Олимпик фалира

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Re: Олимпик фалира

Мнение от stefan8898 » 17 Авг 2018, 11:05

Аз ще ти кажа защо плащам на вноски през 3 месеца - имам 3 - 4 коли, ако на всичките направя за по 1 година - 1000 лева накуп, а пък иначе давам по 100 - 150 през месец два и останалите 800 лева си ги инвестирам в бизнеса и ми носят печалба, защо да подарявам пари на страхувателите, да печелят от моите пари, че после и да фалират, или ако се тотална - колата заминава, ама застраховката платена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2018, 11:09

Аз едно, че не обичам да имам да давам, друго че ми е по-удобно да не мисля за падежи и такива глупости.

Миналата година за мотора беше някаква малка разликата дали ще платя на куп или само трите вноски и я бях платил за цяла година.

Ама с оглед това, което се случва ще плащам на вноски вече и то възможно най-разсрочено.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Авг 2018, 11:09

Фидел Кастро написа:
dankata написа:Вие, дето ги знаете, ще споделите ли с нас кои са?

Те се знаят бре:
1. Най-отявлените - Булинс и Лев Инс.
2. Уж не мутренска, но съмнително и то много - Далл Бог. Още помня собственика Тихомир Каменов какъв цървул беше и други му плащаха сметките в ресторанта.
За тези трите със сигурност отдавна се знае, че "хлопат".
Мнозина мислят Армеец за мутренска, но всъщност тя работи по нормалните правила.
Към Knoxxville - Дженерали, Уника, Булстрад и ДЗИ. Мнозина ще поспорят за ДЗИ, но те имат голям "портфейл". Разбира се никой не може да гарантира, че и там нещо няма да гръмне!
Погледнете например Банка ДСК. Бабичките и дядовците си държат там парите. Това е наследство от СоциализЪма. :mhihi:

ДЗИ отдаван е собственост на KBC, както и ДСК нямат нищо общо с дружествата които са били преди 30 години

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 17 Авг 2018, 11:51

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8279098629

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Авг 2018, 12:26

SlackLine` написа:Някой да знае каквa е тази застрахователна компания "DallBogg"? Преди малко гледам на едната кола застраховката и видях, че е тази? Отскоро ли са и дали са читави, че ми е за една година?

Миналата година имах там ГО. Компания като всички останали вероятно, просто с тъпо име.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Авг 2018, 13:27

От най-читавите на света са. Чиста случайност, че дават най-ниски цени, най-високи комисионни, има ги от 2 години и са кръстени по най-малоумни възможен начин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 17 Авг 2018, 13:55

Преди 7-8 години имах допълнителна здравна застраховка при тях.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Авг 2018, 14:14

bum_bum написа:Аз на колата винаги съм плащал на 100% ГО-то. Каското, докато го правех също. Не виждам смисъл да плащам на вноски при положение, че нямам идея да я продавам. :dunno:

ако те интересуват такива неща иди прочети за time value of money (TVM)

грубата идея е, че пари на ръка сега на момента имат по- висока стойност от същите след някакъв период
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 17 Авг 2018, 14:19

bum_bum написа:
SlackLine` написа:Някой да знае каквa е тази застрахователна компания "DallBogg"? Преди малко гледам на едната кола застраховката и видях, че е тази? Отскоро ли са и дали са читави, че ми е за една година?

Миналата година имах там ГО. Компания като всички останали вероятно, просто с тъпо име.

Беше пак на някой от нашите мафиоти, ама а де избяга ми от акъла името му. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 17 Авг 2018, 15:21

И аз по принцип плащам накуп, за да не се занимавам с падежи, смяна на талончета, загуба на време по брокери и тн. Отделно имаше и неква промоция ако платиш на куп. Чист късмет, че не съм финансирал Олимпик и аз, нали съм от 80те % балъци, дето не проверяват застрахователните компании през поне 3 източника преди да направят застраховка, а се осланят на брокери за тая цел...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Авг 2018, 16:30

acho.rs написа:От най-читавите на света са. Чиста случайност, че дават най-ниски цени, най-високи комисионни, има ги от 2 години и са кръстени по най-малоумни възможен начин.

Поне имат пари да плащат за реклами по гледаните телевизии, а това не го правят всички. Аз сега май съм с това "дал Бог дърво", само защото от 10 години все един и същ човек ми прави граждански и Каско(когато имах за цел да хрантутя паразити)наближи ли дата все ми се обажда, макар и аз да си ги следя. Преди ГО все бях на Лев инс, никога не е имало проблеми, а и щети съм вземал от тях, също без проблеми. Обратно тия от Дженерали са си изненади с претенции или поне така ги помня когато съм ги зачеркнат. Бил съм доста и в Армеец, стабилни са си. Супер е Алианц, но струва пари. Кой луд си прави скъпа ГО при положение, че важи за другия? Това е гадно.
Тия Олимпик ако щете вярвайте ги чух за пръв път сега по ТВ. То името им ми учи като ония пирамиди от края на 90-те.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Олимпик фалира

Мнение от Dextuar » 17 Авг 2018, 16:59

Аз пък ги свързвам с братя близнак кораб на Титаник :mhihi: Крайният резултат е същия де :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Авг 2018, 17:07

Е, то има Марсилия, Лион, ама хич не ги свързвам с тях. :mhihi:
Мислех, че ще има няколко хиляди ГО заедно със служителските им и като чух 200 000 бях втрещен. Жалко за всички, пари едва ли скоро някой ще види.
Сега другите като им вземат пазарния дял, който е добър, защо не намалят цените, нали ще направят повече оборот? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Авг 2018, 17:20

Аз лично от тук нататък само на вноски :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Авг 2018, 18:27

Сформират се протести на ужилените от Олимпик . Който ползва фейс , вероятно има достъп до повече мотивиращи постери :dunno:
http://bnr.bg/horizont/post/101008639/s ... na-olimpik
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата