FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Мисля, мисля из темата за Конкурс за външен вид- събор 2012....реших да не спамя там,го пускам тук!
Начи...
, тръгвам да диря по музейните автосалони, може и да е останало още нещо 
И аз да питам
Има ли маняк който да не е душманин, да притежава М-ка без да я изцедил
?
Начи...

И аз да питам

Има ли маняк който да не е душманин, да притежава М-ка без да я изцедил

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
cucko написа:Мисля, мисля из темата за Конкурс за външен вид- събор 2012....реших да не спамя там,го пускам тук!
Начи..., тръгвам да диря по музейните автосалони, може и да е останало още нещо
И аз да питам![]()
Има ли маняк който да не е душманин, да притежава М-ка без да я изцедил?
Има и ако имам късмет ще я видите на събора, само ще кажа, че е бордо

Да не съм офф http://vbox7.com/play:f3cf648069
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
cucko написа:Мисля, мисля из темата за Конкурс за външен вид- събор 2012....реших да не спамя там,го пускам тук!
Начи..., тръгвам да диря по музейните автосалони, може и да е останало още нещо
И аз да питам![]()
Има ли маняк който да не е душманин, да притежава М-ка без да я изцедил?
нещо не стоплих хумора ти

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Русе 2012

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Axis написа:http://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE
BMW-та, Мерц, Алфа, араби абе страшна работа! Сори ако е пускано вече!
най - малко 100 пъти

http://www.youtube.com/watch?v=3qQkzHyB ... creen&NR=1

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Are you /// M enough ?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
1. Одеколон за след бръснене "Ромашка". Най-новото съвместно производство на руската парфюмерийна промишленност и руския ВПК. Приятен аромат. Добро ниво на дезинфекция. Подходящ за всякакви условия и пътища. В чист вид може да се използва като агент срещу повечето бактериологически оръжия. При смесването му със спирачна течност от БМП се получава нервнопаралитично БОВ, а при смесване със войнишки сапун - напалм. Последното е приложимо и като "одеколон вместо бръснене". Одеколон "Ромашка" - за истински мъже!
2. Градинска многоцелева сенокосачка-мотопед-минохвъргачка "Кролик". Разработено първоначално като средство за придвижване на мотопехотата, изделието е в процес на усвояване на производството от леката промишленост. Използва се като индивидуално средство за придвижване по пресечена местност. Благодарение на специалната форма на ножовете и възможността за регулиране на ъгъла им на атака, последните с едно движение на китката се превръщат във витло, като при това колелата, за получаване на по-добра аеродинамика се прибират в корпуса. Получената по този начин въздушна възглавница позволява на машината с лекота да пресича блата, да прескача ниски постройки и да преодолява морски вълни с височина до 2 метра. Двата никелирани ауспуха са снабдени с механизъм за изстрелване на осколъчни и фугасни гранати. По заявка на клиента е възможно вграждане на едно 30мм. автоматично оръдие или една зенитна 12мм. зенитна картечница и една 7.62мм. картечница Калашников свързана с колиматорния прицел на каската на войника. На подвеските в двата края на корпуса е възможно окачване на два контейнера с по 24 НУРС-а или 2 ракети "земя-въздух" с топлинно насочване. В небоево състояние машината позволява косене на тревата на дачата, като ауспусите дават възможност за третиране на почвата с химикали или изстрелване на осколочни гранати срещу къртици. Шумът произведен от двигателя действо психотронно на всички насекоми и селскостопански вредители в радиус от 3км. Разход на гориво - от 150 до 500 л/100км и до 300 л/дка. Сенокосачка "Кролик" - за всеки боец, за всяка дача!
3. Четка за зъби "Болгарка"*. По-добре да не й знаете ТТ данните и начините за употреба пък и без това все още са секретни....
2. Градинска многоцелева сенокосачка-мотопед-минохвъргачка "Кролик". Разработено първоначално като средство за придвижване на мотопехотата, изделието е в процес на усвояване на производството от леката промишленост. Използва се като индивидуално средство за придвижване по пресечена местност. Благодарение на специалната форма на ножовете и възможността за регулиране на ъгъла им на атака, последните с едно движение на китката се превръщат във витло, като при това колелата, за получаване на по-добра аеродинамика се прибират в корпуса. Получената по този начин въздушна възглавница позволява на машината с лекота да пресича блата, да прескача ниски постройки и да преодолява морски вълни с височина до 2 метра. Двата никелирани ауспуха са снабдени с механизъм за изстрелване на осколъчни и фугасни гранати. По заявка на клиента е възможно вграждане на едно 30мм. автоматично оръдие или една зенитна 12мм. зенитна картечница и една 7.62мм. картечница Калашников свързана с колиматорния прицел на каската на войника. На подвеските в двата края на корпуса е възможно окачване на два контейнера с по 24 НУРС-а или 2 ракети "земя-въздух" с топлинно насочване. В небоево състояние машината позволява косене на тревата на дачата, като ауспусите дават възможност за третиране на почвата с химикали или изстрелване на осколочни гранати срещу къртици. Шумът произведен от двигателя действо психотронно на всички насекоми и селскостопански вредители в радиус от 3км. Разход на гориво - от 150 до 500 л/100км и до 300 л/дка. Сенокосачка "Кролик" - за всеки боец, за всяка дача!
3. Четка за зъби "Болгарка"*. По-добре да не й знаете ТТ данните и начините за употреба пък и без това все още са секретни....
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3