Избори 2021
Модератор: Общи модератори
Re: Избори 2021
Хора за въпросното интервю със Бойко наистина ли ви е толкова малко дебита че да си вадите подобни изводи
Какво точно става , Слави предизвиква премиера и президента да дойдат и да им зададе въпроси от зрителите ,Бойко се съгласява президента не. Тиквата се съгласява при условие че ще му бъдат зададени едикакви си въпроси на който той ще отговори и точка (въпростите и като цяло интервютата в такива предавания винаги се изпращат предварително към интервюирания за да може да се подготви ).
Явно от екипа на предаването са преценили че е достатъчно да излъчат това как Бойко мрънка върти и фактически заобикаля отговора , поне аз това видях.Вие явно сте очаквали че премиера е отишал да публичен разтрел(при това доброволно
) но не , той се изложи и се вижда че върти суче но не му се получава особено..
п.п. по фейс групите вървят подобни анкети и например в забелязано в Пловдив над 50% от гласувалите дават гласа си за ИТН на Слави.

Какво точно става , Слави предизвиква премиера и президента да дойдат и да им зададе въпроси от зрителите ,Бойко се съгласява президента не. Тиквата се съгласява при условие че ще му бъдат зададени едикакви си въпроси на който той ще отговори и точка (въпростите и като цяло интервютата в такива предавания винаги се изпращат предварително към интервюирания за да може да се подготви ).
Явно от екипа на предаването са преценили че е достатъчно да излъчат това как Бойко мрънка върти и фактически заобикаля отговора , поне аз това видях.Вие явно сте очаквали че премиера е отишал да публичен разтрел(при това доброволно

п.п. по фейс групите вървят подобни анкети и например в забелязано в Пловдив над 50% от гласувалите дават гласа си за ИТН на Слави.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ако се броят честно гласовете има голяма вероятност Славиту да измъкне 20%
ще е голям фън общо взето
п.с. не го подкрепям, нито пък ме дразни... за разлика от много други
ще е голям фън общо взето
п.с. не го подкрепям, нито пък ме дразни... за разлика от много други

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- preki
- Потребител
-
- Кара: BMW 320ci E46 Convertible
v_p_m написа:Хора за въпросното интервю със Бойко наистина ли ви е толкова малко дебита че да си вадите подобни изводи![]()
Явно от екипа на предаването са преценили че е достатъчно да излъчат това как Бойко мрънка върти и фактически заобикаля отговора , поне аз това видях.Вие явно сте очаквали че премиера е отишал да публичен разтрел(при това доброволно) но не , той се изложи и се вижда че върти суче но не му се получава особено..
Колега, подкрепяй си, когото си поискаш, само не агитирай за този и онзи. И аз съм на мнение, че новият месия Слави ще е патерица на някой, както е бил винаги в прфесионалния си живот. А точно интервюто показа излагацията и неподготвеността му, по-скоро на неговите сценаристи, които за толкова години, ако искаха щяха да направят партия ли, движение ли и да влязат в политиката.
Сега малко ги натикаха в миша дупка, спряха им рекламите и много приличат на един Светльо Витков, ама той поне е зет там на не знам си кой
Както се казва, ще поживеем, ще видим, но не казвай на кой колко му е капацитета, ако не гласува за Славито
Успех на избрите

- SlackLine`
- Потребител
-
- Кара: E270 CDI W211
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: Mercedes-Benz E270 CDI 177 hp
Гледам много го храните Слави нещо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
За кого бре момци ... за кого?
В представянето на програмата на трифонов се казаха две важни неща - ще махнем търговския закон от здравеопазването , ще обръщаме повече внимание на спорта в училище ... имаше и още добри и конкретни неща.
На мен ми хареса това което чух при представянето.
Друго - Слави има реален шанс за второ място , предпочитам да си дам гласа там от колкото да потъне в небитието ако го дам на майчето манолова с 1250лв минимална и 700лв пенсия
или за оня евреина с лодката - ъпсурт!Тия мърши , заедно с триото , марешки оная отрепка симеонов са в изборите , само за едничкия процент гласове , да си вземат субсидийката - никой не мисли че тия ще влезят пак в парламента , камули да управляват!
Гологлавия поне ще влезе с достатъчно места , че да си направим изводите (и кво като ги направим) , докато майчето като влезе с 5ма мърши и кво ... ще има да се плюмчи 4 години или там колкото изкара една коалиция от 7 партий.
Представяш ли си баницата да я делиш на 7 партий а
- в Бгто и мухите няма да има какво да ядът
ще плачем на бате бойко!

В представянето на програмата на трифонов се казаха две важни неща - ще махнем търговския закон от здравеопазването , ще обръщаме повече внимание на спорта в училище ... имаше и още добри и конкретни неща.
Друго - Слави има реален шанс за второ място , предпочитам да си дам гласа там от колкото да потъне в небитието ако го дам на майчето манолова с 1250лв минимална и 700лв пенсия

Гологлавия поне ще влезе с достатъчно места , че да си направим изводите (и кво като ги направим) , докато майчето като влезе с 5ма мърши и кво ... ще има да се плюмчи 4 години или там колкото изкара една коалиция от 7 партий.
Представяш ли си баницата да я делиш на 7 партий а

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Binev_OuT написа:За кого бре момци ... за кого?![]()
Ето, как да ѝ откаже човек ?!?

Ubi dubium, ibi libertas
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Абе тази коя е, айде другата от постерите и видяхме изпълненията, ами тази? Нищо не съм виждал за нея? 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Незнам ма ми прилича ми на Maggie Q
https://www.google.com/search?q=maggie+q&rlz=1C1CHBD_enUS887US887&sxsrf=ALeKk03YE52jzQUYXWVf6FwrRvivFOt-oA:1615332646013&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjQx7yEr6TvAhVSHM0KHbfACvwQ_AUoAXoECBMQAw&cshid=1615332648855190&biw=1242&bih=568
https://www.google.com/search?q=maggie+q&rlz=1C1CHBD_enUS887US887&sxsrf=ALeKk03YE52jzQUYXWVf6FwrRvivFOt-oA:1615332646013&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjQx7yEr6TvAhVSHM0KHbfACvwQ_AUoAXoECBMQAw&cshid=1615332648855190&biw=1242&bih=568
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
И аз не съм ѝ виждал изпълненията, но предполагам, че е доста способно момичето

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:И аз не съм ѝ виждал изпълненията, но предполагам, че е доста способно момичето![]()
![]()
Вземи малко шоколад да се подсилиш

По какви сайтове ходиш, за предизборна подготовка? Апропо, защо няма "Възраждане на Отечеството" в анкетата

Упс, видях го

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Ааааа У офроуда я видЕх, къде да ходИМ ?
Пък и нали със стар персонал не ставало ново, забавно-увеселително заведение...
Обаче, след твойто включване, имаме дилема.
Както видяхме - има добър подход, показва решителност с тази силна заявка, а и не е обвързана с разни други

Обаче, след твойто включване, имаме дилема.

Ubi dubium, ibi libertas
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ДПС тука яко се готвят, яко. Халил Летофов е местния водач(знаем се на здравей, здрасти поради присъствието му наоколо)като той реално отдавна е втори човек в партията след Доган, а Мустафа с перфектния Български просто служи за да убеждава по-добре из Родопските села. На входовете на града откъм селата където има бая Турско говорящи има огромни билбордове с надписи рестарт на държавата, отделно в селата щабовете са отворени, отделно ще се дават там едни неща на тоя и оня...пък, който иска нека не гласува. Те ще си гласуват, всичките под строй за "нашите хора", а тия хора се гласят да управляват тоя път, че много време стояха в сянка.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
Binev_OuT написа:За кого бре момци ... за кого?![]()
Колега, какви спортове в училище и търговски закони те гонят? Няма кой да вкарва реални престъпници в затвора, човека се е съсредоточил във физкултура .........

Или и ти си мислиш че като някой от парламента си подаде оставката е напълно достатъчно наказание.......???
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
hell's angel написа:И аз не съм ѝ виждал изпълненията, но предполагам, че е доста способно момичето![]()
![]()
Чак сега включих, че не е депутатка

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
M17cH написа:Binev_OuT написа:За кого бре момци ... за кого?![]()
Колега, какви спортове в училище и търговски закони те гонят? Няма кой да вкарва реални престъпници в затвора, човека се е съсредоточил във физкултура .........![]()
Или и ти си мислиш че като някой от парламента си подаде оставката е напълно достатъчно наказание.......???
Каква физкултура , колега

Учениците ни са болни , очилати , дебели и малоумни!
Болниците са мафиотска структура , за прокарване на клинични патеки !
Това са проблеми които удрят директно по мене и тебе!
Каква мафия ще вкарваш в затворите , щом не можеш да си изучиш малцинството и да си лекуваш населението?
Утре някой от нас може да цъфне във фейса със заглавие "моля за помощ" , щото нямаш кинти или щото няма апаратура тук да те лекуват и трябва си плащаш в турция.
Бабикян днеска каза че нямал пари за избори - той ли ще бори мафията

Или майчето а - тя ще ги натика

Хаджигенов - адвоката на лилана ще бори мафията тъй ли

цв.цв изобщо няма да го коментирам
и т.н. и т.н.
Бил ли си последните 15на годинки че и от горе , до кацата с меда , значи в един или друг момент ти си сядал на бюрото на бате бойко.Няма как да стане иначе.
Тия клоуни всичките , дори не могат да си аргоментират тезите , изкава една теза и на последващ въпрос почват да говорат общи приказки и да обесняват как щели да вдигнат икономиката - ама как ще стане , кво ще променя

спрямо тия мошеници , дори гербаджийте изглеждат по-читави.