Ходите ли на лостове да се набирате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 16 Май 2009, 0:05

БМВ маняци :)) :mhihi: :clap:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Re: -

Мнение от BMDrago » 16 Май 2009, 0:15

_65536_kb_sec_ написа:
bivola написа:
White 1913 Power написа:креатин-просто кърти

Точно креатина кърти да знаеш , пълниш се с вода ,ставаш голем , да , но си пълна лейка същевременно :shock:

имам един приятел на креатин, и пикае по често от баба ми. ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

:roll: :help:

Креатин не се взима постоянно и не е диоритик
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

-

Мнение от White 1913 Power » 16 Май 2009, 0:15

като незнаете защо говорите ? двамата си противоречите единия вика че креатина те пълни с вода а другия че те обезводнява щото неговия приятел пикаел по често от баба му и в двете мнения няма капка истина нали знаете че 90% от мускула е вода креатина задържа вода именно там а не в подкожната тъкан както солта :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 16 Май 2009, 12:14

///peter написа:
nigh7lif3 написа: Всички протеини, имат ефект единствено и само ако са в комбинация със стероиди. Ако някой ми каже, че от протеин е станал як... :D :D :D
А колегата с пържолите.... то може и да има, ама можеш ли да ядеш по 10 пържоли на ядене, 2 пъти дневно :?:

Би ли обяснил защо според теб, "всички протеини" имат "ефект" само със стероиди? :shock:
Това което споменах за креатина, трябваше да ти подскаже, че това е естествена съставка съдържаща се в месото и е меко казано тъпо да обясняваш как протеин и креатин са "забранени".

Креатина се води допинг на запад. Кога съм казал, че протеините са забранени :?:
А за протеините съм твърдо против, ако са без нещо отдолу. Просто нямат никакъв смисъл според мен. Взимал съм всякакви и ефекта е просто минимален, да не кажа нулев. Само с.реш по 5 пъти на ден и всичко си заминава. Ако взимаш и друго, тогава са желателни. Виж аминокиселините и креатина са друго нещо.
П.С. Не искам да ви убеждавам в нищо. Просто споделям лично мнение :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 16 Май 2009, 12:22

аз съм чувал, че от анаболите се пълниш с вода. Последно креатина комбинация със аминокиселини ли се взима?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Май 2009, 12:23

nigh7lif3 написа:
///peter написа:
nigh7lif3 написа: Всички протеини, имат ефект единствено и само ако са в комбинация със стероиди. Ако някой ми каже, че от протеин е станал як... :D :D :D
А колегата с пържолите.... то може и да има, ама можеш ли да ядеш по 10 пържоли на ядене, 2 пъти дневно :?:

Би ли обяснил защо според теб, "всички протеини" имат "ефект" само със стероиди? :shock:
Това което споменах за креатина, трябваше да ти подскаже, че това е естествена съставка съдържаща се в месото и е меко казано тъпо да обясняваш как протеин и креатин са "забранени".

Креатина се води допинг на запад. Кога съм казал, че протеините са забранени :?:
А за протеините съм твърдо против, ако са без нещо отдолу. Просто нямат никакъв смисъл според мен. Взимал съм всякакви и ефекта е просто минимален, да не кажа нулев. Само с.реш по 5 пъти на ден и всичко си заминава. Ако взимаш и друго, тогава са желателни. Виж аминокиселините и креатина са друго нещо.

Креатина е разрешен от Световната анти-допинг асоциация, не знам кой ти е казал че не е ;)
Ако не знаеш как се взимат (предполагам си ползвал само креатин и протеин), да няма да имаш никакъв "ефект" или много малък. Не можеш да бъдеш обосновано, твърдо против протеина поради простата причина, че той е един от най-важните и основни микроелементи в тялото :shock: Изобщо кви неща се пишат в тази тема не ми е ясно :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 16 Май 2009, 13:11

///peter написа:
nigh7lif3 написа:
///peter написа:

Креатина е разрешен от Световната анти-допинг асоциация, не знам кой ти е казал че не е ;)
Ако не знаеш как се взимат (предполагам си ползвал само креатин и протеин), да няма да имаш никакъв "ефект" или много малък. Не можеш да бъдеш обосновано, твърдо против протеина поради простата причина, че той е един от най-важните и основни микроелементи в тялото :shock: Изобщо кви неща се пишат в тази тема не ми е ясно :shock:

Ами братле ти нали и ядеш. Протеина си го набяваш с ядене и ако не взимаш нищо друго, просто няма смисъл щото не можеш да го обработиш. Ама аз не претендирам, че съм разбирач :!:
А относно разрешен ли е...
Зинедин Зидан: Взимах стимуланти в Ювентус

Бившата звезда на Франция, Реал Мадрид и Ювентус Зинедин Зидан изпадна в откровения, от които става ясно, че в престоя му в "Старата госпожа" е приемал стимуланта креатин*.
"По време на престоя ми в Ювентус ни даваха креатин. Тогава това беше забранено вещество във Франция, но не и в Италия", заяви Зиненид Зидан.

*Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.(Уикипедия)

Приемам критиката, било е преди време. Сега не знам как е :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 13:32

Гледам сте навътре в нещата и да попитам,само ако може ;) Комбинация от Ефедрин и Кленбутерол, какво точно да очаквам :roll:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Май 2009, 13:37

Колега, евала продължавай да вярваш на някакви вестничета или от там където си чел, а агенции като тази:

http://www.wada-ama.org/en/

просто ги заеби, те не са никой :!:

Прието е приема на протеин да е 1г на килограм, но спортуващите приемат по 2г на килограм, препоръчва се максимално 2.7г на килограм.
Ако си 80кг това са 160гр протеин на ден. Искам да ти кажа, че в пуешкото месо (едно от най-чистите меса) се съдържат 3 (три) грама протеин на 100грама месо! Сам си прави изводите.
Повече не мисля да разводнявам темата ;)

St.Dilov написа:Гледам сте навътре в нещата и да попитам,само ако може ;) Комбинация от Ефедрин и Кленбутерол, какво точно да очаквам :roll:

Да си "разтропаш" сърцето ;)
Последна промяна ///peter на 16 Май 2009, 13:39, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 16 Май 2009, 13:49

///peter написа:Колега, евала продължавай да вярваш на някакви вестничета или от там където си чел, а агенции като тази:

http://www.wada-ama.org/en/

просто ги заеби, те не са никой :!:

Прието е приема на протеин да е 1г на килограм, но спортуващите приемат по 2г на килограм, препоръчва се максимално 2.7г на килограм.
Ако си 80кг това са 160гр протеин на ден. Искам да ти кажа, че в пуешкото месо (едно от най-чистите меса) се съдържат 3 (три) грама протеин на 100грама месо! Сам си прави изводите.
Повече не мисля да разводнявам темата ;)

St.Dilov написа:Гледам сте навътре в нещата и да попитам,само ако може ;) Комбинация от Ефедрин и Кленбутерол, какво точно да очаквам :roll:

Казвам само, че ако ще взимаш само протеин... по добре не си давай парите за глупости. ЕФЕКТА Е НУЛЕВ , все едно 16-ка с чип:!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 14:14

///peter написа:

Мерси колега, но ако може малко по подробно :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 16 Май 2009, 14:15

Лелеее колко глупости се изписаха в тая тема :)
Първо протеина е макронутиент, може и да си се объркал де :)
Второ креатин съм виждал в аптеките в Италия преди 5 години в комбинация с витамини и т.н. и в магазините за добавки си го имаше, сега не знам ква е хавата и какво може да им е щукнало.
Протеин на прах е добре да се взима, ако искаш да взимаш големи дози, по този начин няма да си разшириш стомаха от ядене на нормална храна в огромни количества. Не можеш да ми докажеш колега, че чистата суроватка ще я изсереш, а пържолата не, по-скоро обратното организма ще я усвои по-лесно. Друг е въпроса, че като си на стероиди и тухла ще усвоиш стига да има протеин в нея :mhihi:
Та за колегата, които иска да зима добавки разни.
Първо вземи си някакви щатски щото там има контрол, тука в бг ги правят в обора и не знаеш кво слагат! В протеините на нутрим са правили тестове има някъде 40% протеин чист.
Креатина, ако е чист е добре да го взимаш с някви бързи въглехидрати, за да се усвои по-лесно.
Като цяло аз отдавна не взимам добавки и се чуствам добре, но това е до личен избор :)
Mens sana in corpore sano

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 16 Май 2009, 14:19

Ето какво става като си чул-недочул :confused:
Ти не си виновен всъщност и добре, че питаш :)
Кленбутерола е за асматици и се взима сам, аз лично съм го пробвал, но освен както казаха колегите да ми се разтупка сърцето друго не усетих. Като цяло трябва да ти се вдигне температурата и оттам чрез термогенеза да стопиш сланините :)
Ефедрата е забранена вече и трудно се намира. Като цяло та е доста мощна, не съм взимал, но знам, че наистина действа. Особено добра комбинация е да се взима с кафе и асперин, засилва се действието.

П.С. Никога не съм чувал за комбинация м/у ефедрин и кленбутерол, но предполагам в комбинация ще е нещо убийствено и в двата смисъла :mhihi:
Mens sana in corpore sano

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от St.Dilov » 16 Май 2009, 14:33

gotcha написа:П.С. Никога не съм чувал за комбинация м/у ефедрин и кленбутерол, но предполагам в комбинация ще е нещо убийствено и в двата смисъла :mhihi:
Няма как да си чувал ;) Това съм го правил преди 10-12 години, комбинацията е убийствена за мастните клетки, а и в другият смисъл :idea: Но въпроса беше, към друг колега :winky:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Май 2009, 14:55

St.Dilov написа:
gotcha написа:П.С. Никога не съм чувал за комбинация м/у ефедрин и кленбутерол, но предполагам в комбинация ще е нещо убийствено и в двата смисъла :mhihi:
Няма как да си чувал ;) Това съм го правил преди 10-12 години, комбинацията е убийствена за мастните клетки, а и в другият смисъл :idea: Но въпроса беше, към друг колега :winky:

Предполагам за мен говориш, двата продукта се комбинират наистина за релеф и енергия/сила.
Кленбутерол - той главно влияе на гладката мускулатура на дихателните пътища, както каза колегата е за астматици, но тук се ползва с друга цел повишава температурата на тялото (тоест ускорява метаболизма) и разгражда по-лесно мазнини.

Ефедринът - той също може да се приема от астматици, но неговото действие близко до адреналина, с разликата, че трябва да се приема по-дълго. Като цяло е много голям стимулатор, повишава нервната активност.

Не си играй с хормоните, аз така на младини експериментирах и са само се заяждам по форумите, е ако не релефа поне силата ми остана :mhihi:

Пс. за съставката за месото и протеин съм сбъркал, на 100гр чисто месо са 20-25гр протеин, но чисто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата