Акциз .... светло бъдеще
Модератор: Общи модератори
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ако всичко е по евро изискванията, не вярвам да е толко зле.
Но да не забравяме къде живеем все пак. Нищо чудно верно чудото да е за три дни
Но да не забравяме къде живеем все пак. Нищо чудно верно чудото да е за три дни

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Падне ли акцизът и започва кошмарът за Опелта и VW. Тези собственици на тези марки не разбраха, че 318ис и 2.0 е двигател за големи семейства, а не за дръпки
дано нищо не измислят тея комунисти мръсни.

Моля ви, разяснете ми какво означава екотакса и екоданък, защото аз разлика не виждам. Колко екотакси ще се има ? Защо вече има ЕДНА при регистрация... екоданък звучи по-добре, макар че е същото.
Няма да се учудя, ако нашите малоумници го изчисляват по годината на производство.(както е в момента екотаксата)
Няма да се учудя, ако нашите малоумници го изчисляват по годината на производство.(както е в момента екотаксата)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Баси, от 12000 лева дето трябва сега за акциз на 6000 да го направят пак е добре. Но почти без пари да се разминем да не се заблуждаваме, те това им е работата да ни смучат колко може повече.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
toni написа:Баси, от 12000 лева дето трябва сега за акциз на 6000 да го направят пак е добре. Но почти без пари да се разминем да не се заблуждаваме, те това им е работата да ни смучат колко може повече.
В тази държава тенденция за вземане на по-малко пари НЯМА!
Какво стана с пътния данък...стана на винетки пак повечко пари прибират...а пътищата са толкова "добри" за шофиране

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Спокойно бе хора.. в момента максималната екотакса(зависимост от годината) е 250 лв! Колко мислите, че ще е екоданъка ? 1000 лв ? Вие луди ли сте... тука средната работна заплата е 600 лв.. не 2600 евро.
500 лв да го направят... 10 години ако я карате = 5000 лв. Ако мислите да я карате 10+ години обаче ще сте на - от екоданъка.
Totogada
Ти пък да не мислиш, че екоданъка и екотаксата ще отиде за екология ?

500 лв да го направят... 10 години ако я карате = 5000 лв. Ако мислите да я карате 10+ години обаче ще сте на - от екоданъка.
Totogada
Ти пък да не мислиш, че екоданъка и екотаксата ще отиде за екология ?

- miro_pe6ev
- Потребител
-
- Кара: 330d
аз реших да си купувам 330д и точно когато обмислях кога да трагвам започна да се говори за отпадането на тоя акциза не зная да се радвам ли да плача ли сега съм много объркан да чакам толко време и да не отпадне после или да въведат някаква друга простотиия ако се ги дам сега тия 5250лв и след това отпадне няма да го преживея цял живот абе заеби
мисля да изчакам още малко да видя на каде бият нещата за по сигурно да се не прецакам 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sambeto написа:ktv написа::shock: Подкрепам с двете ръце и двата крака
Как ми се кара едно е38 750iL направо ми се клатят зъбите
Ами то май в продава имаше нещо такова , но с десен волан . Ако толкова ти се кара , даваш 6-7 за колата и евентуално 2-3 за волана и пак си караш . Пък и тоя акциз кой го бърка , при положение че можеш да си караш със чужди номера ... Съмнявам се че много хора ще си накупуват мощни машини,нищо лично против "самбето" но гледам че мощните си седят в продава се и чакат . На всеки му се иска , но истината е че повечето нямаме възможност , пък било то и без акциз.То половината бензинки минаха на газ , и сигурно една трета от собстевиницте не пуската климатика/климатроника за да искономисват , пък си представям как ще се хвърлят на V8 i V12 ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
А , ама той вярно отпада бе
Ще мога да си регистрирам талигата , макар че за май не ми трябва - само ще ме накарат да плащам такси и други глупости ...
А екотаксата , какво общо има с акциза
Екотаксата е еднакво лоша за всички собственици на коли , докато отпадането на акциза е еднакво добра за всички фенове на големите двигателчета.Дано се понапълни със 2-3 литрови бензинови баварки и малко да се защити името на БМВ че със тия 320ки и 520ки нещо ни зимат на мезе 

А екотаксата , какво общо има с акциза

Aз за т'ва не ми харесва .. секи 2 ри ще е с 2-3 литров двигател ... абе няма да е инт. вече
Няма да го има т'ва от къде как да сложа по голяма глава на колата .. дали на м20б20 мога да сложа нещо за да стане по мощна .. или от къде да набарам някое м50 и да се радвам като малко дете ... а пък да не говорим за с50 .. и се те такиа приятни и хубави спомени 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///vlado написа:Aз за т'ва не ми харесва .. секи 2 ри ще е с 2-3 литров двигател ... абе няма да е инт. вечеНяма да го има т'ва от къде как да сложа по голяма глава на колата .. дали на м20б20 мога да сложа нещо за да стане по мощна .. или от къде да набарам някое м50 и да се радвам като малко дете ... а пък да не говорим за с50 .. и се те такиа приятни и хубави спомени
Споко колега, при първата смяна на маслото няма да ги има тези проблеми

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Светло бъдеще? Таратанци! Надежда всяка тука оставете!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- miro_pe6ev
- Потребител
-
- Кара: 330d