Как да се оттървя от един пес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 25 Фев 2009, 15:50

blackrider написа:А на онези които ще кажат: "Да ама еди кое си куче ме е хапало" АЗ ще отговоря: НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ НАПАДА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНО!!!! ТАЗИ МУ РЕАКЦИЯ Е ЗАЩИТНА!!!!
Тотално си промених мнението за някои хора от ТУК !
:!: :shock:

Понеже аз пуснах темата, да ти кажа (има го нагоре из предишните ми постове).... 1-я път кучето ме нападна както си вървях по улицата с гипсиран крак. Айде не на мене тия, че не нападали... че ми писна от глупости.

И понеже само преливаме от пусто в празно и аз вече спирам да пиша. То аман от природозащитници. За хората и децата никой не го ебе, а пък за помиярите стана бахти реването. Това ми е поседно по темата. Песа скоро няма да го има, а пък кой каквото ще да си вика

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Фев 2009, 15:51

Мишел написа:
Archangel написа:
Мишел написа:......

За да ти противореча и аз - лично съм виждал как деца тук из Изток гонят куче и го бият с камъни.
Други ги целят с прашки.
Преди 1-2 години имаше трикрако куче из квартала и просто не искам да обяснявам как го мъчеха едни лапетии, защото дори на мен ми става гнусно.

Да , и аз съм виждала.... за едно и също говорим. Жестокостта към животното няма да реши проблема. Тези деца постъпват така по много причини, или са го виждали, или им е давато като пример какво трябва да правят и всичко това съчетано с безумната им агресия като цяло, която трупат от всичко, и в немалка степен от игри, в които освен да се бият и колят друго не се случва, и тези игри се играят денонощно..... (отивам в друга тема май, ама...)
Това трикрако куче, може би е ритнало бронята на някой от бащите на тези деца....съвсем случайно...

това, че има родителите които бягат от отговорността да раздадат шамарите на невъзпитаните си деца не значи, че като те нападне агресивно псе на улицата трябва да се молиш на провидението да не те разкъса. мен няколко пъти са ме нападали пумияри и в момента в който ми влезе в обсега без грам колебание му раздавам шутовете. не насаждайте идеята, че щом е животно всяко негово действие трябва да се оправдае от нас хората и да подходим хуманно. по темата подкрепям напълно колегата SKISA
Последна промяна sappa на 25 Фев 2009, 15:53, променена общо 1 път

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 25 Фев 2009, 15:51

Абе заселваме България със Виетнамци и решението е готово :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Фев 2009, 15:55

Escape написа:
blackrider написа:А на онези които ще кажат: "Да ама еди кое си куче ме е хапало" АЗ ще отговоря: НИКОЕ ЖИВОТНО НЕ НАПАДА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНО!!!! ТАЗИ МУ РЕАКЦИЯ Е ЗАЩИТНА!!!!

Понеже аз пуснах темата, да ти кажа (има го нагоре из предишните ми постове).... 1-я път кучето ме нападна както си вървях по улицата с гипсиран крак. Айде не на мене тия, че не нападали... че ми писна от глупости.

И понеже само преливаме от пусто в празно и аз вече спирам да пиша. То аман от природозащитници. За хората и децата никой не го ебе, а пък за помиярите стана бахти реването. Това ми е поседно по темата. Песа скоро няма да го има, а пък кой каквото ще да си вика

Ами батенце ,като си решил да го трепеш -ДЕИСТВАЙ! Кво се жалваш тука! Ако те е нападнало без причина ,казах ЕКОРАВНОВЕСИЕ -най-хуманния начин!
Темата ми се вижда излишна! Аз лично защитавам животните,защото НИЕ хората се отговорни за ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ! :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Фев 2009, 15:55

Escape написа:

Ами батенце ,като си решил да го трепеш -ДЕИСТВАЙ! Кво се жалваш тука! Ако те е нападнало без причина ,казах ЕКОРАВНОВЕСИЕ -най-хуманния начин!
Темата ми се вижда излишна! Аз лично защитавам животните,защото НИЕ хората сме отговорни за ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ! :!:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 25 Фев 2009, 15:58

blackrider написа:
Escape написа:

Темата ми се вижда излишна! Аз лично защитавам животните,защото НИЕ хората сме отговорни за ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ! :!:

да бе ,нима пусна темата за да ти кажем по какъв начин да убиеш животното
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sappa » 25 Фев 2009, 15:59

blackrider написа:...НИЕ хората сме отговорни за ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ! :!:

и защо така?! аз пряко за себе си с какво съм отговорен, че някои бил и малтретирал някое куче и в последствие същото това куче проявява агресия към произволен гражданин на улицата?!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Фев 2009, 16:00

ЕКОРАВНОВЕСИЕ -тел.931-4164 и 931-4160 ! :!:

аз нямам повече какво да кажа!
Лек ден на всички
и незавбаряйте ,че един ден всичко се връща! :mhihi:
Последна промяна blackrider на 25 Фев 2009, 16:03, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Фев 2009, 16:02

sappa написа:

и защо така?! аз пряко за себе си с какво съм отговорен, че някои бил и малтретирал някое куче и в последствие същото това куче проявява агресия към произволен гражданин на улицата?!?

Колега ти тъп ли си? Визирам като цяло ,повтарям цяло НАС ХОРАТА под 1 знаменател.
А ти ми се оправдаваш веднага ! Аре замисли се малко над това което четеш и после отговорите,а? 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Фев 2009, 16:04

blackrider написа:ЕКОРАВНОВЕСИЕ -тел.931-4164 и 931-4160 ! :!:

аз нямам повече какво да кажа!
Лек ден на всички
и незабравяйте ,че един ден всичко се връща! :mhihi:
:arrow:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sappa » 25 Фев 2009, 16:07

blackrider написа:
sappa написа:

Колега ти тъп ли си? Визирам като цяло ,повтарям цяло НАС ХОРАТА под 1 знаменател.
А ти ми се оправдаваш веднага ! Аре замисли се малко над това което четеш и после отговорите,а? 8)

не ти си тъп като визираш всеки един гражданин като отговорен. искаш да ми кажеш, че всички сме варвари и проявяваме непровокирана агресия към животните или кво..? отговорни са единици които им липсват първите седем години, отраснали са в лоши семейства или дори не са имали такива. останалите сме потенцялни жертви, които не дай си боже да им се наложи да се защитават веднага биват сочени с пръст от такива като теб. айде по-полека с ОБОБЩЕНИЯТА А?
Последна промяна sappa на 25 Фев 2009, 16:38, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2009, 16:31

cobrata_m3 написа:
Манчев73 написа:
SKISA написа:всяко бездомно куче е потенциален носител на зверски болести! отделно нападат и са опасни за жени,деца ,а и некой от нас може да пострада сериозно! не ме интересува тяхното положение-да са се родили птици!!!

сори за маика ти,но един познат лепна сифилис.......сега кво да избием де що има ку*ва ли

еми аз ли съм карал познатия да ходи да ебе кур.и а :?: аиде да ти се обади в един вечерта жена ти и ти да чакаш да чуеш обичам те по телефона а да я чуеш как плаче и заеква защото някав керлив пумияр и е скочил да я хапе и тя се е държала за вратата защото да не я сабори на земята и най накрая е духнал а ти си на 500км в друг град и не можеш да и помогнеш.и що щото някви мизерни дъртаци хранят кучето то се привързва към тях почва едва ли не да си пази територията на която според него господари са дъртаците и всичко друго дето не фърли храна или не мирише на пръст трябва да се хапе.никои не е казал масово избиване на кучетата имам 4 кучета но има случаи където щом е проявило агресия и то не да лае а да напада значи пак ще го направи такива индивиди трябва да се прибират или изтребват боли ме ху. кво мислите мен не ми пречи да се разхождат кучета пред блока ама когато стане така и то от един и същи пумияр СМЪРТ :!: :!: :!: както те си имат природа и ти си имаш такава то е ганда мастия която може да напада само деца и жени които са по слаби и беззащитни а твоята природа е да си ги пазиш независимо с какви средства :!:
:idea: На 100 процента съм съгласен :!: Мен лично ме е хапало куче,и то без да го предизвикам по абсолютно никакъв начин,и беше на каишка,домашно,породисто..Бях на 12 годин и се спекъх,после поликлиники,ваксинации,излишни нерви и ядове.. А имаше няколко инцидента в студ .град с сами момичета,имаше едно разкъсано.. :confused: Вярно е ,че има и много излишна жестокост към животни и то непредизвикана,не го одобрявам естествено и това :!: Но най важното е 1 човек >куче и това е...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 25 Фев 2009, 16:45

Eй така един съсед застреля кучето пред блока и не си довърши работата....Четири дена тва куче лежа ни живо ни умряло,децата го гледат пред блока и реват...на никой не му пука..Накрая се обадих в един център дойдоха и го умъртвиха,че и си го прибраха.
Иначе с пушката е лесно..дам....стига да има кой да довърши след тебе :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Фев 2009, 16:51

http://www.dnes.bg/article.php?id=44313 На любителите на улични четириноги-да препомня една случка, която не е единствена :!: Ще ми е забавно да видя как ще цитирате Закона за защита на животните пред близките на жената, понеже за мен лично човешкият живот е по- важен :!:
п.п. Ако някой от вас е хапан от уличен пес и е минал многократното дупчене по задника с ваксина против бяс-и пак ги защитава-евалла, ама не познавам такъв, много ги обичате, докато не оголят зъбите ;)
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Фев 2009, 17:07

Escape , тебе верно ли те е апал песа?

Първо от куче не бягай никога..Второ клякаш, и на 100% ше избяга пумияра!...Трето кучетата апат хората, които ги е страх!

П.П. И познават някак си кофтито хора :roll: !!

saleen написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=44313 На любителите на улични четириноги-да препомня една случка, която не е единствена .....

И за кво даваш за пример тва, а в севлиево домашните немски овчарки дето разкъсаха едно дете....., нема нужда да праиш такива сравнения!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата