.
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: В този сняг...?
Dirty M5 driveR написа:Масово хората се откасят така към паркоместата си... На моя паркинг само аз имам добре почистено и оформено място, със съответните скосения в краищата, за да мога да правя 90 градуса маневра. Всичко друго е или отъпква и после се мъчи, или спира на някого на мястото...
снощи ... спирам, изчиствам си мястото с лопатката , паркирам си ... днеска 4ма съседи преди мен на паркинга .. едни псувни, майки ... паля ...

до офиса сега пак си чистих едно местенце хем го дават през деня 0гр да стане ... гледат ме от съседния магазин умно... тяхната баничарка мъжката нахакана в едно непочистено ... 2 дни бутат ... явно не свхащат ... и лопата, и гребло си имат ...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Карам си само Е36-цата в снега, тая година е за сефте с чисто нови 195/65/15 зимни гуми (Falken Eurowinter HS01). Нарочно се хакам в непочистеното и си драпа доволно. Предните години с 16-ските и не толкова нови гуми пак вървеше, Петрохан редовно си го минавах без проблем. Е46-цата още ми е прясно купена и ми се свиди да я мъча в снега, а и не ми се занимава да я чистя. Миналият по-сериозен сняг през януари DSC-то доста ме стресира - тръгнах да карам жената към болницата да ражда сутринта по тъмно, стигаме и аха да вляза в непочистения паркинг - и член (казано завоалирано)
. Застана тая кола и не мърда, затворих уличката, гумите нещо примърдват едва едва. Викам си Айдее стана резила
Добре че набързо ми просветна, че DSC-то пречи, изключ и почна да рови веднага.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Тази сутрин трудно изкарах от гаража, направо си легна по корем на коловоза.. Клатушкане 2-3 мин на DTC и успях да я плъзна в коловоза. После ядове няма. Дето се вика, свикнах, че от 3 дни зима пак ще си играя с корите отдолу..
За Х-драйв, не виждам смисъл да пишат в темата. Едно приятелче си кара с летни 19-ки и не я спира тия дни, включително и извън града. Да, по-внимателно, но няма грижи.

За Х-драйв, не виждам смисъл да пишат в темата. Едно приятелче си кара с летни 19-ки и не я спира тия дни, включително и извън града. Да, по-внимателно, но няма грижи.

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Bexim написа:Тази сутрин трудно изкарах от гаража, направо си легна по корем на коловоза.. Клатушкане 2-3 мин на DTC и успях да я плъзна в коловоза. После ядове няма. Дето се вика, свикнах, че от 3 дни зима пак ще си играя с корите отдолу..![]()
Е Х-драйв-а сега им е паднало да се изкажат, за какво му плащат разхода и поддръжката иначе цяла година

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз малко не искам да го повярвам това с летните гуми, защото съм карал с много висок клас лятна на току що навалял сняг и за спиране и завиване можеш да забравиш...
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Хахах, така е, трябва да се сподели.
Аз също не вярвах, но факт, виждам го всеки ден с очите си. Да, едва ли спира много, но можеш да се придвижиш. Даже сутринта каза, че е била затрупана от снегорон, нали отстрани паркирана и си е излезнал без особени ядове.
ПП за мен понеже не съм скиор или планинар няма смисъл, но определено двата щара са си готини по това време ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз също не вярвах, но факт, виждам го всеки ден с очите си. Да, едва ли спира много, но можеш да се придвижиш. Даже сутринта каза, че е била затрупана от снегорон, нали отстрани паркирана и си е излезнал без особени ядове.
ПП за мен понеже не съм скиор или планинар няма смисъл, но определено двата щара са си готини по това време ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
FREE SPIRIT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Само да можеха да се изключват като при новата М5-цаBexim написа:ПП за мен понеже не съм скиор или планинар няма смисъл, но определено двата щара са си готини по това време ;-)

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Айде - видеа няма ли с летните коли?
Аз ще паля по-късно и може да споделя нещо.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Е нали бил с Авенсис - за к'ва "колегиалност" приказваш?
То да помогнеш, ама на човек...

То да помогнеш, ама на човек...
Excellent! Steven is my name!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Това не е помощ... Мен са ме учили в този живот на първо място да си помагам сам и чак тогава ако не мога да търся някого. Начи може да отдели 34мин от живота си, за да оре в снега, а не може да отдели 20мин да си почисти мястото... Сори, ама и аз бих го гледал през прозореца.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ами скапан сме, щото всичко е сбъркано - когато наистина се нуждаеш от помощ няма кой да дойде, а когато си мързелив и тъп се намира някой да ти помага... в мързела и тъпотията. То ако беше така всичко в тоя живот щеше да е колективно.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
В снега... е нормално 
Е39 2.5Д автомат комби, с бюджетни зимни гуми в края на третия си сезон

Последните две снимки са от различно място, с доста наклон, и нарочно минах във всички посоки, за да видя как е.

Е39 2.5Д автомат комби, с бюджетни зимни гуми в края на третия си сезон

Последните две снимки са от различно място, с доста наклон, и нарочно минах във всички посоки, за да видя как е.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Искам всичките, дето си хвалите много кочинките /визирам и себе си/, на другия пресен сняг да ви видя към Алеко, ама да ви се наложи да спрете и да тръгнете после, тогава ще разберете колко точно не вървят колите 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Vra4anin написа:Прави сте, скапан народ сме.
Не сме ора...
Excellent! Steven is my name!