Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от krystal » 15 Мар 2013, 0:40

zazomazo написа:твоят пост е отново разтягане на локума "анти-герб" и никакъв отговор на въпроса на колегата:

Ivo_Borisov написа:Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг :dunno:

Че ти какъв отговор очакваш, на такъв....хмм елементарен въпрос? :help:
Това е личен избор и всеки сам трябва да прецени как и за кого да гласyва, не е нyжно да насаждаш личните си пристрастия. Мисля, че подобни агитации са най малкото неyместни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2013, 0:58

krystal написа:
zazomazo написа:твоят пост е отново разтягане на локума "анти-герб" и никакъв отговор на въпроса на колегата:

Ivo_Borisov написа:Кажете за кой друг да гласуваме, ако не е герб! Няколко човека питаме, всички казват не герб, ама не казват за кой друг :dunno:

Че ти какъв отговор очакваш, на такъв елементарен въпрос? :help:
Това е личен избор и всеки сам трябва да прецени как и за кого да гласyва, не е нyжно да насаждаш личните си пристрастия. Мисля, че подобни агитации са най малкото неyместни.

какви агитации видя в поста ми? :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 15 Мар 2013, 1:01

zazomazo написа:
krystal написа:

Самият въпрос провокира подобни агитации, не съм визирала конкретно твоето мнение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2013, 1:07

krystal написа:
zazomazo написа:
krystal написа:

Самият въпрос провокира подобни агитации, не съм визирала конкретно твоето мнение.

самият въпрос е провокиран от агитациите с/у герб :winky:
щото логично изглежда пишейки да не се гласува за герб да се даде алтернатива някаква...ама нямало разумна алтернатива...
ми дай да го подкараме на анархия тогава
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 15 Мар 2013, 1:22

zazomazo написа:самият въпрос е провокиран от агитациите с/у герб :winky:
щото логично изглежда пишейки да не се гласува за герб да се даде алтернатива някаква...ама нямало разумна алтернатива...

Не знаех, че темата е за Герб!
На мен все ми се стрyва, че тyк пишат и хора, които жадyват за промяна. Алтернатива винаги има, за който я търси.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Мар 2013, 1:30

krystal написа:

На мен все ми се стрyва, че тyк пишат и хора, които жадyват за промяна. Алтернатива винаги има, за който я търси.

пропускаш да отбележиш също така, че темата не е и против герб :winky:
едва ли има човек /не само от пишещите тук/ който да не жадува за промяна...но не просто поради самата промяна...щото рискуваме да си докараме пак някой като царя...
алтернатива разбира се има и в момента- червените, мюсюлманите, националистите....
чудни алтернативи имаме....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 15 Мар 2013, 1:47

zazomazo написа:
krystal написа:

пропускаш да отбележиш също така, че темата не е и против герб :winky:
едва ли има човек /не само от пишещите тук/ който да не жадува за промяна...но не просто поради самата промяна...щото рискуваме да си докараме пак някой като царя...
алтернатива разбира се има и в момента- червените, мюсюлманите, националистите....
чудни алтернативи имаме....

В момента си имаме ново правителство!
Хората още са объркани, тепърва ще се слyчват нещата и не разбирам, защо трябва да се делят и заклеймяват на леви и десни. Посоката е кофти така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2013, 4:22

... Е те хората цяла студена война си спретнаха едно време, ти питаш сега защо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Мар 2013, 9:55

Първо,аз съм за балансирана политика,не леви/десни а центристи ,всички се изкарват десни,я ходи с един крак,пък макар и десен или ходи с един крак и то ляв...
И каква е тая омраза към русия в последно време,да,основни виновници за това че 45 години гнием,ама ако се замислим по детайлно ,кой ни би по главата да ставаме съюзници на фашистите,а знаете ли че англия всъщност са подкрепяли турците и под тяхна благословия са ни мачкали ,добре че е имало истински хора,за съжаление чужденци като Макгахан ,който като журналист е видял какво става в България и буквално е настроил английската общественост срещу политиката на англия да подкрепя турците...
И на края,за това че сме били съюзници на фашагите,събрали са се големите сили и са ни оставили в ръцете на комунягите...по нататък всички знаем историята...Но пък руският пазар е огромен,европейският също,но европейският имат такива изисквания и така си пазят производството че почти е невъзможно да се пробие там (все пак ЕС ни иска консуматори,не производители),остава руският пазар..който загубихме.
Какво се дървиме на руснаците,като вместо да направим някаква политика ,която да дърпаме изгодите от положението което сме сега,ето,дори се хващаме на играта на големите с тезите си за хизбула ...
Абе заеби,та каква алтернатива ли,алтернатива има ,но прекалено сте си завряли главата в г..а на герб и бсп и тея дето дефилират по телевизията,аз съм убеден че след някакъв задълбочен анализ на предлаганите хора,може да има някаква малка партийка която да си заслужава,но тя предполагам се задушава между мастодонтите герб и бсп ...
Я си представете,имаме някаква малка партийка/сдружение и всички се юрнем за тях да гласуваме,а герб,беп и дпс,кунева,атака и тн. остават извън парламента...е това ще е интересно,ето това ще е нещо ново и според мен прогресивно...
А не като тука някой колеги като станат сутрин или си лягат вечер,гледат да няма някой комунист под леглото да не земе да ги уноди през ноща,дори ако жена му не му даде я нарочва за комунистка... :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Мар 2013, 10:10

Добре де колега Димитров, коя да е тази малка партия? Ето това питаме всички, за кого да гласуваме, щом няма да е герб и бсп?
Това е като да пътуваш и да имаш на разположение автобус, автомобил и всички ти казват слизай, хвани си друго превозно средство, ама не казват какво, оправяй се, нищо че ще си изпуснеш срещата/работата/почивката и ала бала.
Сега пак ще кажеш че сме се омазали с лайна, че сме си завряли главата в гъза, че сме малоумни, че сме нискоинтелигентни и манипулируеми, послушковци...Не искаме да ни обиждаш! Кажете вие накъде да вървим щом няма да е герб и бсп! :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Мар 2013, 10:23

Ivo_Borisov написа:Добре де колега Димитров, коя да е тази малка партия? Ето това питаме всички, за кого да гласуваме, щом няма да е герб и бсп?
Това е като да пътуваш и да имаш на разположение автобус, автомобил и всички ти казват слизай, хвани си друго превозно средство, ама не казват какво, оправяй се, нищо че ще си изпуснеш срещата/работата/почивката и ала бала.
Сега пак ще кажеш че сме се омазали с лайна, че сме си завряли главата в гъза, че сме малоумни, че сме ниско интелигентни и манипулируеми, послушковци...Не искаме да ни обиждаш! Кажете вие накъде да вървим щом няма да е герб и бсп! :!:

Не знам бе пич,аз няма повече да легитимирам никакви хора повече във властта ,имам си други планове и много не ме интересува ,включих се в тая полемика защото бях на последните избори и гласувах за герб,те обаче през целият мандат се оправдаваха като леки жени накрая оставиха както се говори 2-3 милиарда фискален резерв и се готвят пак да взимат властта...
А народа както казах по-рано не е много умен,не му направи впечатление че в най-новата ни история 3 ма човека се самозапалиха,двама починаха и то във връзка с управлението,единият заради кмета на варна,другият от пълна мизерия и третият пред президентството,понеже нямал работа за последните 3 години.
А ако го сравняваме с рейс,както си казал,значи рейса гори,пушеци влизат,тровим се,ама не слизаме от рейса ,така ли,щото нямало алтернатива...
Заеби :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2013, 10:40

Ми като отидеш малко по-назапад и почнат да те питат, дали руснаците са ни наложили кирилицата и дали говорим руски и до кога сме били част от СССР
и ти ще почнеш да ги уважаваш много... А в същност руския език произлиза от българския и не са имали и писменост изобщо...
Една държава, която има всичките природни ресурси на света, практически е самодостатъчна и хората там живеят в мизерия.
Много има за възхищаване... Да ама единствено за руския народ, които търпи толкова години експерименти.
Да не говорим за тъпата комунистическа пропаганда за славянските братя и т.н.
Иначе това са пълни глупости, че ЕС ни искат само за консуматори и че не можем/не продаваме на Русия нищо...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 15 Мар 2013, 11:04

ivoo написа:Ами фотоволтаиците? Не може три години да стоиш и да зяпаш, и то не само да зяпаш, а да симулираш бума на ВЕИ-та. Нека не забравяме, че Бойко Борисов беше министър-председателят, който откри завода за фотосоларни батерии в Силистра. Недопустимо е най-близките му хора, включително Цветелина Бориславова, да разгръщат мега проекти с фотоволтаици и на четвъртата година да се сетят, че те оскъпяват електроенергията. Оскъпяват я, но когато чиновниците на Борисов събираха комисионните от това да подпишат договори за 12 000 мегавата – някой наистина ли си въобразяваше, че в България може да се изгради такова нещо. Всички договори за подписани след 2009 г." Ама то пък Станишев и Доган са виновни пак :banghead: Хора спите , и не стига че спите ами и бързо забравяте

Ами Цанков Камък??? Ами Водното Огледало???

Цанков Камък струва на държавата 980 млн лева!!! И какво получаваме срещу тези 980 млн.??? Ако не знаеш ще ти кажа 80 MW-ова ВЕЦ... Айде сметни колко струва тока от тая ВЕЦ и кога ще се изплати... Това е чисто икономически погледнато.
Да не говорим колко струва оборудването за тая ВЕЦ - много под 1% от общата сума - останалото е бетон, консултанти, доганов-ци и други знайни и незнайни хидролози...

Истината е че няма алтернатива...
И аз като Е.Димитров гласувах и за царя и за бойко, но вече не виждам за кой бих гласувал...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 15 Мар 2013, 11:29

Е.Димитров написа:
Ivo_Borisov написа:Добре де колега Димитров, коя да е тази малка партия? Ето това питаме всички, за кого да гласуваме, щом няма да е герб и бсп?
Сега пак ще кажеш че сме се омазали с лайна, че сме си завряли главата в гъза, че сме малоумни, че сме ниско интелигентни и манипулируеми, послушковци...Не искаме да ни обиждаш! Кажете вие накъде да вървим щом няма да е герб и бсп! :!:

Не знам бе пич,аз няма повече да легитимирам никакви хора повече във властта ,имам си други планове и много не ме интересува ,включих се в тая полемика защото бях на последните избори и гласувах за герб,те обаче през целият мандат се оправдаваха като леки жени накрая оставиха както се говори 2-3 милиарда фискален резерв и се готвят пак да взимат властта...
А народа както казах по-рано не е много умен,не му направи впечатление че в най-новата ни история 3 ма човека се самозапалиха,двама починаха и то във връзка с управлението,единият заради кмета на варна,другият от пълна мизерия и третият пред президентството,понеже нямал работа за последните 3 години.
А ако го сравняваме с рейс,както си казал,значи рейса гори,пушеци влизат,тровим се,ама не слизаме от рейса ,така ли,щото нямало алтернатива...
Заеби :mhihi:

Ами значи за теб алтернативата е да не гласуваме щото няма за кой.Катж не гласуваме,тия дето миналите избори сме били за герб-40 процента,доган и станишев ще влязат в парламента с мнозинство от 80 процента,защото всички гласове ще са техни,техния електорат си е твърд.И каквж излиза от твоята алнернатива,че ще гласуваме всъщност за бсп и дпс?Егати алтернативата!Ако нямаш друга алтернатива,поне не заставай срещу нашата единствена алтернатива!Знаем че не са безгрешни,но са хора.Всички казват има алтернатива,ама как пък един не се престраши да я изкара тая скрита алтернатива!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 15 Мар 2013, 11:36

Това, че някой смята, че Русия ни е дала кирилицата (глаголицата) си е лично негово невежество. Това, че ние не правим нищо по въпроса като Държава, да си отстояваме достойствата си е наш проблем.

А отделно на въпрос, че в руските източници се казва, че от нас идва тяхната писменост и език. Това е...

Просто събитията от последните 23 години издихнаха българският нихилизъм в степен на отричане на всичко наше. Като се почне от славянската писменост и култура, мине се през научните постижения и се стигне до електрокарите, които се купували само заради оловните тежести ( :kuku: :kuku: :kuku: )

Точно за това смятам, че на тази държава си е нужен сериозен стрес, за да излезем от тази анти-нирвана, и за това ще си гласувам, както казах, за отявлен куку, за да има разместване на политическите и културни маси.
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата