Жени, пари и меркантилността в днешно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време

Мнение от немо » 17 Яну 2019, 0:18

Benord написа:Вие без любов как смятате въобще да живеете?

Мирното съжителство (или мирно съвместно съществуване – като форма на продължаването на класовата борба) е теория, разработена и прилагана от Съветския съюз в различни точки по време на Студената война в контекста на уж марксистко-ленинската чуждестранна политика и е приета от държавите под влияние на СССР, заявявайки, че те биха могли да съжителстват в мир с „капиталистическия“ блок (т.е. не-комунистическите страни). Това е в противовес на принципа, че комунизмът и капитализмът никога не могат да съществуват в мир. Съветският съюз я прилага в отношенията между западния свят и по-специално, Съединените щати и страните от НАТО, и страните от Варшавския договор.

Не е точно по темата,но идеята е ясна :lol:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Яну 2019, 0:26

Тука за една вечер не мо`а смогна ви прочета мненията, влизам в тунинга- от две седмици нЕма никой. Верно не е добре работата :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Яну 2019, 1:12

Понеже споменахте Господа Бога, припомнете си как е заченала клетата му майчица.

Мъжът правел жената :shock: И аз така си мислех. И двата пъти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не съм отварял бг-мамата форума от много години. Интересно ми е, дали там не се е появила тема, посветена на нашия форум :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 17 Яну 2019, 8:09

В тема за жени и меркантилност започнаха да се четат евангелия, alx ползва главни букви, Jarvis е с едно от най-смислените мнения... Аз остава да добавя коранът какво мисли по въпроса и някой да ме обори с тората, а пък още някой да каже, че никой не е прав и най-яки и не-меркантилни са мацките от ония острови, където си удължаваха шиите.
Е*ах и цветната телевизия... Ш'е продължавам да гледам, не мо'а се зАпра.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Яну 2019, 8:56

Jarvis написа:Така и така сте се събрали чичаци с опит, да ви възложа една ситуация, че ми искАха съвет оня ден, а аз простио момък само гъкнах...

Условието е: Млад симпатяга, висок, строен, учен и перспективен. Може да си избира от жените, внимание бол.
Намерил се с красиво, умно и свястно девойче на неговите години, 2-3 години цветя и рози. Нещо обаче трябва да се прави вече...

Вариант А: Скача на дълбокото, 'щото мацето няма грешка, а такова трудно се намира, съответно пръстени, дечурлига - ол ин, но пък погребва едни ергенски мечти за студентско разнообразие до към 35, докато ше е в разцвета на силите си и левъла Мурви ще бъде по-висок.

Вариант Б: Пущи питомото и гОни дивото, 'щото един път се живее дееВа, но пък като дойде момента я дойде свястна, я не, повечето ще са като удавник за сламка да не останат стари моми и по родителски срещи ше го бъркат за дядодо на малкия, което само по себе си е нищо, но голямата разлика има много минуси.

Вариант В: Свободен, предлагайте.

Направо ти давам решение: В = [А] + [Б] (не знам модул как да напиша - взимаш само положителните стойности на А и Б)

Ти си схватливо момче, ама ако трябва да ти обясня - жениш се свястното моме (щото верно не се намират вече), правиш му бързо едно - две хлапета и ги оставяш у дома да се гледат... А ти "подгонваш дивото" без ограничения. Като ти скефне да се прибереш у дома - сготвено ядене, чисти дрехи в гардероба, уют и спокойствие... Отдъхваш за ден - два и пак "хващаш гората".

Ако имаш нещо неясно по тоя вариант - питай, ще ти разясня... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 17 Яну 2019, 9:15

За да продължи дълго тоя цирк тая женица трябва да я смачкаш до абсолютна зависимост от тебе, че да стои... освен ако не заработиш много настрани?
Тогава идва въпроса кой на кого първи сложи рогата.
Справка: сите тираджийски и моряшки съпруги :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Яну 2019, 11:25

Хубаво е както се казва поне 2 деца, ама за това най-важни са едни други фактори, без които повечето и едно не могат да гледат.
Всеки чака на помощ била тя финансова, физическа, присъствена и т.н. от баби, дядовци, стринки, сестри и пр.
Само, че много малко хора са гледали дори едно дете без нито секунда някаква помощ. Иначе всеки може 2 и 3+ като има кой да помага.
Аз мога да дам пример за мен. Никога не сме оставяли на никой, нито сме викали някой да гледа детето ни, просто защото е нямало кой. Има няколко случаи да речем 10-на за оставяне в една съседка за по 1-2 часа, когато беше 6-7 годишна. Постоянни смени на смени, дни, почивни, работни за да има кой да седи с детето, да я вземе и т.н.
Иначе отстрани е много лесно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Яну 2019, 12:03

Сега някой да пусне тема- имате ли баби и дядовци да ви помагат с децата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 17 Яну 2019, 12:48

BMW_POWER написа:.............

Не съм отварял бг-мамата форума от много години. Интересно ми е, дали там не се е появила тема, посветена на нашия форум :?:

Абе ще си кажем истината накрая.....че преди да се прехвърлим в тоя форум сме били в бг мамата.....Тъй като и аз бях писал, че от години не съм влизал там и в "Направи си сам"(но за там няма да говорим още), като нищо ще си проверя профила и ще пусна тема за взаимопомощ, та да я разчоплим темата. Само да не ни превземат форума накрая и да плачем

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Яну 2019, 13:32

Jarvis написа:За да продължи дълго тоя цирк тая женица трябва да я смачкаш до абсолютна зависимост от тебе, ...

Нищо подобно. Трите кита, на които се крепи щастливият съвместен живот са: взаимно доверие, взаимно уважение и ясно разграничаване на правата, задълженията и отговорностите. :bowdown: :bowdown:

Но първото е основно - взаимно доверие...

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 17 Яну 2019, 13:44

Нещо не разбирам.
Хем доверие, хем когато ''не гледа'' - ''хващаш гората''?
То може, ама до време... дори и след години в гората накрая всички са хванати, малко са отказалите се по взаимно желание.

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Яну 2019, 13:51

Ама верно не разбираш... Как ще "хванеш гората", ако жена ти те подозира и те следи? Доверието е определящо в случая... :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 17 Яну 2019, 13:54

Е ясно де, доверие, ама до време :mhihi: Аз това не го броя...
И пак стигаме до въпроса кой превари другия? :lol:
Да тръгва човек с тая идея още преди да е нагазил на дълбоко не ми звучи окей... :roll:

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 17 Яну 2019, 14:06

Добре де, прав си. Ти първо нагази в дълбокото, а идеята сама ще те осени, когато узрееш за нея... :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Яну 2019, 14:12

На теория доста хора са много добре подготвени, Това е факт :yes: Задавали ли сте си въпроса, защо жените токолва напъват да се видят в бяло? Колко от вас са се развеждали, за да знаят кого и как пазят законите в бг? Преди сватбата много от тях са красиви и честни като какпки. После какви гьолове стават ...Аз регистрация в бг мамата нямам. Отварял съм там теми за медицински проблеми покрай хлапето, когато гугъл даде линк.
Баба и дядо :shock: Като цяло са на 7500км разстояние. Едните не са го виждали по никакъв начин нито веднъж. Другата баба (дядото е починал преди 35г) го е "гледала" чисто 4-5 часа, докато сме били на пазар. Останала е сама с него.
Чета с удоволствие де :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата