Евтин семеен автомобил?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Евтин семеен автомобил?

Мнение от Jordana » 30 Май 2019, 7:49

В такъв случай си вземате една такава гумена кола за семейството , не казвам за гумената Ви жена щото може и чичу милку да е вашия интимен пасажер в живота :mhihi:
гума1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Май 2019, 17:32

Поне си разбрал каква е връзката с гумената жена :mhihi:

Да дам пари за Мултипла не виждам как ще стане.

Нещо ако ми е дадено, служебно нямам разходи за него може и да се замисля ама ...

ГО, данъци, гориво и все си е като на нещо дето барем може да се гледа без да получаваш внезапни позиви ...

Та гуменяка е много практичен ама всеки иска нещо живичко да мушне, нали :ok: нищо че требе пикъп :mhihi: , има допълнителни разходи и го слушаш как мрънкЯ понякога :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 30 Май 2019, 17:43

"Е тази гумената отляво ще взема. Само да ми кажете кога е произведена?
-05.01.2019
- А, козирог! Не ща я."
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Евтин семеен автомобил?

Мнение от Venelin1111 » 28 Сеп 2019, 15:13

Колеги , сполетя го БМВ -то ми една драма не е за говорене , общо взето нещата отиват на тотал щета според застрахователя. Спрял съм се на една х3 , но това после, а до тогава трябва да карам нещо. Дайте мнение за Фолксваген поло 1.4 I бензин от 2002 година. Няма виждане за този автомобил и около мен няма хора които да карат “поло”

Sent from my iPhoneХ using Tapatalk
Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 28 Сеп 2019, 16:30

Поло=фабия. Ако те устройва зимай смело.
Аз пък се загледах по това
https://www.olx.bg/ad/bmw-e39-525d-life ... 592dbd99ad
Ма нещо в раздела за е39 никой не пише))
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Евтин семеен автомобил?

Мнение от Venelin1111 » 28 Сеп 2019, 16:36

От Хасково кола не вземам , ял съм го с един Мерц

Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Моджо » 28 Сеп 2019, 16:54

Е не е от Хасково, от Димитровград е. Ма много ми харесва :) и в тон с е46-та ми. Ку има колега с подобно в София може да си пишем :))
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venelin1111 » 28 Сеп 2019, 16:58

Димитровград не съм взъмал кола и нямам виждания , Хасково ме маскираха с една цетка ... на втория месец избиха ръжди Отдавна беше

Няма вече BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 28 Сеп 2019, 20:56

Колите се гледат и отдолу. Там като има ръжди, начи и по вратите ще избият... по ръбовете на калниците и т.н.. Просто са замаскирани преди продажба
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

кандидат ентусиаст
Аватар

Евтин семеен автомобил?

Мнение от Venelin1111 » 28 Сеп 2019, 21:02

SpeedyMan написа:Колите се гледат и отдолу. Там като има ръжди, начи и по вратите ще избият... по ръбовете на калниците и т.н.. Просто са замаскирани преди продажба

Абе човек , вярваш ли , че така бяха маскирали нещата , че знаели се. 2004-5 не се караха колите по сервизи , водеха се майстори или самия куповач се правеше , че гледа. Е тия пичове на канал я качиха да я гледам ..Тогава за сефте видях кори отдолу. И сензация по калниците и на багажника ръждица след 2-3 месеца.Колата бе от Австрия...мъка. Е и аз я препродадох и тогава се учудих , че 5 годишна кола ръждаса ... ма тя е била удряна в Австрия...

Няма вече BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 29 Сеп 2019, 8:08

Много странно, как някак си българина е манипулиран чрез авто-пазара втора ръка.

Моето скромно виждане на нещата:
1. По-добре италианка от австрийка или други подобни северни дестинации, но естествено и тук трябва да се гледа.
2. Не е добра идея да се купува кола без история. 99% от колите втора ръка в БГ са без история.
3. .... т.е. 99% от колите по автокъщите са спасени от металснаб.
4. Някак си ни се струва нормално да купуваме коли на реални 600 000 км., префасонирани и превъртени на 160 000 км.
После ставаме експерти как тази или онази марка са си развалили качеството спрямо стария модел и мнението става меродавно като се напише в 5-6 форума :D :bowdown:
5. Плащаш за това, което получаваш,
Колата, транспорта от чужбина, +заплатата и наема на търговеца, но и на момчетета, които са оправили проблемите и са направили невъзможното да подмладят колата (естествено, че има надценка... )..
И сега да кажа: Много ми е интересно как в Германия за една кола втора употреба се иска същата "цифра" пари, които се искат тук, само дето е в евро. Т.е. х 2. И доста по-добре изглеждащи, от първи собственик или добра сервизна история. Колко ще струва да същата тази кола, докато дойде до България и т.н. :kuku:

Та помислете много внимателно по т.5. И недейте обвинява БМВ или другите, че колите им на 160 000 км. са полу-разрушени.
Преди месец карах чисто ново 420D G.Coupe между Мюнхен и Бодензее и обратно, и като усещане, обезшумяване и т.н. е доста близко до 12 годишно поддържано Е90 на РЕАЛНИ 300 000 км., което означава доста добро качество на Е90.
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 29 Сеп 2019, 8:23

Всичко може ама иска късмет и търсене навън.
Е аз взех наскоро C220CDi 2003 на 135к километра за такава цена,че ме е срам да я напиша. :mhihi:
Обаче чрез хора в цедес Белгия и мой приятел там.Без забележка ни вътре ни вънка.
И излезе на пари под тия дето ги продават тук нов внос на РЕАЛНИ километри.
Това с докарване на ход от там,временни номера,застраховка дето само то излезе близо 800 евро.
И колата си е много добър семеен автомобил.Харчи под 8 в София всеки ден.
Извън града ми е първата кола дето гори м/у 5 и 6 на 100 според зависи педала.
Абе доволен.
Има го и другият момент.
Преди нова година закупих каптива 2.0д на 170 реални купувана нова тук.
След ремонт на разпределителен вал.От мой познат и без проблеми към момента на покупката.
Девет месеца по-късно и 5к лева назад с радост се разделих с нея на цената на която я бях закупил.
Да си я ползва със здраве новият собственик.Аз повече корейски недоразумения не взимам.Та ако ще 2019 да са и с не знам каква история.
И те така. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Venelin1111 » 29 Сеп 2019, 8:27

И аз съм против корейските коли , 3 г имах допир до всички модели на “Киа” и никоя не бе читава.

Няма вече BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 29 Сеп 2019, 13:01

За Хасково споделям мнението на колегата. Преди година и половина гледах една 39ка - страшна мърша. После засякох този, който я е купил и се заприказвахме - показа ми снимки на свещите - бяха в цвета на антифриза... Ръжди - беше като Стара астра ф, нямаше климатик работещ, нямаше парктроник, мотора тракаше, припушваше и не укротяваше плавно след подаване и пускане на газта. Искаше 6700, момчето, което я взе беше смъкнал цената с 1300-1400лв по спомен. Та и аз за там съм с резерви, че по телефона ми я описа като перфектна.

После 39ката си я намерих в Димитровград. Както каза колегата, платих си за това, което получих - колата няма никаква история, в последствие открих, че е имала удар. Но, хубавото в случая е, че който и да я е карал, я е поддържал безкомпромисно. Ударът е направен явно в голям сервиз - изпъната е, няма разминаващи се фуги, нито проблеми по ходова част или стъкла, структурно също няма проблеми. Единствено малко ръждица на това място, но за 7к толкоз. Но година и половина си джиткам и съм сменил два тампона и биалетки. Изключвам първоначалното обслужване естествено, но то си е нормално за кола на 20 години.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Евтин семеен автомобил?

Мнение от Venelin1111 » 29 Сеп 2019, 13:20

Изображение
Няма вече BMW

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата