Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от Kroki » 14 Мар 2013, 19:46

Най-вероятно за Атака, но може и за ГЕР.. зависи, има още време
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Мар 2013, 19:52

ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях :kuku:

Добре бе адаш, кажете кой друг! Ето назад излагахме нашите аргументи защо герб са по добри от другите. Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Мар 2013, 20:02

Ivo_Borisov написа:
ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях :kuku:

Добре бе адаш, кажете кой друг! Ето назад излагахме нашите аргументи защо герб са по добри от другите. Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг :dunno:

Абе пич,ако си гладен и има само лайна за ядене...ти ще се наведеш ли да гребеш или ....
Или ето ти по як пример,на некакъв остров си и се оказва че всички са пендери,к'во си викаш,ми нема жени-ше им дам...
Аре стига с тея глупости с това по-малкото зло че до тука я докарахме само да избираме по-малко зло!
И по повод класацията на петролнатаглава,
колега,интересно ми е ,чи като чужденец както разбирам,що въобще даваш мнение за нашата си действителност и как аджеба си спечелил някакви субсидии за машини ,след като не си българин?Разбира се нищо лично спрямо теб като личност,вярвам че си пич голям,ама много на ангро се пишат нещата. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Мар 2013, 20:09

Абе пич,ако си гладен и има само лайна за ядене...ти ще се наведеш ли да гребеш или ....

- Беър Грилз ще ги омааа :mhihi: То и в БГ си е оцеляване на предела , тъй че :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 14 Мар 2013, 20:26

няма аргументи, кажи за кого ще гласуваш, да го има черно на бяло

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 14 Мар 2013, 20:32

Лайна, говна, никой не казва коя е алтернативата! Явно подсъзнателно всички знаете че няма друга, ама не искате да си признаете!
Ето аз казвам ще гласувам за този защото така и така, другия казва ще гласувам за еди кой си защото така и така.
Няколко човека само плюят герб и не казват коя е алтернативата :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Мар 2013, 21:19

ivoo,

1. Незнам как има млади хора и да подкрепят така Атака..ерхонтеее :mhihi:

2. Р. Овчаров нема никога да пипа енергетиката...ако не стане депутат, дупе да му е яко.
3. Медито и Серго да ги немааааа.......ако ще и да става ляв п.ерас на който иска в ЕС.

4. Стаааме независими от братята руснаци, до некъде, ама пак нема да е малко.

5. Ако ББ не се кандидатира, ше се вкл да гласувам и аз...иначе все още незнам има 2 месеца още да се гласат нещата.

п/п.поздрав за един колега...да спи спокойно http://www.youtube.com/watch?v=Xz_c8hqKQBs :wave:

п/п2 има заплати Х-500 щото има кой да работи......Що нема един протест в една фирма ве, кви хора са тва незнам аз...свалят правителство и продължават да се топлят и да бичат службата...

Некой се беше изревал...мин пенсия 300лв....ми тва като се преизчисли са 600 млн лв. на месец :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 14 Мар 2013, 21:34

аз или ще съчиня или нарисувам нещо на бюлетината :mhihi:

или за на господин Витков партията :yes:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 14 Мар 2013, 22:06

Сондьора написа:ivoo,

4. Стаааме независими от братята руснаци, до некъде, ама пак нема да е малко.:

Ще станем независими от Русия знаИш кога ? Когато цъфнат налъмите :mhihi: Кой е собственик на Лук Ойл ? Кой диктува цените на горивата ? Откъде идва природния газ ? Ами обогатения уран за АЕЦ-а ? А подръжката на реакторите ? Не е ли това фактора Енергетика , който движи икономиката в страната ?
И като стана въпрос за Лук Ойл- Публична тайна са прекрасните отношения на Вашия премиер с г-н Златев :mhihi: Ами фотоволтаиците? Не може три години да стоиш и да зяпаш, и то не само да зяпаш, а да симулираш бума на ВЕИ-та. Нека не забравяме, че Бойко Борисов беше министър-председателят, който откри завода за фотосоларни батерии в Силистра. Недопустимо е най-близките му хора, включително Цветелина Бориславова, да разгръщат мега проекти с фотоволтаици и на четвъртата година да се сетят, че те оскъпяват електроенергията. Оскъпяват я, но когато чиновниците на Борисов събираха комисионните от това да подпишат договори за 12 000 мегавата – някой наистина ли си въобразяваше, че в България може да се изгради такова нещо. Всички договори за подписани след 2009 г." Ама то пък Станишев и Доган са виновни пак :banghead: Хора спите , и не стига че спите ами и бързо забравяте
Последна промяна ivoo на 14 Мар 2013, 22:23, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 14 Мар 2013, 22:22

по т.4 няма как да ти кажа понеже чл. 284 от НК....

Luka нема как да го барнеш...който и ще да дойде ( по-важно е да има контрол на качеството )...ВЕИтата ли...при кое правителство беше 850лв, и подписва договорите и при кое стана 690 (некъде ) ма пищяха много даже и протести имаха....за тая безплатна енергия....
И да е недопустимо ли...що, даваш кредит :mhihi:
ма къса памет мноооого...по начало ВЕИтата са пълна тъпня, ам ана ЕС..

ivoo, тъй като само си променяш мнението през минута:

В енергийния баланс на България делът на ВЕИ е значително по-малък от средния за страните от ЕС;
11% от БВП на електроенергия към 2010 г. в България трябва да бъде произведена от ВЕИ, съгласно Договора за присъединяване към ЕС;
Производството на енергия от ВЕИ трябва да достигне 20% от използваната енергия на всяка страна членка на ЕС до 2020 г.;
Европейската комисия определи за България от общото крайно потребление на енергия в страната през 2020 г. 16% да бъде от ВЕИ.

Ся се сети кой подписа тия работи....
Последна промяна Сондьора на 14 Мар 2013, 23:02, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 14 Мар 2013, 22:55

Защо да избираме по-малкото зло? :)

Аз щи си гласувам за Волен, и да закриваме тази кочина!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Мар 2013, 23:04

Болен имам чувството, че нон-стоп след форуми и Фейсбук за настроенията на хората, че да говори точно това, което се харесва на хората като излезе по ТВ.
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 15 Мар 2013, 0:00

Ivo_Borisov написа:

Няма и не съществуват такива аргументи . Всички забравят какво е ГЕРБ. Елементарно погледнато, ГЕРБ е Бойко Борисов и покрай него се върти един Цветан Цветанов. Всичко друго е неясни физиономии, един голям политически башибозук, който създава опасни бъдещи ситуации. ГЕРБ е граждани за европейско развитие на България. Ега ти гражданите за европейско развитие, които видяхме.Какво европейско развитие показват приказките на много хора от ГЕРБ, които отиват на конфронтация с всичко и всички, само и само да се намърдат около топлата трапеза на властта? Във властта трябва да бъдат тези, които ще направят управлението полезно за България. Трябва да се научим да се съобразяваме с реалностите, а не с приказките и мераците. Да ме прощават политиците и управленците, но не може да искаш да си нормална европейска държава и да ползваш присъствието си в политиката и управлението 80% за лично облагодетелстване и 20% за държавата, обществото и гражданите. В нормалните държави е обратното – 80% работиш за държавата, обществото и гражданите, а 20% за себе си. Но дали ще изберем такива управленци, много зависи от IQ-то на нацията и отърсването от конфронтационния модел.
Когато Борисов трябваше да става генерал-лейтенант, Доган беше добър, сега не е. Не бива да се забравя, че Бойко беше част от коалицията НДСВ-ДПС, а сега е остро против нея.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2013, 0:17

ivoo написа:
Ivo_Borisov написа:

Няма и не съществуват такива аргументи . Всички забравят какво е ГЕРБ. Елементарно погледнато, ГЕРБ е Бойко Борисов и покрай него се върти един Цветан Цветанов. Всичко друго е неясни физиономии, един голям политически башибозук, който създава опасни бъдещи ситуации. ГЕРБ е граждани за европейско развитие на България. Ега ти гражданите за европейско развитие, които видяхме.Какво европейско развитие показват приказките на много хора от ГЕРБ, които отиват на конфронтация с всичко и всички, само и само да се намърдат около топлата трапеза на властта? Във властта трябва да бъдат тези, които ще направят управлението полезно за България. Трябва да се научим да се съобразяваме с реалностите, а не с приказките и мераците. Да ме прощават политиците и управленците, но не може да искаш да си нормална европейска държава и да ползваш присъствието си в политиката и управлението 80% за лично облагодетелстване и 20% за държавата, обществото и гражданите. В нормалните държави е обратното – 80% работиш за държавата, обществото и гражданите, а 20% за себе си. Но дали ще изберем такива управленци, много зависи от IQ-то на нацията и отърсването от конфронтационния модел.
Когато Борисов трябваше да става генерал-лейтенант, Доган беше добър, сега не е. Не бива да се забравя, че Бойко беше част от коалицията НДСВ-ДПС, а сега е остро против нея.

твоят пост е отново разтягане на локума "анти-герб" и никакъв отговор на въпроса на колегата:

Ivo_Borisov написа:Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 15 Мар 2013, 0:18

Ivoo, така е хората тряя да се научат, че тия дето ги експлоатират не е държавата....
Държавата заплата не дава ( поне на по-голямата част от работещите), а определя само минимална заплата, която дефакто много не влияе на частния бизнес..... (ако стане 1000лв...ше бачкаш по 10-12 часа на седмица, официално иначе пак ше бичиш :mhihi: ).

п/п кой взима 80% , 20% вече много не важи...който има той взима...

Само да вметна, е така, че през тия години преди Дянков..се трупаше и вътрешен дълг, не само външен и вече е около 3 млрд евра....и не става въпрос за тия глупости на БСП къ бизнеса, ми към банки....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата