40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

След 45 примерно нещата…

Става много по- зле
4
8%
По-зле
9
19%
Същото
5
10%
По-добре
12
25%
Много по- добре
6
13%
Александре бееее стига с тия глупости :)
12
25%

Общо гласове : 48
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив

Мнение от drifty » 27 Ное 2024, 23:59

anttonev написа:Е що така? Какви казва тя? Едно е да я е биел, друго е тя сама да е решила че заслужава нещо по-добро?

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

Аз случайно разбрах, тогава каза, че мъжа и "няма много желание да бъде баща" , което предполагам може да се разбира по-доста начини. Не сме оставали от тогава насаме за да си поговорим.

В интерес на истината, това също го наблюдавам често, та не ме изненадва. В съседната до мен къща има две момченца, 2 и 3 годишно. Аз покрай реставрацията на мотора прекарвам доста време в гаража лятото, а тези двамата диваци почти всеки ден идват при мен в гаража и аз си играя с тях, "летим" по улицата, показвам им инструменти, големия се мъча да го уча на колелото, като го видя, че е с него. Понякога имам усещането, че на мен ми е по-интересно да съм покрай тях, от колкото на баща им. Но, аз нямам мои деца, та това е доста субективно мнение и не знам какво му е на главата на съседа. Но факт е, че много бащи предпочитат да са с биричка в ръка пред блока, вместо в парка с децата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Ное 2024, 7:29

Не всеки мъж е "детешняр" както казваше един приятел, Бог да го прости.
Много приятна гледка е мъж да си играе с детето но не всеки иска, дали е такъв, дали е изморен....
Spunky много добре е описал един сценарий :ok:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Ное 2024, 8:38

аз не помня баща ми да си е играл с мен... :mhihi:

или съм ял бой, или ми е показвал как се върши работа (дали ще боядисвам ограда, или ще копая лозето, или нещо друго)

тогава ми беше кофти, ама сега съм му безкрайно благодарен, и се уважаваме, и се обичаме :bchug:

в тоя ред на мисли, едва ли има точна рецепта за възпитание :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 28 Ное 2024, 10:28

vicho написа:аз не помня баща ми да си е играл с мен... :mhihi:

или съм ял бой, или ми е показвал как се върши работа (дали ще боядисвам ограда, или ще копая лозето, или нещо друго)

тогава ми беше кофти, ама сега съм му безкрайно благодарен, и се уважаваме, и се обичаме :bchug:

в тоя ред на мисли, едва ли има точна рецепта за възпитание :idea:

Благодарен си му (и аз също на моя баща) понеже те е научил на много неща. Без да се хваля но последните 15 години моя кола или мотор са влизали в сервиз много рядко, най-вече поради липсата на специализираната апаратура като реглаж на предница. В днешно време младежите като му кажеш дай една кръстата отвертка и те гледа умно, но виж може за 5 мин да ти хакне паролата на лимита на интернета, които си му отпуснал. И проблемът е, че на това негово умение всичките му мами, баби и т.н. му се възхищават и викат "ама той е много умен". Умен ама ръцете му наврени да не казвам къде.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2024, 15:45

drifty написа:Понякога имам усещането, че на мен ми е по-интересно да съм покрай тях, от колкото на баща им. Но, аз нямам мои деца, та това е доста субективно мнение и не знам какво му е на главата на съседа. Но факт е, че много бащи предпочитат да са с биричка в ръка пред блока, вместо в парка с децата.

правилно си усетил, че не виждаш цялата картина ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Ное 2024, 4:25

Май се говори само за лошите жени, да не казвам друга дума, а за мъжлетата нищо или хубаво стана работата.

То е ясно, все пак жени не пишат, ама хайде да махнем розовите очила.
В 90% от случаите и двамата в една връзка са еднакво виновни за дадена раздяла, ама едва ли не, тук се хвърля вината на жените, все търсели нещо, ами като на намират, търсят, точно както мъжете.

Аз лично познавам доста мъже сами, искат да намерят ЖЕНАТА, ама общо взето изискванията са в пъти над това която биха могли да имат.
И така се седят сами, забърсват понякога нещо, но годините вървят, а изискваният не спадат.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Ное 2024, 8:48

Абсолютно е така. Даже изискванията се качват :mhihi: Имам един колега - много нисък, плешив, живее под наем, кара 25 годишна кола, на 40 години, ама и на него таргета му е като на Леонардо Ди Каприо 8) 8) 8) Ама не е Лео и не връзват :mhihi: Няколко такива има покрай мен и там дори не може да се говори за раздяла, щото не е имало с кого да се разделят.

Изобщо в обществото няма желанието за създаване на семейство, отглеждане на деца и т.н. Кой на ква работа бил, кой ква кола карал, кой къде бил на почивка, кой къв му бил часовника и т.н. И мъже, и жени. Но си мисля, че вече жените създават повече дразги. От двойките с деца, спокойно мога да кажа, че колкото повече мъжа е мъж - толкова повече се оплакват от него. Баш тея, които гледат децата, сменят им памперси, занимават се с тях, водят ги по разходки и почивки, носят пари в къщата - от тези мъже са най-много оплаквания. Завряните зетове, с мизерни заплати, които за нищо не помагат в къщата - от тях не се оплакват :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 29 Ное 2024, 10:22

Завряните зетове, с мизерни заплати, които за нищо не помагат в къщата - от тях не се оплакват :ok:
Защото чехъла виси над главата перманентно , считат ги за мухльовци от които нищо не зависи и няма смисъл да се оплакваш от такъв той толко си може . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 05, К25 06

Мнение от NiksGS » 29 Ное 2024, 10:36

Това всичко е в следствие липсата на:
- семейно възпитание;
- ценностна система;
- личностно развитие;
- поглед "отгоре" какво всъщност съм аз;
- поглед в бъдещето. Тук не говоря някой да е предсказател, гадател или друга подобна глупост, но трябва да имаш някаква представа, накъде реално отива живота в следствие на горните взети заедно.

А може и нещо да изпускам. Обкръжаващата работна среда и манталитета там, също оказват влияние.
Ultimate Riding Machine

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Ное 2024, 11:55

Пропускате още нещо, което е много важно - времената, в които живеем! Няма друга, толкова изкривена реалност, която да съществува! Говоря за тази в България...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 29 Ное 2024, 14:42

TNT написа: колкото повече мъжа е мъж - толкова повече се оплакват от него. Баш тея, които гледат децата, сменят им памперси, занимават се с тях, водят ги по разходки и почивки, носят пари в къщата - от тези мъже са най-много оплаквания :ok:

Тук си прав много. Колкото повече даваш от себе си толкова по-зле. Ставаш удобен и предвидим и това на жените бързо им писва и ги отегчава. При тях трябва да има лек съспенс, че да има за какво да се борят. Две връзки съм ги провалял по този начин. Добър си, раздаваш се, не жалиш пари, не ги караш да ревнуват, включваш се активно в домашната работа, почивки, подаръци и в един момент на тях почва нещо да им липсва, ама и те не могат да ти го обяснят. С две думи една връзка не трябва да има грам усилие - или върви гладко и няма натоварване или не става

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 29 Ное 2024, 15:30

ildivvy написа:Пропускате още нещо, което е много важно - времената, в които живеем! Няма друга, толкова изкривена реалност, която да съществува! Говоря за тази в България...

Не е само при нас така.
Нали затова в Европа толкова напираха да вкарват и интегрират мигранти - защото местните нямат раждаемост.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 29 Ное 2024, 17:47

Да, проблема е във всички що годе развити държави, включително и Китай, където е най-голям, заради мащаба.

gromovich написа:
TNT написа: колкото повече мъжа е мъж - толкова повече се оплакват от него. Баш тея, които гледат децата, сменят им памперси, занимават се с тях, водят ги по разходки и почивки, носят пари в къщата - от тези мъже са най-много оплаквания :ok:

Тук си прав много. Колкото повече даваш от себе си толкова по-зле. Ставаш удобен и предвидим и това на жените бързо им писва и ги отегчава. При тях трябва да има лек съспенс, че да има за какво да се борят. Две връзки съм ги провалял по този начин. Добър си, раздаваш се, не жалиш пари, не ги караш да ревнуват, включваш се активно в домашната работа, почивки, подаръци и в един момент на тях почва нещо да им липсва, ама и те не могат да ти го обяснят. С две думи една връзка не трябва да има грам усилие - или върви гладко и няма натоварване или не става

И двамата не сте научени и не знаете, какво е да си “мъж” за една жена. Самите жени и те не са научени, тия неща се определят от химии в тялото. Държите ли се с тях, като със звезди - те се държат с вас, като фенове.

Предишна

Назад към Извън Темата