За ръчните часовници ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 07 Фев 2009, 12:57

Аз съм превърженик на по нестандартните часовници като тези от линка по долу, лично съм си поръчвал от този сайт и не съм има проблеми.
А според мен са и на поносима цена. Само трябва да имаш кредитна карта която е регистрирана в Paypal.
https://ssl-id.de/russischeuhrenvostok.de/watches/

p.s Руските часовници не са толкова зле
Изображение
Изображение
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 07 Фев 2009, 19:46

имитация на breitling
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 07 Фев 2009, 23:27

kagebista написа:Така, колега ще ти напиша някои неща .......... ;)

Благодаря за изчерпателния отговор... Кои са швейцарските кварцови машинки, които си заслужават парите (имайки предвид бюджета де...) и как да разпознавам кои марки са за предпочитане? SKISA препоръча CERTINA, мисля, че TISSOT също заслужава внимание.... дайте и др. предложения... Ако е кварцов защо да не е японски?

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 08 Фев 2009, 1:22

Svetlio.Angelov написа:
kagebista написа:Така, колега ще ти напиша някои неща .......... ;)

Благодаря за изчерпателния отговор... Кои са швейцарските кварцови машинки, които си заслужават парите (имайки предвид бюджета де...) и как да разпознавам кои марки са за предпочитане? SKISA препоръча CERTINA, мисля, че TISSOT също заслужава внимание.... дайте и др. предложения... Ако е кварцов защо да не е японски?

Някой по-напред беше споменал за гаранцията, че е важно нещо... може ли да споделите, кои от вас ползващи хубави часовници са се домогвали до гаранцията им досега :idea: Това за мен е някаква формалност черно на бяло :D
Ако съм те разбрал правилно(поне в първия пост си изразил мисъл, която е близка до моето мислене за "времето") искаш да си направиш подарък с нещо, което ще е в постоянна употреба, т.е. трябва да задоволи всичко, което при мен обикновено се свежда до минимум 3 броя. Преди да ти посоча модел, ще ти кажа, че не робувам на марки, но всеки часовник ми е слабост. Защо 3 - винаги имам един спортен подръка - тоест такъв, когато се моткам изсипан със смъкнати дрехи или по анцунг, когато тренирам или когато се размотавам небрежен насам натам. Един, който нося докато съм по-сериозен - на работа, по срещи, строго облекло тип риза, сако и т.н. И 3тия - той обикновено ми е любимият и е часовника, който мога да нося с всичко и по всякакви поводи!
Да кажем това тисо - 100 метра или 330фт ти гарантират да се къпеш на воля с него, метална верижка в твоя случай и прецизен АВТОМАТИК.
http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=2781
Има го и с бял циферблат и синьо(на мястото на жълтите символи) който на мен лично ми по харесва и ще си го видиш в гоогъл как изглежда. Мисля, че в момента в БГ е около 1400 лева таван, а от чужбина може и отдолу да ти го купят стига да имаш познати ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 08 Фев 2009, 17:10

Туко що изчетох цялата тема и се радвам, че има фенове ценящи тези вещи като мъжки аксесоар, показващ характера на човека! Друг съвет, който мога да дам на автора, е да се поразходи до някой Джулиан или Овъраса на Витошка и да си хареса модел. ЗАЩО - защото много от това дето ти се подава като информация в снимков материал - на живо може да изглежда друго. Повечето от показаните часовници тук на живо са в ПЪТИ по красиви!
Аз когато взимам нов часовник - а обикновено всяка година подменям един от старите ми с нов - е часовник, който не само ми харесва. Това е моделът, който поглеждам и ми задържа вниманието, да ме накара да забравя какво мисля и какво съм тръгнал да правя на секундата и да ми отнеме мисълта с линиите на циферблата си - значи, че на 50 % е мой. Остава пробата на ръката и ако го почувствам удобен значи това е той :) . Аз примерно съм човек, който е сменил 3 часовника с метален "повод" и съм такъв, който не понася такъв тип верижки! Обаче часовника ми харесва и това е - първите 50% натежават и клякам и го плащам. После идва тръпката, когато ме е яд, че не успявам да му привикна и се налага да се разделя с него ;) И всичките съм ги купувал единствено заради това, че са ме привлякли по някакъв начин. Дали ще е сектор, таг, сертина, брейтлинг, франк мюлер, сейко 5 или някой италиански дизайнер ми е все тая - еднакво ценни са ми всички и не чупя китки да ги набивам на очи, а удовлетворението си остава за мен като го погледна и ми подскаже какво иде на дневен ред :D
Един колега е написал, че парадираме и си мерим п....те! Не е така - просто тук сме се събрали почитатели и дискутираме красотата на всеки часовник :D Аз именно поради тази причина не показах какво точно нося, а споменах за серии от които съм доволен до момента :winky:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Фев 2009, 9:49

Някой може ли да ми каже подобни часовници като тоя?
http://www.urwerk.com/watches_103T.asp
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 23 Фев 2009, 17:29

Я да питам и аз нещо,някакво мнение за тази марка и часовника съответно?

http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=4322

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 23 Фев 2009, 18:03

ACCELERATOR написа:A какво мислите за SEIKO kinetic? Мен доста ме влече, още откакто излязоха. Мисля че има хубави титаниеви модели със сапфирено стъкло, които се вписват в бюджета точно.

http://www.seikowatches.com/products/sportura/kinetic_c/snl017p1.html
преди 2 години го купих и съм доволен( 1000-1200$)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Фев 2009, 19:38

sambeto написа:Я да питам и аз нещо,някакво мнение за тази марка и часовника съответно?

:yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Мнение от Kiceto » 23 Фев 2009, 22:10

Аз лично от Tissot съм много доволен. Моя го купих преди 4,5-5 години някъде и до сега няма грешка.

http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=2179
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 22:56

POL_Starshi написа:
sambeto написа:Я да питам и аз нещо,някакво мнение за тази марка и часовника съответно?

самбе,тва не е марка бе човек!просто ягуар са си поръчали да им правят цасовници с марката!!едва ли тва ше ти е часовника. ако караш ягуар-може и да си вземеш ,ма иначе не си струва....

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 23 Фев 2009, 23:09

SKISA написа:
POL_Starshi написа:

самбе,тва не е марка бе човек!просто ягуар са си поръчали да им правят цасовници с марката!!едва ли тва ше ти е часовника. ако караш ягуар-може и да си вземеш ,ма иначе не си струва....

И какво има според теб в корубата на такъв часовник? :confused:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 23:21

POL_Starshi написа:
SKISA написа:
POL_Starshi написа:

........не и това ,което има в истински читав часовник!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Фев 2009, 23:22

нет-а написа:А commitment to precision and a meticulous eye for detail extend into the artistic design and craftsmanship found in the fine Swiss-made timepieces of Jaguar. Very popular in Spain and France, these watches are sourced by Festina Swiss, a subsidiary of Spain's Festina SA, based in La Chaux de Fonds, Switzerland.
In Ban We Trust!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 23 Фев 2009, 23:34

SKISA написа:
POL_Starshi написа:
SKISA написа:
POL_Starshi написа:

........не и това ,което има в истински читав часовник!

Опа! :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата