Икономическа тема
Модератор: Общи модератори
Re: Икономическа тема
BMW_POWER написа:TheDriver написа:Точно така! Но плащаш много повече отколкото човек със заплата 4130лв плаща.
Осигурителен доход 4130лв, не 10 000лв.
Да ве ама това няма общо с плоския данък доход, който е 10%. Като научиш и какво значи %, може да ти светне. И верно, в Канада има максимален осигурителен доход $66K
Не знам защо дърпате със Стинката в посока Канада
Пишете, не ми пречи.
Иначе, дори и не съм се интересувал за такива неща при мен. Дайте още, може да ми дотрябва някога
Апропо, колко е ДДС в Онтарио и на кои стоки се плаща?
Все си мисля, че говорим за една страна на Балканите
Иначе Бубо е прав. Няма да говорим за имотен данък, няма да говорим за още 100 неща, ще се съсредоточим само върху едно нещо. А реалната данъчна тежест е като събереш всички преки и коствени данъци. Това, което ти взимат от чека, ДДС, акцизи и т.н. и т.н. И тук проговориха за 1-2% и настана вой. И то от "богатите".
Пишете, не ми пречи. Иначе, дори и не съм се интересувал за такива неща при мен. Дайте още, може да ми дотрябва някога

Апропо, колко е ДДС в Онтарио и на кои стоки се плаща?
Все си мисля, че говорим за една страна на Балканите
Иначе Бубо е прав. Няма да говорим за имотен данък, няма да говорим за още 100 неща, ще се съсредоточим само върху едно нещо. А реалната данъчна тежест е като събереш всички преки и коствени данъци. Това, което ти взимат от чека, ДДС, акцизи и т.н. и т.н. И тук проговориха за 1-2% и настана вой. И то от "богатите".
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Не знам ти накъде дърпаш, щото е в различни посоки, понеже нямаш идея какво пишеш. Аз отговора го дадох де, яд те е, че плащаш повече данъци от БГ и искаш всички да плащат повече. А данъчната система в БГ е едно от най-ценните и примамливи неща. Ти това не го разбираш, първо, а разбереш ли го, ако ти не се възползваш, то искаш и другите да не се.
Отново грешиш, изглежда ти харесва. Директно казаха, че крайната стъпка ще е повишаване на ДДС. Това изглежда ще е най-приемливо за всички.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ако си запазим така нещата, ако не пускаме една камара паплач от тази минаваща към западна Европа да се заселва тук, с все по-увеличаващата се сган там, очаквам в бъдеще не малко европейци да се заделят именно в България. Или поне да се замислят, а нашата емиграция в посока западни държави буквално да се сведе до някакъв пренебрежим процент.
България става все по-добре в много отношения и тепърва с волята на народа да не търпи това или онова, ще става по-добре.
България става все по-добре в много отношения и тепърва с волята на народа да не търпи това или онова, ще става по-добре.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.