РОДНАТА КАЗАРМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 10 Фев 2009, 11:18

хаахахах... казарма значи :winky:
82-пролет83 шабла, после до 84уво гоце делчев, кашимерията, пво-зу23 - най-убавия автомат :winky:
стана дума и за царя... по мое време имаше само 1 цар, до 82 е бил на шабла, след това целия кеч у софия беше негов... колкото до маниерите му, ми комендатските у варна му арестуват някои момчета, той пали джипа и ...арестува комендантски :winky: ... после смяна за неговите ;)
94 ни уволняваха 2 пъти, щото имаше лека ситуация... уволниха ни за учене, след 3 дни ни събраха обратно... и един месец на бригада...
абе тъпня общо взето, но дисциплинира...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:18

ако ми предложат да се върна са ,ама в четвърти или пети курс -веднага отивам! такъв кеф и спонч нема къде!

малко по-сериозно-имаше и читави хора в армията,ма държавата не направи нещо да ги задържи. кума ми беше и е цар по електроника. направи едно изследване-готово за патент и го искаха от русе за покритие за сателините чинии . даваха добри пари! за да се патентова от поделението му казаха ,че треа да включи двама полковници,комбата и още некви ....!!той се съгласи и като отишъл да подписва и да дава записките и чертежите видял............за него 2 /два,на гръцки -дио,на инглиш - ту,на немски.цвай.../ процента от парите! не можал да повярва! и понеже требваше и на мен малко да даде,щото му помагах да го праиме и се връща и вика:копеле ,тия ни заклаха! и реши да не го дава-"забраил" формулите! напусна след 2г -сега работи за сименс в холандия -мноо е прост! купи си къща и живее като бел човек....!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 10 Фев 2009, 11:23

В родната казарма бях 1г.

Банско (тогава си беше още село) - 47дни
4-ти км. - остатъка

Набор 99г./00г.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Фев 2009, 11:24

РК-1- ръчна количка с едно колело.Служи за извозване на отпадъци от всякакво естество,водачът и обикновено е непушач :)

Златно правило в казармата :arrow: по желание и до тоалетна не се ходи :mhihi: :mhihi:

На въпроса "има ли НЕпушачи" отговорът винаги е няма такива, защото в противен случай следва комадата :arrow: "който пуши да пали цигара,останалите да продължават да копаят" ИзображениеИзображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 11:27

Имах един фатмак-лека му пръст,ама много си попийваше завалата и след едно поредно запиване се беше завил с балатума от пода! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Фев 2009, 11:28

plradev написа:На въпроса "има ли НЕпушачи" отговорът винаги е няма такива, защото в противен случай следва комадата :arrow: "който пуши да пали цигара,останалите да продължават да копаят" ИзображениеИзображение

Да и поздрава между войниците, е дай една цигара.

И за копането, тряя да вкопаем сички кабели, по НАТОвски стандарт под земята, та сутрин отиваме да копаем, и тоя капитана вика: копаете от тук до обяд после продължавате.....

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 11:30

Ей,СКИС-че - САМОЛЕТ ОТДОЛУ! :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:31

турили сме един голем кондензатор от станциите на дръжката на вратата на спалното,ма сме забраили да го изключим и си се зарежда перманетно! ротния идва,фаща вратата и докато не го изключихме танцува пачанга и се вижда през стъклото! като го изключихме и влиза и ние-ни лук яли ,ни лук мирисали! оня вика-друари младсержанти-тука бие ток! викам: друарю лейтенант -сигурно има утечка през стената от кабела и отива на вратата! оня вика: да се разбие стената и да се опраи "течката"! ше се избиеме беее...!!! беше прост кашик и дори и да му бех казал ,че идва утечка от отворения прозорец-щеше да заповяда да се закове да не влиза ..."течката"!
Последна промяна SKISA на 10 Фев 2009, 11:32, променена общо 1 път

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 10 Фев 2009, 11:32

plradev написа:РК-1- ръчна количка с едно колело.Служи за извозване на отпадъци от всякакво естество,водачът и обикновено е непушач :) [/img]

РК-1 М - същото, ама модифицирана (гумено колело).

На една от малкото репетиции за клетвата моя лявостоящ сложи щика на автомата и като казаха наре-мък така го отвърте, че имам белег 1см на носа.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e36compact
Мечтае да кара: x5

Мнение от edinak » 10 Фев 2009, 11:32

07.01.1989 последен набор служил 2 години каква мъка беше мартенците да се уволнят преди теб и колко бачкане съм хвърлил за тия 2 год.не е истина. София -Обеля до клетвата 9 месеца в Пловдив и останалото в Пещера.Толкова мангали на куп не бях виждал до тогава!!! :++

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:35

катушка=макара с кабел ,закача се на гърба и се тича да се даде свръзка с другата рота! по наше време вече не се ползваше за свръзка,ма за наказания си се ползваше редовно....!!!

"вие таа домашна ше я видите кога бай добри дойде...!!" бехме големи връзкари и комбата се ежеше ,че добри джуров треа да му заповяда да ни пусне....!!!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 10 Фев 2009, 11:36

Ако знаете за 2 дни отпуск какви кенефи съм чистил! Направо си беше еб.ло ма..та! :puke:

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Фев 2009, 11:38

POL_Starshi написа:Ако знаете за 2 дни отпуск какви кенефи съм чистил! Направо си беше еб.ло ма..та! :puke:

научих се да кося с коса заради отпуска на 1ви май! така се научих ,че понеже не можех да изкоса като човек тревата почти изкопах поляната с косата ,за да маана тревата! като багер бех-мома ме чека на легло ,баси...!!!

една от най-опасните каскади ,която съм правил през живота си! влизам на дрифт с москвича на жълтите павета пред партийния дом,мускала поднесе ,че беха мокри и се джурнах у теменужките баш отпред!тва съм у казармата-неам право да карам кола! 12ч -нощеска! с приятеля ми некакси избутахме мускала и у първата прека го измихме от едни локви от калта! ако ни беха фанали още щех да търкам некой нар у дисципа и да реда теменужки пред партийния.....
Последна промяна SKISA на 10 Фев 2009, 11:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 10 Фев 2009, 11:39

sambeto написа:Е аз май съм от малкото мъже тука дето не са ходили в казармата :uups:
Учих,учих......заради казарамата щях доцент да ставам ;)

Не си само ти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 10 Фев 2009, 11:39

когато имаше празник даваха празничен обяд печено месо,гарнитура шоколадче пепси и по 1 бира ама то на кои ли му стига само 1 бира та аз като по терикат казах на новобранците 4е само пепси ще пиат а техната бира налях в 1 бака щот бутилките требва да се издадат и баката горе в спалното до моито легло и както си лежех и си пиех ве4е доста пиян гребех с паница от баката и пиех бира идва дежурният баталион и 5 дни в ареста тогава даже се поспре4кахме налетиях му на бои не заради ареста а за тва 4е взе баката з бира и ми е излия в тоалетната :| Ма къв е тоа та ша ми излива бирата в кенефа ве :evil: и така
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата