Евтин семеен автомобил?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Евтин семеен автомобил?
В такъв случай си вземате една такава гумена кола за семейството , не казвам за гумената Ви жена щото може и чичу милку да е вашия интимен пасажер в живота 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Поне си разбрал каква е връзката с гумената жена
Да дам пари за Мултипла не виждам как ще стане.
Нещо ако ми е дадено, служебно нямам разходи за него може и да се замисля ама ...
ГО, данъци, гориво и все си е като на нещо дето барем може да се гледа без да получаваш внезапни позиви ...
Та гуменяка е много практичен ама всеки иска нещо живичко да мушне, нали
нищо че требе пикъп
, има допълнителни разходи и го слушаш как мрънкЯ понякога 

Да дам пари за Мултипла не виждам как ще стане.
Нещо ако ми е дадено, служебно нямам разходи за него може и да се замисля ама ...
ГО, данъци, гориво и все си е като на нещо дето барем може да се гледа без да получаваш внезапни позиви ...
Та гуменяка е много практичен ама всеки иска нещо живичко да мушне, нали

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
"Е тази гумената отляво ще взема. Само да ми кажете кога е произведена?
-05.01.2019
- А, козирог! Не ща я."
-05.01.2019
- А, козирог! Не ща я."
Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Евтин семеен автомобил?
Колеги , сполетя го БМВ -то ми една драма не е за говорене , общо взето нещата отиват на тотал щета според застрахователя. Спрял съм се на една х3 , но това после, а до тогава трябва да карам нещо. Дайте мнение за Фолксваген поло 1.4 I бензин от 2002 година. Няма виждане за този автомобил и около мен няма хора които да карат “поло”
Sent from my iPhoneХ using Tapatalk
Няма вече BMW
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Поло=фабия. Ако те устройва зимай смело.
Аз пък се загледах по това
https://www.olx.bg/ad/bmw-e39-525d-life ... 592dbd99ad
Ма нещо в раздела за е39 никой не пише))
Аз пък се загледах по това
https://www.olx.bg/ad/bmw-e39-525d-life ... 592dbd99ad
Ма нещо в раздела за е39 никой не пише))
Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
Евтин семеен автомобил?
От Хасково кола не вземам , ял съм го с един Мерц
Няма вече BMW
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е не е от Хасково, от Димитровград е. Ма много ми харесва
и в тон с е46-та ми. Ку има колега с подобно в София може да си пишем
)

Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
Димитровград не съм взъмал кола и нямам виждания , Хасково ме маскираха с една цетка ...
на втория месец избиха ръжди
Отдавна беше

Няма вече BMW
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Колите се гледат и отдолу. Там като има ръжди, начи и по вратите ще избият... по ръбовете на калниците и т.н.. Просто са замаскирани преди продажба
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
Евтин семеен автомобил?
SpeedyMan написа:Колите се гледат и отдолу. Там като има ръжди, начи и по вратите ще избият... по ръбовете на калниците и т.н.. Просто са замаскирани преди продажба
Абе човек , вярваш ли , че така бяха маскирали нещата , че знаели се. 2004-5 не се караха колите по сервизи , водеха се майстори или самия куповач се правеше , че гледа. Е тия пичове на канал я качиха да я гледам ..Тогава за сефте видях кори отдолу. И сензация по калниците и на багажника ръждица след 2-3 месеца.Колата бе от Австрия...мъка. Е и аз я препродадох и тогава се учудих , че 5 годишна кола ръждаса ... ма тя е била удряна в Австрия...
Няма вече BMW
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Много странно, как някак си българина е манипулиран чрез авто-пазара втора ръка.
Моето скромно виждане на нещата:
1. По-добре италианка от австрийка или други подобни северни дестинации, но естествено и тук трябва да се гледа.
2. Не е добра идея да се купува кола без история. 99% от колите втора ръка в БГ са без история.
3. .... т.е. 99% от колите по автокъщите са спасени от металснаб.
4. Някак си ни се струва нормално да купуваме коли на реални 600 000 км., префасонирани и превъртени на 160 000 км.
После ставаме експерти как тази или онази марка са си развалили качеството спрямо стария модел и мнението става меродавно като се напише в 5-6 форума
5. Плащаш за това, което получаваш,
Колата, транспорта от чужбина, +заплатата и наема на търговеца, но и на момчетета, които са оправили проблемите и са направили невъзможното да подмладят колата (естествено, че има надценка... )..
И сега да кажа: Много ми е интересно как в Германия за една кола втора употреба се иска същата "цифра" пари, които се искат тук, само дето е в евро. Т.е. х 2. И доста по-добре изглеждащи, от първи собственик или добра сервизна история. Колко ще струва да същата тази кола, докато дойде до България и т.н.
Та помислете много внимателно по т.5. И недейте обвинява БМВ или другите, че колите им на 160 000 км. са полу-разрушени.
Преди месец карах чисто ново 420D G.Coupe между Мюнхен и Бодензее и обратно, и като усещане, обезшумяване и т.н. е доста близко до 12 годишно поддържано Е90 на РЕАЛНИ 300 000 км., което означава доста добро качество на Е90.
Моето скромно виждане на нещата:
1. По-добре италианка от австрийка или други подобни северни дестинации, но естествено и тук трябва да се гледа.
2. Не е добра идея да се купува кола без история. 99% от колите втора ръка в БГ са без история.
3. .... т.е. 99% от колите по автокъщите са спасени от металснаб.
4. Някак си ни се струва нормално да купуваме коли на реални 600 000 км., префасонирани и превъртени на 160 000 км.
После ставаме експерти как тази или онази марка са си развалили качеството спрямо стария модел и мнението става меродавно като се напише в 5-6 форума

5. Плащаш за това, което получаваш,
Колата, транспорта от чужбина, +заплатата и наема на търговеца, но и на момчетета, които са оправили проблемите и са направили невъзможното да подмладят колата (естествено, че има надценка... )..
И сега да кажа: Много ми е интересно как в Германия за една кола втора употреба се иска същата "цифра" пари, които се искат тук, само дето е в евро. Т.е. х 2. И доста по-добре изглеждащи, от първи собственик или добра сервизна история. Колко ще струва да същата тази кола, докато дойде до България и т.н.

Та помислете много внимателно по т.5. И недейте обвинява БМВ или другите, че колите им на 160 000 км. са полу-разрушени.
Преди месец карах чисто ново 420D G.Coupe между Мюнхен и Бодензее и обратно, и като усещане, обезшумяване и т.н. е доста близко до 12 годишно поддържано Е90 на РЕАЛНИ 300 000 км., което означава доста добро качество на Е90.
Всичко може ама иска късмет и търсене навън.
Е аз взех наскоро C220CDi 2003 на 135к километра за такава цена,че ме е срам да я напиша.
Обаче чрез хора в цедес Белгия и мой приятел там.Без забележка ни вътре ни вънка.
И излезе на пари под тия дето ги продават тук нов внос на РЕАЛНИ километри.
Това с докарване на ход от там,временни номера,застраховка дето само то излезе близо 800 евро.
И колата си е много добър семеен автомобил.Харчи под 8 в София всеки ден.
Извън града ми е първата кола дето гори м/у 5 и 6 на 100 според зависи педала.
Абе доволен.
Има го и другият момент.
Преди нова година закупих каптива 2.0д на 170 реални купувана нова тук.
След ремонт на разпределителен вал.От мой познат и без проблеми към момента на покупката.
Девет месеца по-късно и 5к лева назад с радост се разделих с нея на цената на която я бях закупил.
Да си я ползва със здраве новият собственик.Аз повече корейски недоразумения не взимам.Та ако ще 2019 да са и с не знам каква история.
И те така.
Е аз взех наскоро C220CDi 2003 на 135к километра за такава цена,че ме е срам да я напиша.

Обаче чрез хора в цедес Белгия и мой приятел там.Без забележка ни вътре ни вънка.
И излезе на пари под тия дето ги продават тук нов внос на РЕАЛНИ километри.
Това с докарване на ход от там,временни номера,застраховка дето само то излезе близо 800 евро.
И колата си е много добър семеен автомобил.Харчи под 8 в София всеки ден.
Извън града ми е първата кола дето гори м/у 5 и 6 на 100 според зависи педала.
Абе доволен.
Има го и другият момент.
Преди нова година закупих каптива 2.0д на 170 реални купувана нова тук.
След ремонт на разпределителен вал.От мой познат и без проблеми към момента на покупката.
Девет месеца по-късно и 5к лева назад с радост се разделих с нея на цената на която я бях закупил.
Да си я ползва със здраве новият собственик.Аз повече корейски недоразумения не взимам.Та ако ще 2019 да са и с не знам каква история.
И те така.

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм против корейските коли , 3 г имах допир до всички модели на “Киа” и никоя не бе читава.
Няма вече BMW
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
За Хасково споделям мнението на колегата. Преди година и половина гледах една 39ка - страшна мърша. После засякох този, който я е купил и се заприказвахме - показа ми снимки на свещите - бяха в цвета на антифриза... Ръжди - беше като Стара астра ф, нямаше климатик работещ, нямаше парктроник, мотора тракаше, припушваше и не укротяваше плавно след подаване и пускане на газта. Искаше 6700, момчето, което я взе беше смъкнал цената с 1300-1400лв по спомен. Та и аз за там съм с резерви, че по телефона ми я описа като перфектна.
После 39ката си я намерих в Димитровград. Както каза колегата, платих си за това, което получих - колата няма никаква история, в последствие открих, че е имала удар. Но, хубавото в случая е, че който и да я е карал, я е поддържал безкомпромисно. Ударът е направен явно в голям сервиз - изпъната е, няма разминаващи се фуги, нито проблеми по ходова част или стъкла, структурно също няма проблеми. Единствено малко ръждица на това място, но за 7к толкоз. Но година и половина си джиткам и съм сменил два тампона и биалетки. Изключвам първоначалното обслужване естествено, но то си е нормално за кола на 20 години.
После 39ката си я намерих в Димитровград. Както каза колегата, платих си за това, което получих - колата няма никаква история, в последствие открих, че е имала удар. Но, хубавото в случая е, че който и да я е карал, я е поддържал безкомпромисно. Ударът е направен явно в голям сервиз - изпъната е, няма разминаващи се фуги, нито проблеми по ходова част или стъкла, структурно също няма проблеми. Единствено малко ръждица на това място, но за 7к толкоз. Но година и половина си джиткам и съм сменил два тампона и биалетки. Изключвам първоначалното обслужване естествено, но то си е нормално за кола на 20 години.

- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-