Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?
@2bar написа:steeN написа:Според мен е въпрос на вкус. Същото може да се каже и за БМВ. Никоя кола не вози като БМВ, поне за мен това беше първото, с което ме спечели тази марка. Наскоро врътнах едно кръче с последното М6 и ДНК-то му се чувства още от първите метри. На мен не ми харесва как С-класата лети над пътя. Наитина е впечатляващо, все едно е на килимче. Да супер готино е като се возиш, но да я карам не ме радва.
Напротив, сложи си я на Sport и смея да твърдя, че усещането от пътя, обратна връзка и т.н. е доста по - добро от 7er.
Последно тия теорийки слушах от собственик на Сутиен Ц5, който каза че колата както става джип, като свалиш окачването става спортна кола - също толкова достоверно, колкото и майтапа за спортен режим в Sкласа

Карали сме и ние, имаме адаптивни амортисьори и ние - тъй че, "не на нази тия"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Exclusive89 написа:Б*х тез пенсионерски Мергели, скоро комшиите от съседния блоккупиха C63s.. БРУТАЛЕН звук вади тоз м'ник, не знам с каква кутия е но кат му пададеш газчиЦА направо стреля това копеле
![]()
Пенсия клуб
И в тоя клип кое беше по-увлекателно? Как мерцедесите си показвт лампичките на правия широк булевард, или как М4ката си разплита гумите? Различна марка - различна философия - различни клиенти.
Не хейтвам Мерцедес... много, но за мое съжаление допирът ми до тази марка не ме впечатлява с нищо. Чат-пат покарвам GL и е трагедия като пътно поведение и возия. Надеждност, качество на механиката и ергономия при използване на уредите - кръгла 0, тотално разочарование. Като обем и качество на интериора е супер. Карал съм го и в града, и по магистрали, и по планински пътищя, и на ски в чужбина съм ходил с него - не е мойта кола. Останалите пътници обаче бяха доволни, че могат да хвърлят торби с покупки от моловете, че имат достатъчно въздух вътре и че интериорът е приятен за окото и кожата.
Не знам на кое викате 222ка, не им разбирам, но ако е последната S-класа аз лично не виждам нищо впечатляващо в управлението и. Значително по-тромава в завои от F01/F02 и аналогичното поколение А8. Не съм имал възможност за пряко сравнение с G11/G12 в еднакви условия по един и същ маршрут, но като знам G11 колко по-лека се усеща от F01, не мисля, че S-класата има какво да каже по въпроса. Комфорта и качеството на интериора и при А8, и при S-класата са на по-високо ниво, отколкото в 7er, но като механика, пътно поведение и технологии - не мисля, че 7er има аналог в неговия си ценови клас.
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Баси дори в този клип бмв-то изглежда по-яко . М-ката е много по-младежко от тези амджици
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не мразА мерцедес, само едно ме дразни в тази марка, това е, че засега не мога да си я позволя 

Последна промяна Bogat-Beden на 27 Апр 2018, 19:53, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Не мразА мерцедес, само едно ме дразни в рази марка, това е, че засега не мога да си я позволя
Аз мога ,ама такава от 96-та

firstduo93 написа:Bogat-Beden написа:Не мразА мерцедес, само едно ме дразни в рази марка, това е, че засега не мога да си я позволя
Аз мога ,ама такава от 96-та
тия от 96та са представители на една философия дето мерцедес я заряза някъде 2007ма...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
acho.rs написа:@2bar написа:steeN написа:Според мен е въпрос на вкус. Същото може да се каже и за БМВ. Никоя кола не вози като БМВ, поне за мен това беше първото, с което ме спечели тази марка. Наскоро врътнах едно кръче с последното М6 и ДНК-то му се чувства още от първите метри. На мен не ми харесва как С-класата лети над пътя. Наитина е впечатляващо, все едно е на килимче. Да супер готино е като се возиш, но да я карам не ме радва.
Напротив, сложи си я на Sport и смея да твърдя, че усещането от пътя, обратна връзка и т.н. е доста по - добро от 7er.
Последно тия теорийки слушах от собственик на Сутиен Ц5, който каза че колата както става джип, като свалиш окачването става спортна кола - също толкова достоверно, колкото и майтапа за спортен режим в Sкласа![]()
Карали сме и ние, имаме адаптивни амортисьори и ние - тъй че, "не на нази тия"
човекът нищо грешно не е казал, при него е било въпрос на лично виждане и липса на база са сравнение - като я вдигне си мисли, че е джип, като я свали - спортна кола.
Лично аз го казвам на базата на много сравнения с най - различни автомобили от този сегмент и то не само на субективни впечатления (те са много важни) но и на обективни (измервания). И чак когато събективните впечатления се препокриват с измерванията, чак тогава можеш да твърдиш, че си усетил нещо.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Едно време имаше и ''HONDA KILLER''

А под капака се криеше нещо интересно

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR.

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR.![]()
Ама той знаеше ли че се гоните

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
firstduo93 написа:Vanqu1sh написа:Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR.![]()
Ама той знаеше ли че се гоните
https://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI
Какво време дава на 400м тва БМВ мерено ли е? Понеже тази Ямаха е някъде в 11ките на нашите писти. Самия факт че му взимаш старта е показателен колко е в час моториста.