ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
значи пред кристал 10.30
аз мисла сутринта да лепна няколко сьобщения пред всеки вход от блока
не е лоша идеиката доста хора незнаят за този протест
аз мисла сутринта да лепна няколко сьобщения пред всеки вход от блока
не е лоша идеиката доста хора незнаят за този протест
Аз няма да присъствам на протеста.Не съм доволен от това,което прави правителството,но мисля,че по-добър избор в момента нямаме.Положението в България може да не е кой знае колко розово,но не е и толкова лошо.Всеки от нас си има дом има си компютър,интернет щом е стигнал до тях значи си има и дрехи на гърба има си и ядене в хладилника.Ако някой си мисли,че правителството ще му хвърли милиони на прага,заблудил се е.Проблема ни е,че не си гледаме работата,а хайманосваме нагоре надолу и тогава все някой ни е крив.Който иска да свали правителството добре,ако следващото наистина е по-добро,ще му стисна ръката и ще му призная,че е преценил нещата много добре,но както писах по горе едва ли. 

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
road666 написа:Аз няма да присъствам на протеста.Не съм доволен от това,което прави правителството,но мисля,че по-добър избор в момента нямаме.Положението в България може да не е кой знае колко розово,но не е и толкова лошо.Всеки от нас си има дом има си компютър,интернет щом е стигнал до тях значи си има и дрехи на гърба има си и ядене в хладилника.Ако някой си мисли,че правителството ще му хвърли милиони на прага,заблудил се е.Проблема ни е,че не си гледаме работата,а хайманосваме нагоре надолу и тогава все някой ни е крив.Който иска да свали правителството добре,ако следващото наистина е по-добро,ще му стисна ръката и ще му призная,че е преценил нещата много добре,но както писах по горе едва ли.
викаш през тва време ще си седиш на топло пред компютъра пък другите нека вършат работата
а накрая на всички ще ни е добре
не мога да приема такава позиция но всеки си има право на избор! Аз мисля че да си свързал 2-та края (което включва да имаш нещо в хладилника, няколко дрешки и компютър в 21 век както ти си посочил) не е задоволително!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:викаш през тва време ще си седиш на топло пред компютъра пък другите нека вършат работата
не мога да приема такава позиция но всеки си има право на избор! Аз мисля че да си свързал 2-та края (което включва да имаш нещо в хладилника, няколко дрешки и компютър в 21 век както ти си посочил) не е задоволително!
Е как да не е...
Хладилник на лизинг, кола на лизинг, компютър на лизинг...

И то на лизинг тип "брадва"...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
WilliamsF1Team написа:ineedmoney написа:викаш през тва време ще си седиш на топло пред компютъра пък другите нека вършат работата
Е как да не е...
Хладилник на лизинг, кола на лизинг, компютър на лизинг...![]()
Е в коя държава, нова кола не е на лизинг, къща не е на лизинг.....
А по темата: Просто всеки има право на глас, протестирайте, но надали ще се обедините, по тази причина няма да идвам понеже нищо няма да се получи ....хляб за журналистите и тва е.., така беше лятото за протеста с горивата, 15 коли /по съборите са 3000/... без коментар!
И Успех!!!!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:WilliamsF1Team написа:ineedmoney написа:викаш през тва време ще си седиш на топло пред компютъра пък другите нека вършат работата
Е как да не е...
Хладилник на лизинг, кола на лизинг, компютър на лизинг...![]()
Е в коя държава, нова кола не е на лизинг, къща не е на лизинг.....
А по темата: Просто всеки има право на глас, протестирайте, но надали ще се обедините, по тази причина няма да идвам понеже нищо няма да се получи ....хляб за журналистите и тва е.., така беше лятото за протеста с горивата, 15 коли /по съборите са 3000/... без коментар!
И Успех!!!!
Е в коя държава да изплащаш кола е някаква трудност освен в нашата. А ти като си толкова на "ТИ", я ми кажи на каква лихва се изплащат колите тук и коли там?

Да ти кажа ли, че леля ми живее в Германия и изплаща къща на 1% лихва...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
WilliamsF1Team написа:Е в коя държава да изплащаш кола е някаква трудност освен в нашата. А ти като си толкова на "ТИ", я ми кажи на каква лихва се изплащат колите тук и коли там?![]()
Да ти кажа ли, че леля ми живее в Германия и изплаща къща на 1% лихва...Как ти звучи...
В франция да речем, съм си говорил с колеги франсета, 25 м2 апартамент е 125 000 еu, тегли кредит и плаща 35 год, като лихвата тогава преди тапите кризи им беше 3 - 7%.
Тук единствено е тъпо тва, че хладилници, печки, компове са на лизинг......тук си прав! Но зависи има хладилници по над 3000лв, и лаптопи пак по толкова, да не говорим за ТВта та и те там са на лизинг...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
При нас лизинга не е начин на погасяване, а единствено средство за закупуване. Просто за много хора е трудно да извадят 4000лв. кеш и да платят един лаптоп, който не се знае колко ще им влезне в употреба. Същото е и за колите... Единствения начин да си купиш кола е да я прекараш на лизинг, защото е трудно да извадиш 5000++лв. за да купиш даден автомобил, който не се знае дали ще се строши в следващия момент.
Ние сме неспокойни при лизинг, докато те преди да настъпи кризата бяха приели лизинга за начин на живот. Аз не твърдя, че ние имаме повече лизинги като процент от тях, напротив. Имаме по-малко лизинги, но са много трудни за изплащане...
Ние сме неспокойни при лизинг, докато те преди да настъпи кризата бяха приели лизинга за начин на живот. Аз не твърдя, че ние имаме повече лизинги като процент от тях, напротив. Имаме по-малко лизинги, но са много трудни за изплащане...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не знам какво ще постигнете. Винаги са ми били интересни такива мероприятия. Какво ще стане? '97ма ли ще повторите? Не ме карайте да се смея колеги, не се излагайте.
И защо е цялата работа? Проблемите с газта били преляли чашата? Пак смях.
Тая газ въобще не е битов проблем. Няма дори 50% от домакинствата в България, които да се отопляват на газ. Не толкова хора имат метанови уредби.
И изобщо - баш ме брига мене, че нямало газ. Казах и по-рано - точно в тоя конкретен случай правителството не можете да го вините.
И да го вините нищо няма да направите. След 3 месеца има избори...но неееее...бай Ганьо пак трябва да си покаже магарийката, нали сме булгар...булгар...ех...само такива смехории ни трябват за пред еврокомисията. Тъпото е, че дори по някакви неведоми пътища се съберат повече от 200-300 човека - най-много да нахраните журналистчетата и да ви четат в Европа.
Божеее, колко мъка има по тоя свят, Божее!
Като искате промяна гласувайте, не сме вече по комунистическо време на митинги да ми излизате, 21ви век сме.
И защо е цялата работа? Проблемите с газта били преляли чашата? Пак смях.
Тая газ въобще не е битов проблем. Няма дори 50% от домакинствата в България, които да се отопляват на газ. Не толкова хора имат метанови уредби.
И изобщо - баш ме брига мене, че нямало газ. Казах и по-рано - точно в тоя конкретен случай правителството не можете да го вините.
И да го вините нищо няма да направите. След 3 месеца има избори...но неееее...бай Ганьо пак трябва да си покаже магарийката, нали сме булгар...булгар...ех...само такива смехории ни трябват за пред еврокомисията. Тъпото е, че дори по някакви неведоми пътища се съберат повече от 200-300 човека - най-много да нахраните журналистчетата и да ви четат в Европа.
Божеее, колко мъка има по тоя свят, Божее!
Като искате промяна гласувайте, не сме вече по комунистическо време на митинги да ми излизате, 21ви век сме.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
докато не се разбере, че сме народ и ни интересува какво се случва ще ни третират като нищожни мекотели! трябва да се покаже решителност и което не ства с преговори да си го извоюваме със сила!
а тия като тебе дето не ги брига нищо и си мислят, че на изборите ще се промени нещо с магическата пръчка са главните виновници за положението на страната
а тия като тебе дето не ги брига нищо и си мислят, че на изборите ще се промени нещо с магическата пръчка са главните виновници за положението на страната

- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Hellrider написа:докато не се разбере, че сме народ и ни интересува какво се случва ще ни третират като нищожни мекотели! трябва да се покаже решителност и което не ства с преговори да си го извоюваме със сила!