Къде да са сбирките ни в четвъртък....?! 2 част
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Penchev написа:Мале ,веселба е било![]()
Георги Пенчев
Мда, имаше какво да се види.

Мисля, че тук е мястото да благодаря на Венци, че се съгласи да ме вземе по пътя за срещата и на Боби, че ме остави в центъра на връщане.

П.С. Отдавна не се бях возил на БМВ и бях забравил какъв кеф е.

bobi_maxo написа:Абе незнам, но гледам от 142 -ма гласували от тях 80 и нещо за Лукойл-а, бяхме 20 -на души! Незнам, далеко ли е, к'во ли е!?
Но иначе там може да стане ОК.
Дай му на Бугарина да цъка Бобка, те повечрто го приемат кат ротативка и цъкат да видат дали ше текне през прорезите за охлаждане на компа

sonny написа:bobi_maxo написа:Абе незнам, но гледам от 142 -ма гласували от тях 80 и нещо за Лукойл-а, бяхме 20 -на души! Незнам, далеко ли е, к'во ли е!?
Но иначе там може да стане ОК.
Дай му на Бугарина да цъка Бобка, те повечрто го приемат кат ротативка и цъкат да видат дали ше текне през прорезите за охлаждане на компа
Е, аз защо все си мисля че тук е малко по сериозен клуб от тоя на клуб "Банда BMX" например?

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Малко слабичко беш,но може да стане и доста добре.Само трябва да се съберем повечко хора,заведението да е отворено...сега бяхме ние иии....светлината от лампите наоколо..
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
слабо беше наистина,ма като за първи път-бива! мястото е добро.ако пък отворят кафето ,а не да се обикаля целият паркинг ,за да си земеш кафе ше е още по-добре. май като най-дрът само аз чух вярно кво питат ушавите...
! ма при нас шофьор и шампион са синоними ,така че...!
ние даже в началото говорехме тихо и ако бехме изгасили габаритите едноокият луноход немаше да дойде ,ама...

ние даже в началото говорехме тихо и ако бехме изгасили габаритите едноокият луноход немаше да дойде ,ама...

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Абе тия беха тръгнали да спят и ни видяха случайно!
А иначе не знам защо бяха полудели да спират всичко дет мине през караулката!
Иначе ако се организираме по сериозно ще се получи добре!
А иначе не знам защо бяха полудели да спират всичко дет мине през караулката!
Иначе ако се организираме по сериозно ще се получи добре!
Искате ли да направим едно пробно събиране в Люлин....само че на по-добро място.Точно както влизате в тунела на Люлин ОМВто ви се пада от дясната страна и се свива в ДЯСНО на светофара при кръстовището и след 30м ще видите бензиностанция ШЕЛ ,а булеварда е мн широк.....МОже да пробваме тая седмица , ако има желаещи