Носите ли... чантичка?
Модератор: Общи модератори
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: Носите ли... чантичка?
Лятото нося, зимата не - обличам якета с много джобове. И мен не ми е комфортно с чантичка, но когато си по къс ръкав и панталон лятото, нямаш кой знае какъв избор. Нося 2 връзки ключове, телефон, запалка и цигари, лични документи, очила в кутия. Е няма как да напъхам всичко по джобовете на панталона!
only rear wheel drive
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
dxd написа:Това Беър Грилс ряпа да яде,тука с тези диагоналки на момента в джунглата да ги пратят няма да е проблем![]()
Сървайвъл - диагоналка...

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Той беар грилса с ряпата ще си направи такъв пир че прокобата за него може би трябва да е : ...ряпа да не намериш дано... или нещо подобно . След толкоз изядени червеи хлебарки и гущери - най сетне истинска храна ... истинска ряпа исках да кажа
Иначе чантичките му не са лоши ...дори са с националното лого BG

Иначе чантичките му не са лоши ...дори са с националното лого BG

Последна промяна Jordana на 11 Юни 2018, 18:56, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Borymeckata написа:dxd написа:Това Беър Грилс ряпа да яде,тука с тези диагоналки на момента в джунглата да ги пратят няма да е проблем![]()
Сървайвъл - диагоналка...![]()
Хахах нова лимитирана серия само за Бг,заредена с ножче,компас,по желание огнестролно оръжие,сгъваема тактическа палка и пакет цигари.Очаквайте ги скоро в Метро и кварталните бакалии

Не нося чантичка. В себе си нося телефон, портфейл и ключове, като за всяко едно си имам отделен джоб. Лятото очилата си ги нося на очите или ако ги сваля, ги оставям в джобчето в колата, или ако съм в университета и съм с раница, си ги слагам в джоба за очила на раницата. Ако трябва да нося нещо повече, си нося раница.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Jordana написа:Зависи какъв . Ако е някой 1911 или дезърт ще има зор и с чантичка , но някои малки железца позволяват скрито носене и в джоб на панталона без особени драми да не говорим за чантичка . Дори макаров си стои в диагоналка без проблеми . Така че въпрос е дизайнерски по скоро
HK SFP9
като трябва да се качваш и слизаш от кола е тегаво много, но лятото без чантичка не виждам как ..
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Добра е, само джобчета за гранати са забравили да направят

Ubi dubium, ibi libertas
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
N.Mihaylovski написа:Jordana написа:Зависи какъв . Ако е някой 1911 или дезърт ще има зор и с чантичка , но някои малки железца позволяват скрито носене и в джоб на панталона без особени драми да не говорим за чантичка . Дори макаров си стои в диагоналка без проблеми . Така че въпрос е дизайнерски по скоро
HK SFP9
Хубаво желязо

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Пластмасово желязо е този точно 

Последна промяна Jordana на 12 Юни 2018, 8:01, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Сетих се за алтернатива на чантичката и раницата - работна жилетка (елек). Нося такава през пролетта и есента, ако е по-хладно - с полар с дълги ръкави отдолу, като се затопли - с тениска. Жилетката има много джобове и е удобна за носене на всичко необходимо. Имам няколко, не намирам точния модел - но е нещо подобно, само че черно:

Много е удобна, дори карам колело и мотор с нея. Единствен недостатък - в Метро или Кауфланд често се е случвало клиенти да ме питат кое къде се намира... Помагам им, доколкото мога, но може и някой да се е оплакал на мениджмънта от мен, де да знам...

Ето тук жената ме е щракнала с жилетката и полара отдолу, но май не се виждат много добре...

Много е удобна, дори карам колело и мотор с нея. Единствен недостатък - в Метро или Кауфланд често се е случвало клиенти да ме питат кое къде се намира... Помагам им, доколкото мога, но може и някой да се е оплакал на мениджмънта от мен, де да знам...

Ето тук жената ме е щракнала с жилетката и полара отдолу, но май не се виждат много добре...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Един американец идваше при нас във фирмата миналата година по работа, семейни приятели на колежката. Беше казал следното на неговата жена - българските мъже носят чантички и си бръснат краката. Тогава сериозно се замислих как изглежда отстрани 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Те чантичките не са измислени от нас
По едно време бях набрал много хубави чанти от естествена кожа Армани, мейд ин капалъта. Ама наистина хубави.
В Ибея се изкъртиха. По 99 долара. В момента в който ги пусна изчезваха. Тия не можеха да ми смогнат да носят.
Един ден се сетих да видя колко струват оригиналните, че тая цена си я бях изсмукал леко от пръстите- 70 долара в сайта
Но в интерес на истината турските изглеждаха пък далеч по-добре. А в предвид опита, който имам с някои дрехи Армани твърде е вероятно да са били и далеч по-качествени. Една подарих на близък и след 12 години ежедневно носене все още е съвсем здрава.

По едно време бях набрал много хубави чанти от естествена кожа Армани, мейд ин капалъта. Ама наистина хубави.
В Ибея се изкъртиха. По 99 долара. В момента в който ги пусна изчезваха. Тия не можеха да ми смогнат да носят.
Един ден се сетих да видя колко струват оригиналните, че тая цена си я бях изсмукал леко от пръстите- 70 долара в сайта

Но в интерес на истината турските изглеждаха пък далеч по-добре. А в предвид опита, който имам с някои дрехи Армани твърде е вероятно да са били и далеч по-качествени. Една подарих на близък и след 12 години ежедневно носене все още е съвсем здрава.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Един американец казал... При тях нормалните мъжки бански гащета (плувки) се смятат за предерастки, ако искаш да те възприемат киато истински мъж - само бермудки (задължително с крачоли). И какво сега - да не носим плувки ли?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Я па тия до оня ден си биеха негрите , днеска почнаха да дават акъл на всички кое е приемливо и кое не . Щом армани поръчва на капалъто такива чантички и се харчат , значи е съвсем допустимо . Ще си нося късите бански и чантичката въобще не ми дреме за некви задръстеняци