Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Най-вероятно за Атака, но може и за ГЕР.. зависи, има още време
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях
Добре бе адаш, кажете кой друг! Ето назад излагахме нашите аргументи защо герб са по добри от другите. Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ivo_Borisov написа:ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях
Добре бе адаш, кажете кой друг! Ето назад излагахме нашите аргументи защо герб са по добри от другите. Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг
Абе пич,ако си гладен и има само лайна за ядене...ти ще се наведеш ли да гребеш или ....
Или ето ти по як пример,на некакъв остров си и се оказва че всички са пендери,к'во си викаш,ми нема жени-ше им дам...
Аре стига с тея глупости с това по-малкото зло че до тука я докарахме само да избираме по-малко зло!
И по повод класацията на петролнатаглава,
колега,интересно ми е ,чи като чужденец както разбирам,що въобще даваш мнение за нашата си действителност и как аджеба си спечелил някакви субсидии за машини ,след като не си българин?Разбира се нищо лично спрямо теб като личност,вярвам че си пич голям,ама много на ангро се пишат нещата.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Абе пич,ако си гладен и има само лайна за ядене...ти ще се наведеш ли да гребеш или ....
- Беър Грилз ще ги омааа

- Petrolhead
- Потребител
-
ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях
няма аргументи, кажи за кого ще гласуваш, да го има черно на бяло
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Лайна, говна, никой не казва коя е алтернативата! Явно подсъзнателно всички знаете че няма друга, ама не искате да си признаете!
Ето аз казвам ще гласувам за този защото така и така, другия казва ще гласувам за еди кой си защото така и така.
Няколко човека само плюят герб и не казват коя е алтернативата
Ето аз казвам ще гласувам за този защото така и така, другия казва ще гласувам за еди кой си защото така и така.
Няколко човека само плюят герб и не казват коя е алтернативата

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
ivoo,
1. Незнам как има млади хора и да подкрепят така Атака..ерхонтеее
2. Р. Овчаров нема никога да пипа енергетиката...ако не стане депутат, дупе да му е яко.
3. Медито и Серго да ги немааааа.......ако ще и да става ляв п.ерас на който иска в ЕС.
4. Стаааме независими от братята руснаци, до некъде, ама пак нема да е малко.
5. Ако ББ не се кандидатира, ше се вкл да гласувам и аз...иначе все още незнам има 2 месеца още да се гласат нещата.
п/п.поздрав за един колега...да спи спокойно http://www.youtube.com/watch?v=Xz_c8hqKQBs
п/п2 има заплати Х-500 щото има кой да работи......Що нема един протест в една фирма ве, кви хора са тва незнам аз...свалят правителство и продължават да се топлят и да бичат службата...
Некой се беше изревал...мин пенсия 300лв....ми тва като се преизчисли са 600 млн лв. на месец
1. Незнам как има млади хора и да подкрепят така Атака..ерхонтеее

2. Р. Овчаров нема никога да пипа енергетиката...ако не стане депутат, дупе да му е яко.
3. Медито и Серго да ги немааааа.......ако ще и да става ляв п.ерас на който иска в ЕС.
4. Стаааме независими от братята руснаци, до некъде, ама пак нема да е малко.
5. Ако ББ не се кандидатира, ше се вкл да гласувам и аз...иначе все още незнам има 2 месеца още да се гласат нещата.
п/п.поздрав за един колега...да спи спокойно http://www.youtube.com/watch?v=Xz_c8hqKQBs

п/п2 има заплати Х-500 щото има кой да работи......Що нема един протест в една фирма ве, кви хора са тва незнам аз...свалят правителство и продължават да се топлят и да бичат службата...
Некой се беше изревал...мин пенсия 300лв....ми тва като се преизчисли са 600 млн лв. на месец

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
аз или ще съчиня или нарисувам нещо на бюлетината
или за на господин Витков партията

или за на господин Витков партията

Сондьора написа:ivoo,
4. Стаааме независими от братята руснаци, до некъде, ама пак нема да е малко.:
Ще станем независими от Русия знаИш кога ? Когато цъфнат налъмите

И като стана въпрос за Лук Ойл- Публична тайна са прекрасните отношения на Вашия премиер с г-н Златев

Последна промяна ivoo на 14 Мар 2013, 22:23, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
по т.4 няма как да ти кажа понеже чл. 284 от НК....
Luka нема как да го барнеш...който и ще да дойде ( по-важно е да има контрол на качеството )...ВЕИтата ли...при кое правителство беше 850лв, и подписва договорите и при кое стана 690 (некъде ) ма пищяха много даже и протести имаха....за тая безплатна енергия....
И да е недопустимо ли...що, даваш кредит
ма къса памет мноооого...по начало ВЕИтата са пълна тъпня, ам ана ЕС..
ivoo, тъй като само си променяш мнението през минута:
Ся се сети кой подписа тия работи....
Luka нема как да го барнеш...който и ще да дойде ( по-важно е да има контрол на качеството )...ВЕИтата ли...при кое правителство беше 850лв, и подписва договорите и при кое стана 690 (некъде ) ма пищяха много даже и протести имаха....за тая безплатна енергия....
И да е недопустимо ли...що, даваш кредит

ма къса памет мноооого...по начало ВЕИтата са пълна тъпня, ам ана ЕС..
ivoo, тъй като само си променяш мнението през минута:
В енергийния баланс на България делът на ВЕИ е значително по-малък от средния за страните от ЕС;
11% от БВП на електроенергия към 2010 г. в България трябва да бъде произведена от ВЕИ, съгласно Договора за присъединяване към ЕС;
Производството на енергия от ВЕИ трябва да достигне 20% от използваната енергия на всяка страна членка на ЕС до 2020 г.;
Европейската комисия определи за България от общото крайно потребление на енергия в страната през 2020 г. 16% да бъде от ВЕИ.
Ся се сети кой подписа тия работи....
Последна промяна Сондьора на 14 Мар 2013, 23:02, променена общо 2 пъти
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Защо да избираме по-малкото зло?
Аз щи си гласувам за Волен, и да закриваме тази кочина!

Аз щи си гласувам за Волен, и да закриваме тази кочина!
Без страх, без спирачка!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Болен имам чувството, че нон-стоп след форуми и Фейсбук за настроенията на хората, че да говори точно това, което се харесва на хората като излезе по ТВ.
Ivo_Borisov написа:ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях
Няма и не съществуват такива аргументи . Всички забравят какво е ГЕРБ. Елементарно погледнато, ГЕРБ е Бойко Борисов и покрай него се върти един Цветан Цветанов. Всичко друго е неясни физиономии, един голям политически башибозук, който създава опасни бъдещи ситуации. ГЕРБ е граждани за европейско развитие на България. Ега ти гражданите за европейско развитие, които видяхме.Какво европейско развитие показват приказките на много хора от ГЕРБ, които отиват на конфронтация с всичко и всички, само и само да се намърдат около топлата трапеза на властта? Във властта трябва да бъдат тези, които ще направят управлението полезно за България. Трябва да се научим да се съобразяваме с реалностите, а не с приказките и мераците. Да ме прощават политиците и управленците, но не може да искаш да си нормална европейска държава и да ползваш присъствието си в политиката и управлението 80% за лично облагодетелстване и 20% за държавата, обществото и гражданите. В нормалните държави е обратното – 80% работиш за държавата, обществото и гражданите, а 20% за себе си. Но дали ще изберем такива управленци, много зависи от IQ-то на нацията и отърсването от конфронтационния модел.
Когато Борисов трябваше да става генерал-лейтенант, Доган беше добър, сега не е. Не бива да се забравя, че Бойко беше част от коалицията НДСВ-ДПС, а сега е остро против нея.
ivoo написа:Ivo_Borisov написа:ivoo написа:Ако някой ми посочи поне 3 аргумента с какво Герб са по различни от останалите , аз също ще гласувам за тях
Няма и не съществуват такива аргументи . Всички забравят какво е ГЕРБ. Елементарно погледнато, ГЕРБ е Бойко Борисов и покрай него се върти един Цветан Цветанов. Всичко друго е неясни физиономии, един голям политически башибозук, който създава опасни бъдещи ситуации. ГЕРБ е граждани за европейско развитие на България. Ега ти гражданите за европейско развитие, които видяхме.Какво европейско развитие показват приказките на много хора от ГЕРБ, които отиват на конфронтация с всичко и всички, само и само да се намърдат около топлата трапеза на властта? Във властта трябва да бъдат тези, които ще направят управлението полезно за България. Трябва да се научим да се съобразяваме с реалностите, а не с приказките и мераците. Да ме прощават политиците и управленците, но не може да искаш да си нормална европейска държава и да ползваш присъствието си в политиката и управлението 80% за лично облагодетелстване и 20% за държавата, обществото и гражданите. В нормалните държави е обратното – 80% работиш за държавата, обществото и гражданите, а 20% за себе си. Но дали ще изберем такива управленци, много зависи от IQ-то на нацията и отърсването от конфронтационния модел.
Когато Борисов трябваше да става генерал-лейтенант, Доган беше добър, сега не е. Не бива да се забравя, че Бойко беше част от коалицията НДСВ-ДПС, а сега е остро против нея.
твоят пост е отново разтягане на локума "анти-герб" и никакъв отговор на въпроса на колегата:
Ivo_Borisov написа:Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг

- Сондьора
- ентусиаст
-
Ivoo, така е хората тряя да се научат, че тия дето ги експлоатират не е държавата....
Държавата заплата не дава ( поне на по-голямата част от работещите), а определя само минимална заплата, която дефакто много не влияе на частния бизнес..... (ако стане 1000лв...ше бачкаш по 10-12 часа на седмица, официално иначе пак ше бичиш
).
п/п кой взима 80% , 20% вече много не важи...който има той взима...
Само да вметна, е така, че през тия години преди Дянков..се трупаше и вътрешен дълг, не само външен и вече е около 3 млрд евра....и не става въпрос за тия глупости на БСП къ бизнеса, ми към банки....
Държавата заплата не дава ( поне на по-голямата част от работещите), а определя само минимална заплата, която дефакто много не влияе на частния бизнес..... (ако стане 1000лв...ше бачкаш по 10-12 часа на седмица, официално иначе пак ше бичиш

п/п кой взима 80% , 20% вече много не важи...който има той взима...
Само да вметна, е така, че през тия години преди Дянков..се трупаше и вътрешен дълг, не само външен и вече е около 3 млрд евра....и не става въпрос за тия глупости на БСП къ бизнеса, ми към банки....