FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Като каза колега ето един разговор от днес ....
Колега(към др колега): Тая Ксара изглежда добре и си набира добре
Аз: Кола ли ще купувате?
Колега: ДА!!!
Аз: До колко пари?
Колега: ми до 3, 3 и малко
Аз: махни ги тия сутиени, виж 124 или Е34
Колега: Пфф кви са тия кошници дори не съм ги чувал.. (проверява в гугъл какви са ...) Мани ги тия гробници или ей тая Ксара или Пежо
Аз: Гробници ??? Сутиен ??? Пежо ??? По-добре пежо от класическите 124/Е34 ???
Колега: Ми то Пежото вози по-добре от Мерцедес
Аз:
Колега: Е мн ясно, че вози по-добре ти ако ми слушаш баща ти или някъв чичка дето вика, че по-добро от Мерца няма в грешка си....
Аз: Слушам някой ???
Имал съм ги и двете и по-нови модели и съм карал френски лайна не един и два пъти и мога да ти кажа, че са бетон тези модели.
Колега: Е добре може да не вози по-добре, ама дизела на Пежо е мн по-добър от този на 124-ката
Аз:

Колега: Какво разбираш ти ....
Колега(към др колега): Тая Ксара изглежда добре и си набира добре
Аз: Кола ли ще купувате?
Колега: ДА!!!
Аз: До колко пари?
Колега: ми до 3, 3 и малко
Аз: махни ги тия сутиени, виж 124 или Е34
Колега: Пфф кви са тия кошници дори не съм ги чувал.. (проверява в гугъл какви са ...) Мани ги тия гробници или ей тая Ксара или Пежо
Аз: Гробници ??? Сутиен ??? Пежо ??? По-добре пежо от класическите 124/Е34 ???
Колега: Ми то Пежото вози по-добре от Мерцедес
Аз:

Колега: Е мн ясно, че вози по-добре ти ако ми слушаш баща ти или някъв чичка дето вика, че по-добро от Мерца няма в грешка си....
Аз: Слушам някой ???

Колега: Е добре може да не вози по-добре, ама дизела на Пежо е мн по-добър от този на 124-ката
Аз:

Колега: Какво разбираш ти ....
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
1969 година. Морякът Марко Полов тъкмо се завърнал при вярната си съпруга Станка и двамата били сами в китната им крайморска вила с чуден изглед и още по-чуден дворен клозет....Марко бил донесъл от горещото пристанище на Марсилия един любовен дар – тайната на френската любов в поза „69”. Отначало Станка се дърпала, но силните моряшки ръце я принудили. Тикнала тя едрия си верен задник в обруленото от солените ветрове лице на Марко и се захванала с целувки да ласкае гордото му мъжество. На свой ред той старателно се опитвал да достави удоволствие... ама нещо не се получавало. Все по-бавни и някак замислени ставали ласките на Марко, докато внезапно не се чул и гласът му:
- Станке, ма... Знаеш ли, че Калоянчев се е снимал в българо - италиански филм за Галилео Галилей?
- Ъъъъ? – измучала Станка, защото устата и била пълна с мъжеството на Марко.
- Голям бой пък имало между полицаи и педерасти в нюйорксия бар Стоунуел, някъде в Гринидж Вилидж...
- Аааа? – простенала Станка.
- Франко затворил границата с Гибралтар, щото бил много недоволен от новата конституция на колонията, подчертаваща ролята на Англия...
- ? ? ? ! ! !
- Стига бе! Заир са суспендирали едностранно отношенията с България, а апаратът „Маринър 7” е прелетял съвсем близко до Марс...
- Абе Марко! – продумала Станка, като изплюла един особено едър и завит косъм. – Отде ги знаеш тез неща бе?
- Аааа, зная ги – вятър! – нехайно рекъл Марко. – Ей тук на задника ти се е залепило едно по-голямо парче вестник, като си ходила до тоалетната и си чета...

- Станке, ма... Знаеш ли, че Калоянчев се е снимал в българо - италиански филм за Галилео Галилей?
- Ъъъъ? – измучала Станка, защото устата и била пълна с мъжеството на Марко.
- Голям бой пък имало между полицаи и педерасти в нюйорксия бар Стоунуел, някъде в Гринидж Вилидж...
- Аааа? – простенала Станка.
- Франко затворил границата с Гибралтар, щото бил много недоволен от новата конституция на колонията, подчертаваща ролята на Англия...
- ? ? ? ! ! !
- Стига бе! Заир са суспендирали едностранно отношенията с България, а апаратът „Маринър 7” е прелетял съвсем близко до Марс...
- Абе Марко! – продумала Станка, като изплюла един особено едър и завит косъм. – Отде ги знаеш тез неща бе?
- Аааа, зная ги – вятър! – нехайно рекъл Марко. – Ей тук на задника ти се е залепило едно по-голямо парче вестник, като си ходила до тоалетната и си чета...

Si non confectus, non reficiat.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
http://hotnews.bg/n/uzhas-chernata-zlat ... 55532.html
http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2088107

http://forums.data.bg/index.php?showtopic=2088107

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- asdfdwadwa
- Потребител
-
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
http://404.demo.netlabs.bg/ препоръчително е да имате слушалки...или в офиса волумето да е до горе 

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- sachmoto
- Потребител
-
- Кара: 323ти с Кескин кт1
- Мечтае да кара: 996 Turbo'00
- Детайли за колата: Some say its the best Ti ever

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

"През световното в Африка бяха създали филтър за вувузелите. Моля някой да създаде филтър за Петър Василев."
из FB
из FB

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..