Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 21 Дек 2008, 16:28

От днес горда собственичка на ново яке и маска :angel: :angel: :mrgreen:

Сега чакам само снега ииии-- дръж се борче иде кОпРиВкА :lol:

Вчера на Витоша дори натрупало около 20 см... Дано да станат повече че сега както нямам време да ходя по надалеч... това ще ми е спасението! :(
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Потребител
Аватар

Мнение от e92 » 21 Дек 2008, 17:31

Защо няма шейна, като алтернатива :roll:

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Re: Айде на ски-зимата доде....

Мнение от ktv » 21 Дек 2008, 18:16

SKISA написа:отварам темата да поприказваме за ски-разчитам на колегата пеев да помага.
има мераклии да си купуват екипи,има вече и кво да говорим за новостите....!!
айде народе -огън есен не остана!! чакам с нетърпение първия сняг и се метам......
аз вече избрах с кво ше се екипирам тая година-обещавам да обърна внимание на питащите и да ви насоча ако имате нужда от съвет. ако пъ има мераклии-ше залагаме и се качваме да видим кой кого.....

Де е тая зима, бе Иво? Тука, у Варна, нема никой! Че си карам и тая зима ролковите кънки. :D
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Дек 2008, 21:07

днес и беше кръщението на каската и целата екипировка ,дето отнесох от слс тая есен. зима има ,ма е кофти-ходих на банско-има сняг ,ма е изкуствен от оръдията и не си е работа..... накарах се ма цела гърция беше там-не че много хора ,ма много нахални. 200 гръка-нагли кат за 20000!!! единият щеше бой да яде,щото то аз съм се пререждал по опашки едно време ,ма като ме фанат си се хилим и си траем ,а тоя ем се прережда ,ем налита да се ежи ,ем ми вика -ти наиш кой съм аз/тва вече като минахме на гръцки от английски/ и па на сичко отгоре ме чака горе да ми показва колко е бърз .....!!!лелееее -горещ ветър!!! язък ,че колегата ме спре да не го лобутя ,ма скоростната победата е наша.
каската е 400 кинта.от слс без отстъпката. не е евтина ,ма е яка. стъклото се дига,подбрадника не пречи и си плюем и си псувам на гръцки без проблем. не тежи и е удобна.

накарах се като за първо каране,разходих екипа,напраих скрита реклама на форума/на тила на каската седи сайта ни/ и покарах сериозно с 5чката....!!! цялата далавера-70 кинта!!! множко е и с тия карти за 50 кинта банско май ше ме забрави. щех да ида на боровец,ма там па хептен нема снег. са ближа рани от мускулна треска....!!!
на връщане неква алфа се закачи да се бега-откачена работа. тъкмо го оставих да дръпне и дойде магистралата и се отказа.
на влизане от перник имаше две тежки катастрофи -едната мисля с жертви от двете страни на шосето. карайте полечка като навалва снег -само на пистите е хубаво ,когато има сняг.......!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 22 Дек 2008, 1:15

SKISA написа:щех да ида на боровец,ма там па хептен нема снег

аааа има си вече :yes:
вали си сериозно утре ще се разходя и ще ви кажа как са условията :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 30 Дек 2008, 19:08

raddy написа:
SKISA написа:щех да ида на боровец,ма там па хептен нема снег

аааа има си вече :yes:
вали си сериозно утре ще се разходя и ще ви кажа как са условията :D

И как е положението? Тука на Банско уръдията хвърлят непрекъснатои пак има само няколко готови писти, а на Боровец като знам колко уръдия имат и колко често работят си представям какво е положението! :roll:

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Яну 2009, 11:54

общо взето става за добро каране горе на маркуджиците....!! на ястребците си не е за нови ски.
снощи се върнах от беклемето/глема там имаше сберка май на дрифтърите :mhihi: / ,та там за ски е само ако си начинаещ! не бях се качвал! от трите писти работеше само една и втората я пуснаха ,ма само аз краха на нея и пет спускания и стига толко! имат дълга писта ,но шефа казал да не се пуска! сигурно чака второ пришествие,а си има сняг по нея.
самото изкарване беше леко помрачено от спукан главен водопровод и липса на вода един ден ,но иначе си става за не мног опретенциозни хора.
за първи път от 30г назад бях на сняг без ски и се пързалях с найлон... :mhihi: разпрахме се от премятане и смях...!! който иска весело изкарване на народни цени и без много претенции-беклемето е място! и просто не си носете ските...няма смисъл!!! ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Яну 2009, 10:21

по идея на жоро пенчев,който снощи е извършил контролирана проверка на лалето се оформи предложение да направиме едно нощно тая седмица по баварски...!!!
дайте да обсъдим ден и да се организираме да се метнем вечерта на лалето .
предложението е да го направим колкото се може по-бързо да не земе да се скапа времето и да замине падналият сняг.
условията по думите на жоро са прекрасни,има достатъчно сняг и пистата е обработена...! отделно попътно за мераклиите си има и места за показване на шоферски умения....
давайте да се разбираме......
да кажем за вторник!!?!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 31 Яну 2009, 10:33

аз съм online :lol:
само ако може някой да ме возка нагоре :uups:
нямам претенции къде да се возя :D

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Яну 2009, 15:07

за извозване няма да има ядове...!!!! ще се разберем....

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 31 Яну 2009, 23:53

Колеги ,направо останах изумен от условията горе вчера вечерта :shock: Много сняг ,траковете тамън явно бяха минавали защото и лалето и Помагалски бяха "излизани" идеално ,тихо време -5 градуса и само няколко души на пистата ,които като преминаваха покай мен и ми идеше да тръгна с обувките по тях :help:
Абе качих се да проверя дали пътя става за каране на коли ,ама като се качих догоре и си рекох да ида и да видя пистата ... Само като тръгнах по алеята пеша към пистата и като видях колко и как навсякъде е излизан снега и полудях :twisted:

Моето предложение е понеделник , 2-ри февруари даго отпразнуваме горе на пистата :twisted: :twisted: :twisted:
Колеги , 5 души се качваме в мойта кола , но мисля ,че трябва да се съберем поне 10 :D

Георги Пенчев
Изображение

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 01 Фев 2009, 0:37

И аз съм на линия .. :) Понеделниците обикновено кабинката е в профилактика, така че направо с колите нагоре, да го има в предвид някой ако иска да се качва с кабината .. ;) Една среща примерно на Драгалевци на спирката и после нагоре .. ?
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Фев 2009, 0:53

3-ма души сме дотук , даже 4 с брат ми :D
Хайде останалите скиори къде стеее :?:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Фев 2009, 8:40

и при мене има 3 места! казвайте час на драгалевци на козела да се съберем!?!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 01 Фев 2009, 14:05

Много хубава идея сте заформили, ама аз така и не разбрах последно, за какво каране става на въпрос - нощно или дневно !? Ако успеете да се разберете до края на деня ме бройте и мене, че направо изпуснахме сезона :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата