Момчета, не така!
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Момчета, не така!
Аман от хейтъри
Момчето се бори да прави нещо, вие заради някакъв цървул с Дачия наскачахте всички ...

Момчето се бори да прави нещо, вие заради някакъв цървул с Дачия наскачахте всички ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Като му прЕкипи сл. път "пичовски", ще се радвам да го видя как на Майбаха на ония трибуквените им чупи огледалото.. 
"Аман" е масово злоупотребяван турцизъм, крайно неприлягаща дума за поне средноинтелигентен човек с българско самосъзнание

"Аман" е масово злоупотребяван турцизъм, крайно неприлягаща дума за поне средноинтелигентен човек с българско самосъзнание

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
K_Ilkov написа:Аман от хейтъри![]()
По-чудно ми е защо форумната жлъч така рЕзко се изнесе от форума в ютюб откакто Хаоската се самоизгони

Много нервни тия хора, да, тц-тц-тц

Последна промяна Nickelback на 07 Май 2019, 20:44, променена общо 1 път
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
K_Ilkov написа:Аман от хейтъри![]()
Ти не беше ли борец за всеобща справедливост

Или щом моНчето се бори с ръждивите варели всичко му е позволено?
Ще му разредят и на него оградата на някой светофар докато "се бори да направи нещо"

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
drago_pavlov написа:Ще му разредят и на него оградата на някой светофар докато "се бори да направи нещо"
Ей го бе, заслужава си каторгата!
На вниманието на прокуратурата! Ето го наглия джигит-убиец, летящ с 210км/ч по околовръстното на София
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Утре ще предупредя официално шефа, че ме дразни последно време, а имам едни клипчета с доста над 200 ..... от Германия де.
Не бях се сетил за такава саморазправа
Не бях се сетил за такава саморазправа

Това нормално ли е, да слизаш да удряш други коли? Така ли е редно да се процедира при конфликт на пътя?
Освен това и в коментарите към видеото въпросният Шонди кани Хаос за саморазправа. Нормален човек най-малкото би се извинил за подобно поведение, вместо да продължи да се репчи. Няма ли там местен шериф да го привика най-малко за обяснения сега?
Този манталитет нагледно демонстрира защо има толкова смъртност по пътищата на България.

Освен това и в коментарите към видеото въпросният Шонди кани Хаос за саморазправа. Нормален човек най-малкото би се извинил за подобно поведение, вместо да продължи да се репчи. Няма ли там местен шериф да го привика най-малко за обяснения сега?
Този манталитет нагледно демонстрира защо има толкова смъртност по пътищата на България.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
enigma написа:Няма ли там местен шериф да го привика най-малко за обяснения сега?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Тоя с 214 по околомръсното някой може ли да познае модела по километража че ми стана интересно 
https://petel.bg/Btv--S-214-km-ch-shofo ... ta__313684

https://petel.bg/Btv--S-214-km-ch-shofo ... ta__313684
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Не разводнявай темата! 

...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Според ЗДвП този с Дачия трябва да е с предимство или се бъркам?UBAH5 написа:
Sent from my iPhone using Tapatalk
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Dextuar написа:Според ЗДвП този с Дачия трябва да е с предимство или се бъркам?UBAH5 написа:
Sent from my iPhone using Tapatalk
По принцип да. Само че въпросната дама с дачията минава през бус лентата, през която няма право да минава, сиреч въобще няма право да се намира там, от където започва маневрата за престрояване. Иначе е дясностояща. За мен това е все едно да мина на зелено, някой да ме удари странично, минавайки на червено и след 15 секунди да ми каже, ма то виж, зелено ми свети, като се разменят светофарите. За да има претенции за предимство, трябва първо от лентата, в която се намира снимащият, да мине в дясно, след края на бус лентата, и тогава да се върне в ляво - чак тогава има основания да претендира, че е с предимство. Но дори само по този клип мога да си направя равносметка, че никой не зачита тая бус лента и всички карат през нея, въпреки, че нямат право.
И все пак, според мен нямаше нужда от това Шонди да слиза за саморазправа, но честно казано, напълно разбирам защо го е направил - прекалено много такива шофьори има, които минават през забранени места от тарикатлък и непукизъм. Наскоро се запознахме, имам само позитивни впечатления от него, не смятам, че имаше нужда въобще да слиза от колата, но не смятам и тази постъпка да помрачи изцяло позитивните ми впечатления от Шонди.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Малко съм раздвоен в тая ситуация. Хем смятам че наглеците трябва да се мачкат и да има нулева толерантност. Хем от друга страна ако тръгнем по пътя на саморазправата ще стане страшно по улиците.
Не се гордея но веднъж и аз съм обръщал огледало на един който ме засече брутално с мотора. Няколко пъти ми се е случвало на следващия светофар след такава случка да кажа на човека да внимава повече. Обикновено хората ми се извиняват и си продължаваме по пътя, тоя обаче реши да ме псува 30 секунди след като се опита да ме убие. Всъщност се гордея, че само огледалото му обърнах, а не главата...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Не се гордея но веднъж и аз съм обръщал огледало на един който ме засече брутално с мотора. Няколко пъти ми се е случвало на следващия светофар след такава случка да кажа на човека да внимава повече. Обикновено хората ми се извиняват и си продължаваме по пътя, тоя обаче реши да ме псува 30 секунди след като се опита да ме убие. Всъщност се гордея, че само огледалото му обърнах, а не главата...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Ама се е получило озвучаване един път при спирането