Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колеги, а не се ли замисляте, под чие крило и чие действие или бездействие, т.нар цар Киро, си е живял доволно и честито години наред? Не си ли задавате въпроса, кой е позволил това? Само един циганин и къщите му ли виждате в цялата тази дандания? И една журналистка? Аз пък виждам нещо друго. Виждам престъпно бездействие или действие, което е допринесло да се стигне до тук. И мен ме интересува, кой е човека или кои са хората, които са отговорни. Защото на мен не ми е ясно едно нещо. Как някои хора, стават и говорят и говорят, сякаш са ни лук яли, ни лук мирисали. Като нашия премиер, по чието време като главен секретар на МВР, станаха едни от най-многобройните и знакови убийства в България, до едно неразкрити. Мен тая мисъл ме мъчи. Това поведение, сякаш има политическа амнистия за нищо невършенето или за престъпното действие или бездействие. Никой не говори за миналото му, а той се държи сякаш го е нямало. Иначе се възхищава на Тодор Живков и бил десен. Тури му пепел. А днес се изправя да говори за Катуница и как било криминален случай. И как се засекоха с президента Първанов и двамцата в Катуница, тц тц тц. Но да не се отклонявам. Вас лично колеги, не ви ли е интересно кои са хората или кой е човека, който е бил отговорен? В случая говорим за някой от правоохранителните органи, прокуротурата или съда. Поразрових се насам натам и това намерих:
http://www.balkanleaks.eu/en/dimov.html
Този човек, е бил апелативен прокурор в Пловдив до 2007 г. Къде е сега? Във ВСС, секретар някакъв. Расте в кариерата човека. И никой няма да го пита, абе аланкоулу, ти къде спа, докато цар Киро се вдигаше имотите? Убеден съм. А Вие? Както никой не пита премиера за миналото му.
Този човек, е бил апелативен прокурор в Пловдив до 2007 г. Къде е сега? Във ВСС, секретар някакъв. Расте в кариерата човека. И никой няма да го пита, абе аланкоулу, ти къде спа, докато цар Киро се вдигаше имотите? Убеден съм. А Вие? Както никой не пита премиера за миналото му.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То борбата с престъпността не е като рязането на лентички и чупенето на стойки...То си ги има на снимка - Боко, Лечков, Кирил Рашков седнали един до друг и се кискат като ученички, пък народа се чуди имало ли чадър на цар киро, нямало ли...
Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
То това е фотошоп, мани. Но и така да е, пак въпросите са без отговор. В България отговорни има, виновни няма.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Elesar74 написа:Колеги, а не се ли замисляте, под чие крило и чие действие или бездействие, т.нар цар Киро, си е живял доволно и честито години наред? Не си ли задавате въпроса, кой е позволил това? Само един циганин и къщите му ли виждате в цялата тази дандания? И една журналистка? Аз пък виждам нещо друго. Виждам престъпно бездействие или действие, което е допринесло да се стигне до тук. И мен ме интересува, кой е човека или кои са хората, които са отговорни. Защото на мен не ми е ясно едно нещо. Как някои хора, стават и говорят и говорят, сякаш са ни лук яли, ни лук мирисали. Като нашия премиер, по чието време като главен секретар на МВР, станаха едни от най-многобройните и знакови убийства в България, до едно неразкрити. Мен тая мисъл ме мъчи. Това поведение, сякаш има политическа амнистия за нищо невършенето или за престъпното действие или бездействие. Никой не говори за миналото му, а той се държи сякаш го е нямало. Иначе се възхищава на Тодор Живков и бил десен. Тури му пепел. А днес се изправя да говори за Катуница и как било криминален случай. И как се засекоха с президента Първанов и двамцата в Катуница, тц тц тц. Но да не се отклонявам. Вас лично колеги, не ви ли е интересно кои са хората или кой е човека, който е бил отговорен? В случая говорим за някой от правоохранителните органи, прокуротурата или съда. Поразрових се насам натам и това намерих:
Колега точно щото се замисляме може да прочетем малко повече от кога и къде почва "кариерата" на киро. Ти се замисли по-добре кой е бил на власт и кои е командвал парада по ТОВА ВРЕМЕ. Мислиш, че главен секретар на МВР съди и беси.. нищо такова. ГЕРБ е на власт от 2 години, защо изобщо тръгваш да гледаш натам.
Прочети за арестите му и тн през далечната 1993 - http://www.plovdiv-online.com/plovdiv/c ... anuci.html
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Сега чувам, че на Рашков данъчните му конфискували 6 коли/джипа за около 500к лв. и са наредили да му съборят къщите щото били незаконни... Трябва ли да питам къде спаха досега или да се сещам, че след 3 дена са изборите 

ms написа:Сега чувам, че на Рашков данъчните му конфискували 6 коли/джипа за около 500к лв. и са наредили да му съборят къщите щото били незаконни... Трябва ли да питам къде спаха досега или да се сещам, че след 3 дена са изборите
Абсолютно! Да си ги пращат направо при Киро - освен, че се познават, ами и си го заслужават!
А иначе мисля, че протестите трябва да са точно пред тия институции, които 10 години не са си мърдали пръста, а сега се сещат след дъжд качулка!
С биене на мангали няма да се оправим, но ако накараме такива "органи" си вършат както трябва работата - нещата доста ще се подобрят.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
аз докато не видя къщите съборени, колите продадени на търг и който трябва да е в пандиза за поне 5г. не им вярвам... а дори и да стане всичко това какво- променя се нещо от това, че 20г. мангала е правил каквото си иска без никой да го пипне ли
него ще го осъдят да кажем (надали, ама се надяваме), а с онея дето толкова години са си затваряли очите и са взимали подкупи к'во се случва
Нищо, нали...
Много е вярно онова за лудия и баницата

Много е вярно онова за лудия и баницата

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
ами дано стане , ама лошото е че мангала ще изиграе ролята на ел. предпазител в случая , защото като него още много...