МОРЕ 2009....
Модератор: Общи модератори
- EkZeKuToRa
- кандидат ентусиаст
-
От 02.07. - 10.07. - Обзор 

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Юли или август на Слънчев бряг /Какао Бийч:) ,главата ми на шиник става,но настроението е на макс/
и..Декември в Дубай,7-8 години живях там,имам много приятели и познати и част от семейството ми също.
п.с:Светът е малък!
и..Декември в Дубай,7-8 години живях там,имам много приятели и познати и част от семейството ми също.
п.с:Светът е малък!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
WALL написа:flame написа:WALL написа:"Сл. бряг"... "Сл. бряг".... Не мога да разбера каква почивка може да се получи в тоя бетон с толкова много хора. Аз ходя там само вечер, когато има партита когато гостуват любими DJ. Малко съм дърт вече за партита, ама...
Колега, на море се ходи не да почиваш, а да се измориш от хубави емоцииКато се върнеш в големия град ще може по цял ден да си лежиш и да си почиваш
Аз лятото редовно вечер съм по морските клубове.... като ги метнем от Златни.. ПР та до Какао и Бедрум бийч.... Джиткаме по 4-5колиПалавник съм
Тая година ще е доста населено по тези места, вдигнаха още 3 заведения на плажа (Брилиантин, Домби и Час Пик)... петък и събота става задръстване и мисля да пиша до управата на С.Бряг АД да разширят алеята

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
края на август, на юг от Бургас
...
май се сещам за едно, ама първо да питам...

NStorm написа:1-15 Август, някъде по южното черноморие![]()
Някой ако знае хубаво местенце (квартира, хотел) в Синеморец, ще се радвам да сподели
май се сещам за едно, ама първо да питам...
justboy написа:При мен почва на 25 юни и ще трае 2 седмици, само дето няма да е почивка, а лагер за физическа подготовка и ще ни скъсат г*з*вете от гребане и плуване, но в началото на август ще има почивка 10тина дни на алинклузив, после що лятото ставам 100 килограма...
Ти да не учиш в НСА щото аз тва съм го минал беше голем кур ама само хубавото ми остана

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
A понеже не съм ходил отдавна аи не изкам да се бутам кам по шумните курорти някои инфо за Царево,Ахтопол,Синеморец?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
абе защо не се организираме да отидем в Гърция,сега гледам едни оферти за мотори-плащаш 3 дена -4 бонус-90 евро,тръгваме с коли,стигаме там,взимаме мотори под наем и се шматколиме 4 дена,после се бройм отцелелите и се прибираме в България
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
слънчев
слънчев бряг, някъде през август...
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Аз пък си миля да поразнообразя малко и да отскоча до Айвалък или Бодрум в Турция ....поне да може както се казва да се пийне и някоя друга бира попътно