Парламентарни избори 2022 - анкета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате

Анкетата свършва на 03 Окт 2022, 9:11

Продължаваме промяната
47
30%
ГЕРБ
15
10%
БСП
3
2%
ДПС
3
2%
ДБ
24
15%
ИТН
4
3%
Глас народен
1
1%
Изправи се България
0
Няма гласували
Възраждане
16
10%
Български възход
7
4%
ВМРО
1
1%
Атака
1
1%
Друга партия
2
1%
Не подкрепям никого.
19
12%
Няма да гласувам.
14
9%

Общо гласове : 157
старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Парламентарни избори 2022 - анкета

Мнение от ///M Power » 30 Сеп 2022, 18:34

Grozdanoff написа: Аз ще гласувам за ген.Стефан Янев! Има опит като служебен премиер. Във военно време сме, а той е експерт! Умен човек с опит в управлението...

Докато беше служебен много ми харесваше, много обран и балансиран човек. Дано няма голямо влиение от някъде върху него.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 30 Сеп 2022, 19:21

bum_bum написа:Тоя път ще си седА в къщи, отново.

И ич не искам да чувам как като не съм бил гласувал печелел този или онзи. Как трябвало да гласувам за по-малкото зло. И кой щял да ми открадне гласа. Абсолютно ми е все едно.

Ш' са сетиш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 30 Сеп 2022, 19:42

И на мен като един колега ми е много интересно, защо някой би гласувал за Продължаваме Промяната ? Гледам, че тук масово за това се гласува, така че явно нещо аз не съм в час. Доколкото видях, тия за 1 година, освен издънка след издънка, друго не направиха ? Да не говоря за всичките лъжи дето наговориха.
И друго, както Е.Димитров е коментирал и според мен трябва да се забрани на българите напуснали България да гласуват. Това е такава световна глупост, която също не мога да си обясня.
А по темата, аз също няма да гласувам. Така или иначе ми е все тая кой ще забогатее тоя път и ще си вкара неговите хора в схемите. Въобще не ми пука дали ще е копейкин, дали ще са турци, дали ще е Корнелия или боко ще си купува къщи в Испания ...
А пък да не извъртам темата към това, че няма абсолютно никакво значение кой гласува. Още от Древен Рим се знае, че е важно кой брои гласовете.
Последна промяна BaDxBoY на 30 Сеп 2022, 19:50, променена общо 3 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 30 Сеп 2022, 19:45

bum_bum написа:Аз предните два пъти гласувах.. на дърти години успяха някак си да ме излъжат, че отново има шанс нещо да се промени.

Тоя път ще си седА в къщи, отново.

И ич не искам да чувам как като не съм бил гласувал печелел този или онзи. Как трябвало да гласувам за по-малкото зло. И кой щял да ми открадне гласа. Абсолютно ми е все едно.

Единствената ми амбиция е да успея да подготвя децата си да живеят щастливо някъде другаде, а аз да ходя да паса патките някъде на село като поодъртея.

Докато не порасне местния путян, не прати децата ти да завоюват, да кажем Анадола, не си ги получиш в черни чували за боклук, е те тогава гледай как се пасат патки на старини.
Подценявате изборите. Реално това е единственият момент, в който можете да промените нещо, дори да не е на тези или на 22рите избори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 30 Сеп 2022, 20:07

Petrolhead написа:Докато не порасне местния путян, не прати децата ти да завоюват, да кажем Анадола, не си ги получиш в черни чували за боклук, е те тогава гледай как се пасат патки на старини.
Подценявате изборите. Реално това е единственият момент, в който можете да промените нещо, дори да не е на тези или на 22рите избори.

А ПараПетко ако ми прати детето да воюва срещу Русия по-хубаво ли ще ми е?

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 30 Сеп 2022, 20:49

BaDxBoY написа:И друго, както Е.Димитров е коментирал и според мен трябва да се забрани на българите напуснали България да гласуват. Това е такава световна глупост, която също не мога да си обясня.

Хубавото е, че никой не ви и няма да ви пита

BaDxBoY написа:А по темата, аз също няма да гласувам

Гласуването трябва да е задължително(с опция, че не избираш никой), но и мен никой не ме пита

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 30 Сеп 2022, 20:57

Spunky написа:
BaDxBoY написа:И друго, както Е.Димитров е коментирал и според мен трябва да се забрани на българите напуснали България да гласуват. Това е такава световна глупост, която също не мога да си обясня.

Гласуването трябва да е задължително(с опция, че не избираш никой), но и мен никой не ме пита

Добре обоснови се поне накратко. Защо някой напуснал държавата, да ми определя мен кой да ме управлява ? За задължителното гласуване съм съгласен, но да има условие - гласоподавателите да имат минимум средно образование (не че ще отсее кой знае какво, но ..)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 30 Сеп 2022, 21:26

BaDxBoY написа:
Spunky написа:

Добре обоснови се поне накратко. Защо някой напуснал държавата, да ми определя мен кой да ме управлява ? За задължителното гласуване съм съгласен, но да има условие - гласоподавателите да имат минимум средно образование (не че ще отсее кой знае какво, но ..)

Аз за основно бих се борил, поне да може да прочете името на този за който гласува. :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 30 Сеп 2022, 21:58

STEVAL написа:
Petrolhead написа:Докато не порасне местния путян, не прати децата ти да завоюват, да кажем Анадола, не си ги получиш в черни чували за боклук, е те тогава гледай как се пасат патки на старини.

От целото НАТО, баш твоите деца ще пратят да се бият с алкохолиците, които руските военни са успели да наловят по сокаците на мухосранск.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 30 Сеп 2022, 22:09

Petrolhead написа:
STEVAL написа:

От целото НАТО, баш твоите деца ще пратят да се бият с алкохолиците, които руските военни са успели да наловят по сокаците на мухосранск.

Дано си прав.

Аз за всеки случай ще взема да гласувам за РВО :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 30 Сеп 2022, 23:55

И аз се причислявам към тези, които не мислят, че хората извън страната трябва да не могат да гласуват. А в анкетата избрах, че не подкрепям никого. Дали изобщо ще гласувам, не знам. ПП ми харесваха значително повече преди да вземат властта но доста от нещата, които направиха в последствие, не ми допадат. Така ми харесваха и ДБ в началото, макар че за тях тогава не гласувах, а за ПП съм давал глас. В дебата по Бтв оня ден Кирил Петков се държа доста глупаво и почти просташки, даже без малко не слезе на нивото на останалите, и ако смята да минава и той от политика към личностни нападки, използване на прякори и тн., честно казано по-добре да изчезва. Достатъчна простащина представлява сега политиката и нейнинят елит, дори и без него.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 01 Окт 2022, 0:59

BaDxBoY написа:И на мен като един колега ми е много интересно, защо някой би гласувал за Продължаваме Промяната ? Гледам, че тук масово за това се гласува, така че явно нещо аз не съм в час. Доколкото видях, тия за 1 година, освен издънка след издънка, друго не направиха ? Да не говоря за всичките лъжи дето наговориха.
И друго, както Е.Димитров е коментирал и според мен трябва да се забрани на българите напуснали България да гласуват. Това е такава световна глупост, която също не мога да си обясня.
А по темата, аз също няма да гласувам. Така или иначе ми е все тая кой ще забогатее тоя път и ще си вкара неговите хора в схемите. Въобще не ми пука дали ще е копейкин, дали ще са турци, дали ще е Корнелия или боко ще си купува къщи в Испания ...
А пък да не извъртам темата към това, че няма абсолютно никакво значение кой гласува. Още от Древен Рим се знае, че е важно кой брои гласовете.

Ще се изненадаш колко наивни млади хора има, които не се интересуват от политика и гласуват по симпатия и благи думи. Аз бях потресен колко познати викат, че ПП-то просто не им стигнало времето да оправят (разрушат) държавата. Младите са абсолютно лишени от критично мислене и страшно много се поддават на манипулации. Но нищо ново. История стара като света. Само като видиш как им излизат рекламите на всеки 10 мин в Ютуба и е редно да се запиташ "Абе, кой дава всичките тези пари? От къде идват?" Жалко, че както върви ще вземат пак властта и ще довършат дадените им задачи. Писано ни е да сме свидетели на края на държавата България.

А тези, които няма да гласувате, помнете, че сте имали възможност да направите нещо, но сте избрали да сте наблюдатели! Никога не може да си сигурен, че не е имало значение. Лесно е да кажеш "То няма смисъл, всичко е нагласено" Нали онези горе на това разчитат? Ако имате деца, поне за тях го направете!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Окт 2022, 1:08

///M Power написа:
Grozdanoff написа: Аз ще гласувам за ген.Стефан Янев! Има опит като служебен премиер. Във военно време сме, а той е експерт! Умен човек с опит в управлението...

Докато беше служебен много ми харесваше, много обран и балансиран човек. Дано няма голямо влиение от някъде върху него.

Хич, те случайно го назначиха точно него за служебен, а теб примерно не. :mhihi:

https://www.standartnews.com/balgariya- ... 05038.html

https://fakti.bg/collision/2406-koy-se- ... evmenyaem-

Кирето защо навсякъде вече го имат за невменяем? Не разбраха ли, че просто се черпи чат пат с някакви неща? :mhihi:
Обаче Славун ме кефи - единия вика лъже и си вярва, а другия знае, че те лъже и това е видимо. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Окт 2022, 9:14

Petrolhead написа:
STEVAL написа:

Ей!
"Цялото НАТО" какво е?
Като ти кажат "мобилизация" като в Русия , да не мислиш, че американците и англичаните ще заемат твоето, пардон, моето място.
За теб разбрахме, оръжие не може да носиш.
Тоя от ПП си го е написал в слогана:
"Да си довършим работата..."
Един вид да довършат чутовните глупости и агресивната риторика, която ползва България като "тестови полигон".
Един вид са му казали "държавицата" ви е малка, то каквото и да стане там, няма значение, ама ще тестваме нечия решителност"
Ония от другата страна вероятно мислят по същият начин:
"Ей тея много се перат, я да им покажем какво става, че да се сетят другите".
Дейва войнолюбците, дето не са държали никога у живота си оръжие, не могат да носят оръжие и вероятно никога не са се били като деца. Все чакат някой да ги спаси!
Дейва тея слепи хора, дето ще гласуват за хора, дето цялото им съществувание и политика се базира на лов на вещици и разни чужди агенти и нищо за реалните проблеми (ДБ)
Колко трябва да си заспал, че да не виждаш какво се случва в последните 8-10 месеца в държавата, чудовищната инфлация и разруха, че да искаш да настъпиш пак същата мотика.
Да, Стефан Янев се явява наистина обран политик, без някаква агресивна външна политика и насоченост към вътрешната такава.
Ама вероятно щото не е толкова "креслив", вулгарен и лъжлив, какъвто търси средностатистическият сеирджия, пардон, избирател няма да прокопса.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 01 Окт 2022, 9:42

За чудовищата инфлация и другите работи се сърди на:
- 12 години Боко
- Любимия Ви Путин
- И извънземните.
Последното за всеки случай го написах.
Останалите глупост как ни "казват", тестови полигони, американци и други подобни даже не разбирам как изобщо ви идват у главите.
Хм,хм...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата