Жени, пари и меркантилността в днешно време
Модератор: Общи модератори
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време
Benord написа:Вие без любов как смятате въобще да живеете?
Мирното съжителство (или мирно съвместно съществуване – като форма на продължаването на класовата борба) е теория, разработена и прилагана от Съветския съюз в различни точки по време на Студената война в контекста на уж марксистко-ленинската чуждестранна политика и е приета от държавите под влияние на СССР, заявявайки, че те биха могли да съжителстват в мир с „капиталистическия“ блок (т.е. не-комунистическите страни). Това е в противовес на принципа, че комунизмът и капитализмът никога не могат да съществуват в мир. Съветският съюз я прилага в отношенията между западния свят и по-специално, Съединените щати и страните от НАТО, и страните от Варшавския договор.
Не е точно по темата,но идеята е ясна

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Тука за една вечер не мо`а смогна ви прочета мненията, влизам в тунинга- от две седмици нЕма никой. Верно не е добре работата 

Понеже споменахте Господа Бога, припомнете си как е заченала клетата му майчица.
Мъжът правел жената
И аз така си мислех. И двата пъти
Не съм отварял бг-мамата форума от много години. Интересно ми е, дали там не се е появила тема, посветена на нашия форум
Мъжът правел жената

Не съм отварял бг-мамата форума от много години. Интересно ми е, дали там не се е появила тема, посветена на нашия форум

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
В тема за жени и меркантилност започнаха да се четат евангелия, alx ползва главни букви, Jarvis е с едно от най-смислените мнения... Аз остава да добавя коранът какво мисли по въпроса и някой да ме обори с тората, а пък още някой да каже, че никой не е прав и най-яки и не-меркантилни са мацките от ония острови, където си удължаваха шиите.
Е*ах и цветната телевизия... Ш'е продължавам да гледам, не мо'а се зАпра.
Е*ах и цветната телевизия... Ш'е продължавам да гледам, не мо'а се зАпра.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Jarvis написа:Така и така сте се събрали чичаци с опит, да ви възложа една ситуация, че ми искАха съвет оня ден, а аз простио момък само гъкнах...
Условието е: Млад симпатяга, висок, строен, учен и перспективен. Може да си избира от жените, внимание бол.
Намерил се с красиво, умно и свястно девойче на неговите години, 2-3 години цветя и рози. Нещо обаче трябва да се прави вече...
Вариант А: Скача на дълбокото, 'щото мацето няма грешка, а такова трудно се намира, съответно пръстени, дечурлига - ол ин, но пък погребва едни ергенски мечти за студентско разнообразие до към 35, докато ше е в разцвета на силите си и левъла Мурви ще бъде по-висок.
Вариант Б: Пущи питомото и гОни дивото, 'щото един път се живее дееВа, но пък като дойде момента я дойде свястна, я не, повечето ще са като удавник за сламка да не останат стари моми и по родителски срещи ше го бъркат за дядодо на малкия, което само по себе си е нищо, но голямата разлика има много минуси.
Вариант В: Свободен, предлагайте.
Направо ти давам решение: В = [А] + [Б] (не знам модул как да напиша - взимаш само положителните стойности на А и Б)
Ти си схватливо момче, ама ако трябва да ти обясня - жениш се свястното моме (щото верно не се намират вече), правиш му бързо едно - две хлапета и ги оставяш у дома да се гледат... А ти "подгонваш дивото" без ограничения. Като ти скефне да се прибереш у дома - сготвено ядене, чисти дрехи в гардероба, уют и спокойствие... Отдъхваш за ден - два и пак "хващаш гората".
Ако имаш нещо неясно по тоя вариант - питай, ще ти разясня...

Excellent! Steven is my name!
За да продължи дълго тоя цирк тая женица трябва да я смачкаш до абсолютна зависимост от тебе, че да стои... освен ако не заработиш много настрани?
Тогава идва въпроса кой на кого първи сложи рогата.
Справка: сите тираджийски и моряшки съпруги
Тогава идва въпроса кой на кого първи сложи рогата.
Справка: сите тираджийски и моряшки съпруги

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Хубаво е както се казва поне 2 деца, ама за това най-важни са едни други фактори, без които повечето и едно не могат да гледат.
Всеки чака на помощ била тя финансова, физическа, присъствена и т.н. от баби, дядовци, стринки, сестри и пр.
Само, че много малко хора са гледали дори едно дете без нито секунда някаква помощ. Иначе всеки може 2 и 3+ като има кой да помага.
Аз мога да дам пример за мен. Никога не сме оставяли на никой, нито сме викали някой да гледа детето ни, просто защото е нямало кой. Има няколко случаи да речем 10-на за оставяне в една съседка за по 1-2 часа, когато беше 6-7 годишна. Постоянни смени на смени, дни, почивни, работни за да има кой да седи с детето, да я вземе и т.н.
Иначе отстрани е много лесно.
Всеки чака на помощ била тя финансова, физическа, присъствена и т.н. от баби, дядовци, стринки, сестри и пр.
Само, че много малко хора са гледали дори едно дете без нито секунда някаква помощ. Иначе всеки може 2 и 3+ като има кой да помага.
Аз мога да дам пример за мен. Никога не сме оставяли на никой, нито сме викали някой да гледа детето ни, просто защото е нямало кой. Има няколко случаи да речем 10-на за оставяне в една съседка за по 1-2 часа, когато беше 6-7 годишна. Постоянни смени на смени, дни, почивни, работни за да има кой да седи с детето, да я вземе и т.н.
Иначе отстрани е много лесно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Сега някой да пусне тема- имате ли баби и дядовци да ви помагат с децата 

- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
BMW_POWER написа:.............
Абе ще си кажем истината накрая.....че преди да се прехвърлим в тоя форум сме били в бг мамата.....Тъй като и аз бях писал, че от години не съм влизал там и в "Направи си сам"(но за там няма да говорим още), като нищо ще си проверя профила и ще пусна тема за взаимопомощ, та да я разчоплим темата. Само да не ни превземат форума накрая и да плачем

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Jarvis написа:За да продължи дълго тоя цирк тая женица трябва да я смачкаш до абсолютна зависимост от тебе, ...
Нищо подобно. Трите кита, на които се крепи щастливият съвместен живот са: взаимно доверие, взаимно уважение и ясно разграничаване на правата, задълженията и отговорностите.

Но първото е основно - взаимно доверие...
Нещо не разбирам.
Хем доверие, хем когато ''не гледа'' - ''хващаш гората''?
То може, ама до време... дори и след години в гората накрая всички са хванати, малко са отказалите се по взаимно желание.
Хем доверие, хем когато ''не гледа'' - ''хващаш гората''?
То може, ама до време... дори и след години в гората накрая всички са хванати, малко са отказалите се по взаимно желание.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Ама верно не разбираш... Как ще "хванеш гората", ако жена ти те подозира и те следи? Доверието е определящо в случая...

Е ясно де, доверие, ама до време
Аз това не го броя...
И пак стигаме до въпроса кой превари другия?
Да тръгва човек с тая идея още преди да е нагазил на дълбоко не ми звучи окей...

И пак стигаме до въпроса кой превари другия?

Да тръгва човек с тая идея още преди да е нагазил на дълбоко не ми звучи окей...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Добре де, прав си. Ти първо нагази в дълбокото, а идеята сама ще те осени, когато узрееш за нея...

На теория доста хора са много добре подготвени, Това е факт
Задавали ли сте си въпроса, защо жените токолва напъват да се видят в бяло? Колко от вас са се развеждали, за да знаят кого и как пазят законите в бг? Преди сватбата много от тях са красиви и честни като какпки. После какви гьолове стават ...Аз регистрация в бг мамата нямам. Отварял съм там теми за медицински проблеми покрай хлапето, когато гугъл даде линк.
Баба и дядо
Като цяло са на 7500км разстояние. Едните не са го виждали по никакъв начин нито веднъж. Другата баба (дядото е починал преди 35г) го е "гледала" чисто 4-5 часа, докато сме били на пазар. Останала е сама с него.
Чета с удоволствие де

Баба и дядо

Чета с удоволствие де