Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?
Ми така като я гледам е и свиня и дупки има. В кое да съм по-умерен?
То да лъжа нещо добре ама ...
Те требваше да са по-умерени в крадненето.
Нямам идея как тоя глас не е отчетен. Трябва някой хадмин да каже каква е схемата с потребителите подлежащи на одобрение и анкетите.

Те требваше да са по-умерени в крадненето.
Нямам идея как тоя глас не е отчетен. Трябва някой хадмин да каже каква е схемата с потребителите подлежащи на одобрение и анкетите.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен е дори прекалено умерен....но пък се сещам за един, на който му трябва умереност в изхвърлянията и обещанията, рязането на лентички, хвърлянето на вина върху предишните и кръвното налягане
.

Никой не мое ма връне на селу!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Герб вече не е на власт, защо не говорите и за предишните? Да са на власт, да ги хулите разбирам, но ако сте против всички, защо не говорите против всички? Или май е всички срещу герб?
Гледам даже колегата салеен си е сложил и аватар против герб. Пак по български плюем и хулим. Защо не сложиш аватар на твоята партия, защо не сложиш аватар на нещо позитивно. Ако омразата ти е начина на мислене...
Гледам даже колегата салеен си е сложил и аватар против герб. Пак по български плюем и хулим. Защо не сложиш аватар на твоята партия, защо не сложиш аватар на нещо позитивно. Ако омразата ти е начина на мислене...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Просто е най-прясно впечатлението от тях и за това го отнасят най-много.
Мото на ГЕРБ за да бъдат избрани беше, че ще търсят отговорност от предните за делата им в случай, че не помниш. Посочи ми осъдените от ГЕРБ. Щом няма такива, значи всички преди са признати от ГЕРБ за невинни и те носят пълната отговорност за положението в страната, нали?
Мото на ГЕРБ за да бъдат избрани беше, че ще търсят отговорност от предните за делата им в случай, че не помниш. Посочи ми осъдените от ГЕРБ. Щом няма такива, значи всички преди са признати от ГЕРБ за невинни и те носят пълната отговорност за положението в страната, нали?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ivo_Borisov написа:Герб вече не е на власт, защо не говорите и за предишните
Щом понастоящем не са на власт, значи са също в групата на "предишните".
Ivo_Borisov написа:Защо не сложиш аватар на твоята партия, защо не сложиш аватар на нещо позитивно. Ако омразата ти е начина на мислене...
Ми нямам си партия, и не съм ничий привърженик, ама вече ми писна да го повтарям до откат, уж комуникирам с интелигентни хора, на които веднъж се казва за да го асимилират

Нищо не направиха за 4 години, че да ги заобичам

Никой не мое ма връне на селу!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
saleen написа:Нищо не направиха - дай примери...
"Рязане на лентички" по време на криза. Пътища, освен магистрали. Тези в града са от общините принципно, та не навсякъде трябва да се взимат предвид. В Пловдив при БСП-арския кмет много зле беше, откакто е ГЕРБ-аджийски доста неща се направиха и предстоят още 2 пъти по толкова през 2013. И за мен са идиоти, но в момента са най-добрата алтернатива и засега ще гласувам за тях. АТАКА и тях ги бутах в сметките, докато не гледах "плана АТАКА"

- Petrolhead
- Потребител
-
много ми е интересно, активно плюещите в тази тема взимат ли възнаграждение за това?
ако има такива, моля да ми пуснат едно ЛС, искам да работят за мен.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:много ми е интересно, активно плюещите в тази тема взимат ли възнаграждение за това?
Ти даваш много малко от далаверата,сам си пиши хвалебствията към бойко

- Petrolhead
- Потребител
-
Е.Димитров написа:Petrolhead написа:много ми е интересно, активно плюещите в тази тема взимат ли възнаграждение за това?
Ти даваш много малко от далаверата,сам си пиши хвалебствията към бойко![]()
може и друг да избера да хваля, за размиване на вота

никой не е писал....чакам
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
saleen написа:Ivo_Borisov написа:Герб вече не е на власт, защо не говорите и за предишните
Щом понастоящем не са на власт, значи са също в групата на "предишните".Ivo_Borisov написа:Защо не сложиш аватар на твоята партия, защо не сложиш аватар на нещо позитивно. Ако омразата ти е начина на мислене...
Ми нямам си партия, и не съм ничий привърженик, ама вече ми писна да го повтарям до откат, уж комуникирам с интелигентни хора, на които веднъж се казва за да го асимилиратКой не скача за тиквата Бойко веднага го нарочват за червен
![]()
Нищо не направиха за 4 години, че да ги заобичамТи ако си на друго мнение - дай примери, че да станем и ние позитивисти...
Ами сложи българското знаме за аватар -само като пример ти го давам! Просто с тоя негативизъм, си привличаме негативизъм, ама ти си знаеш

Още един пример че не сме много зле от управлението на герб-вижте кризата в Кипър. Поне при нас не може да стане това. Представяте ли си, всички депозити, не лихвите а целите депозити се облагат. На практика, Кипър е фалирала.

За първи път откакто имам право на глас наистина не знам за кого да гласувам. Просто няма за кой
Не виждам и как може да се промени нещо, като депутатите отново се скриха и саморазпуснаха без да приемат никакви поправки в изборния кодекс. За който и да гласувам все гласът ми ще "се разпредели" между доживотните политици окупирали властта в БГ

Ivo_Borisov написа:Още един пример че не сме много зле от управлението на герб-вижте кризата в Кипър. Поне при нас не може да стане това. Представяте ли си, всички депозити, не лихвите а целите депозити се облагат. На практика, Кипър е фалирала.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
steeN написа:alx написа:bum_bum написа:Анкетата във форума мисля за всеки е ясно, че е 100% нагласена от вотове на юзъри регистрирали се с тази цел.
Мислиш ли? Аз пък от каквото съм видял и съм говорил с хора- си е точно отражение на действителността.
Аз не съм за нито една партия защото съм аполитичен, но си мисля, че временното правителство трябва да си спретне една партия и така- в този си състав да се пробва на изборите
Регистрирах нов потребител и гласът му не беше отчетен. Явно не само мненията, а и гласуванията се одобряват от модераторите... Изводите за вас.
Не ти ли е малко неудобно.... Форума няма нищо общо с никаква политическа организация. Нито пък някой от модераторите е агитатор към някоя политическа организация. Дори повечето модератори мислехме такава тема изобщо да не съществува с идеята да не намесваме политиката. И въпреки всичко я оставихме заради вас, да можете да пишете на воля като в демократична страна. Но лично аз от подобни мнения като твоето започвем вече да се замислям дали не е грешка такава тема да съществува. За мен е обидно да ни упрекват или намекват, че едва ли не правим нещо нередно.
Изводът си го направи сам за себе си.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз не мисля, че е нагласена анкетата. Съжалявам ако така е прозвучало...
Ескперимента ми беше за да покаже, че не може току така да се регистрират хора само да гласуват, без да е очевидно.
Ескперимента ми беше за да покаже, че не може току така да се регистрират хора само да гласуват, без да е очевидно.
Последна промяна steeN на 19 Мар 2013, 2:10, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”