, друг, че собственика на кучето също няма вина, защото си му е в двора. Кучето имало инстинкт, аз имам един познат, който има инстинкт да стреля с пистолет... Остава детето да носи вина, защото е на 3 години, в краен случай може и родителите му да носят вина. Ясно е, че собственика на кучето е кандидат-затворник, защото е причинил смърт по непредпазливост. Родителите на детето, виновни или не, надали ще отидат в затвора. Само помияра е невинен. Да го осиновим, предполагам природозащитниците ще го хранят с деца, за да не убиват животни (Щот вииш ли кутрето е месоядно, но не е хуманно да се убиват животни, майка ви и ..... прости). Ако имате излишни деца винаги можете да разчитате на природозащитниците в Пазарджик, да нахранят с тях някое куче.
Абе хора вие уж пишете в грамотен форум, а приказвате врели некипели и започвам да се чудя защо започвате да изтрещявате и да мислите абсолютно по малоумен начин. Как може да сравняваш инстинкт на животно с инстинкт на приятел, който обичал да стреля? Мамка му само аз ли съм тъп и смятам, че на това дете мястото му не е било в този двор без надзор от родител. Аз като родител на 3 годишен пакостник никога не съм си позволявал той да остава без наблюдение по простата причина, че на тази възраст те нямат ама никакво чувство за самосъхранение. Никога моето дете не е изпускано от поглед или да му позволя да се отдалечи на разстояние на което аз не мога да реагирам при опасна ситуация. Каква вина има кучето, че детето се е навряло при него? Да мамка му това е животно без мисловен процес като нас и не може да прецени, че ще направи голяма глупост. Аз като ида в гората и ме свари някоя мецана и ме хапне кой ще е виновен бе дървени глави такива сигурно общината, че не е вързала и не е нахранила мечките. Тука няколко човека смучете ебати ТЪПИТЕ доводи и пишете ебати малоумните изречения. Природозащитници сме били. Нито съм природозащитник, нито имам познати такива, но имам разум и преценявам, че в случая макар и нелеп за инцидента вина имат само родителите на детето, че не са го държали под наблюдение. Ми по вашите малоумни разсъждения може някой да ми влезе в двора и аз примерно да си имам бесило и тоя някой да се обеси на него, какво аз съм виновен, че се е обесил ли? Айде спрете, че сте смешни.

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Ситуацията нямаше да се случи, ако детето не е било оставено без надзор, но явно на колегата му е трудно да вдене, а по-лесно да раздава квалификации. 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Що нападате ефренката, никви природозащитници не сте
пп. Много съжалявам, че влезнах да видя кво се пише в тая тема ...

пп. Много съжалявам, че влезнах да видя кво се пише в тая тема ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Това е все едно, моето дете да го оставя да си играе с оксижена и като стане белятя, ЧЕЗ да са ми виновни, че не са спрели тока в гаража, за да не се убиве детето...

KUM4o написа:efren написа:KUM4o написа:Айде да хвърля и мойте 5 стинки по темата. Аз също имам син на 3 години и не си позволявам да заспивам докато той е буден, че ще се нарани при все, че с майка му сме обезопасили жилището колкото е възможно, какво остава да го оставя сам да ходи по улицата и да влиза в чужди домове или дворове. Каква отговорност търсите от едно недохранвано куче, вързано на верига в двор? Отговорност трябва да се търси единствено от родителите за безотговорност към отглеждането на детето им. Кучето вина няма, то е родено с инстинкт, който в случая за жалост е проработил. Жалко за детето, но вината не е там където я търсите.
Един колега пише, че кучето няма вина, друг, че собственика на кучето също няма вина, защото си му е в двора. Кучето имало инстинкт, аз имам един познат, който има инстинкт да стреля с пистолет... Остава детето да носи вина, защото е на 3 години, в краен случай може и родителите му да носят вина. Ясно е, че собственика на кучето е кандидат-затворник, защото е причинил смърт по непредпазливост. Родителите на детето, виновни или не, надали ще отидат в затвора. Само помияра е невинен. Да го осиновим, предполагам природозащитниците ще го хранят с деца, за да не убиват животни (Щот вииш ли кутрето е месоядно, но не е хуманно да се убиват животни, майка ви и ..... прости). Ако имате излишни деца винаги можете да разчитате на природозащитниците в Пазарджик, да нахранят с тях някое куче.
Абе хора вие уж пишете в грамотен форум, а приказвате врели некипели и започвам да се чудя защо започвате да изтрещявате и да мислите абсолютно по малоумен начин. Как може да сравняваш инстинкт на животно с инстинкт на приятел, който обичал да стреля? Мамка му само аз ли съм тъп и смятам, че на това дете мястото му не е било в този двор без надзор от родител. Аз като родител на 3 годишен пакостник никога не съм си позволявал той да остава без наблюдение по простата причина, че на тази възраст те нямат ама никакво чувство за самосъхранение. Никога моето дете не е изпускано от поглед или да му позволя да се отдалечи на разстояние на което аз не мога да реагирам при опасна ситуация. Каква вина има кучето, че детето се е навряло при него? Да мамка му това е животно без мисловен процес като нас и не може да прецени, че ще направи голяма глупост. Аз като ида в гората и ме свари някоя мецана и ме хапне кой ще е виновен бе дървени глави такива сигурно общината, че не е вързала и не е нахранила мечките. Тука няколко човека смучете ебати ТЪПИТЕ доводи и пишете ебати малоумните изречения. Природозащитници сме били. Нито съм природозащитник, нито имам познати такива, но имам разум и преценявам, че в случая макар и нелеп за инцидента вина имат само родителите на детето, че не са го държали под наблюдение. Ми по вашите малоумни разсъждения може някой да ми влезе в двора и аз примерно да си имам бесило и тоя някой да се обеси на него, какво аз съм виновен, че се е обесил ли? Айде спрете, че сте смешни.
И ще я отстрелят, гарантирано, но това не важи за помиярите, защото те са висша форма на живот.

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
dan-dam написа::wave:
https://nova.bg/news/view/2018/02/02/20 ... %89%D0%B5/
Мярката за неотклонение няма никакво значение, повдигнатото обвинение си остава, просто няма да хрантутиш с данъците си някой, който е арестуван.

Не е хубаво да се бърка арест и затвор, но е хубаво, че човека все още твърди, че кучето е добро и мило. Тоя може да е скрит помиярозащитник.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
efren написа:dan-dam написа::wave:
https://nova.bg/news/view/2018/02/02/20 ... %89%D0%B5/
Мярката за неотклонение няма никакво значение, повдигнатото обвинение си остава, просто няма да хрантутиш с данъците си някой, който е арестуван.![]()
Не е хубаво да се бърка арест и затвор, но е хубаво, че човека все още твърди, че кучето е добро и мило. Тоя може да е скрит помиярозащитник.
Не е хубаво да. В единия случай след осъдителна присъда бай мангал отива в затвора, а в другия още преди делото е офейкал в чужбина...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Няма да офейка.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Ти ще го държиш за ръчичка сигурно...
Има над 1000 като него дето ги няма или ги търсят само на хартия...
Има над 1000 като него дето ги няма или ги търсят само на хартия...