20г от падането на Стената и 20г от края на една епоха....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: 20г от падането на Стената и 20г от края на една епоха....

Мнение от Eva* » 11 Ное 2009, 23:42

Добре, ти както винаги си прав!

И пак - не става в тая Държава.

Не мога да ги мисля, семействата на близки, дето са изпратили от 40 до 60-те години на миналия век, в Белене... През 80-те, почти никой нямаше там, защото самата държавност вече не пращаше, а през 89 вече нямаше дисиденти. Те дойдоха след това.

На някои му взеха нивите със закона на правителството на Костов, а до колкото следя новините Костов и сега е на власт, както и, че именно по времето на Костов се приватизираха работещи предприятия... И бе закрита централата ни в Козлодуй..
Да караш Peugeot е страст!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Ное 2009, 23:48

Мдаааам.
20 години строят магистралата да може софианци да ходят на море,дано следващите 20 да я направят.
20 години сигурно и метро ще правят.
иначе ако не друго 20 мола направиха--е много ясно нали требе да се перът парите некъде.
Едно време маса братски страни се избиваха за български стоки--сега сме вносител Но1 на Балканския.
Едно време имахме традиции в образованието,сега даже има обяви за продажба на готови дипломи дори в тоя форум,за кво ти е да учиш тогава.
Едно време спортистите се бъхтаха наистина за чест и слава /естествено винаги бяха добре отблагодарени/,а сега манекени се разкарват по стадионите,уреждат мачове на черното тото,наши щангисти заминават за Катар да вдигат под техен флаг--еее това ако не е свобода наистина да избираш.
Едно време младото правеше място на старото в автобуса,сега е обратното.
....................................
Абе,добре сме,ама шъ съ опрайми.
както е казал Доналд Тръмп,има много начини да живееш добър живот,най-правилния е да се родиш на точното място.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Ное 2009, 23:48

Скиса, ти си, ай ся кажи що водеше митинга 89та Кошлуков говорителя на студентите/, кат той е би тряяло да е в затвора, десидент. Ма некой го е пуснал да ви води, към свободата!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Ное 2009, 23:53

мене никой не ме е водил! пука ми кой кого пуснал и кой станал политик! аз политик ли съм!?
мене ме е водило сърцето и ума! тва ме е водило!
аз за тия години съм преценил ,че тва е по-доброто-живял съм достатъчно през соца,видял съм и толко съм и у тоя строй. и съм видял ,че тука е по-добре ,ма сто пъти по-добре! не сметам само като некои кой кво прал-щото прането го перат тия ,дето са крали , а кралите в 90% от случаите са червени ,поставени от номенклатурчиците.

аз сметам много други неща и съвкупност от условия и тва показва мойто сметало ,па вие като ви е кеф-идете следващият път и пак червената пуснете и си върнете строя ако требва,ако така е решил народа ,па аз ше видя кво ше правя и къде ше вървя като стане......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Ное 2009, 23:56

Eva* написа:На някои му взеха нивите със закона на правителството на Костов, а до колкото следя новините Костов и сега е на власт, както и, че именно по времето на Костов се приватизираха работещи предприятия... И бе закрита централата ни в Козлодуй..

:shock: :shock: :shock:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Аватар

Мнение от jordanpar » 12 Ное 2009, 0:16

Изображение

Та казвате тоя момък зад тоя диктатор сложи края на червената върхушка ,а???
чудно как е бил толкова доверено лице тогава че да го допуснат да охранява самия Първи,а сега ще полага основите на края на началото.
Ха ха ха. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Ное 2009, 0:22

Борисов до колко е стока мисля, че е съвсем друга тема... Тук говорим за елементарни човешки свободи...

Между другото тази снимка ми се струва, че е след 1991г. (т.е. бил е охранител вече след създаването на фирмата Ипон).
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Ное 2009, 0:30

jordanpar написа:Мдаааам.
20 години строят магистралата да може софианци да ходят на море,дано следващите 20 да я направят.

Ти по-големи глупости не можа ли да изсипеш? Метрото се пусна 97-8г, не помня точно с мотриси, чисто нови, ама прозводство 8 и някоя си година. Оттогава досега само се разширява, помниш ли колко години се заобикаляше рова на Опълченска и Тодор Александров заради това прословуто Метро, и кога и как го затвориха и кога и как го пуснаха, а помниш ли откога се гради тая магистрала? Нормално е в държава, в която нищо кардинално не се направи в началото на прехода, разбирай кръв да се лее, а не пари за съдебни и безсмислени процеси, така ще е. Докато няма осъдени, ама ефективно осъдени политици, избити политици и прочие, всеки ще краде и ти да си там и ти ще крадеш и аз да съм сигурно и аз ще крада.

ПС аре оправете бъговете в тоя форум най-накрая!!!

Аватар

Мнение от jordanpar » 12 Ное 2009, 0:38

Ти си карай на спомените,тва ще ти остане.
Посочи ми едно нещо поне съградено последните 20 години,което да е с национално значение.
И АЕЦ Белене няма да видим,и прословутия виц за формула 1 в БГ няма да стане реалност,и работещ автомобилостроителен завод няма да имаме,и електровакуумните ни заводи няма да са това което бяха,и какво ли още не.
Свободата в БГ се изразява с едно единствено нещо--възможността да направиш това което не става с пари,като извадиш още пари.
С две яйца търкалящи се в хладилника,трудно човек усеща свободата си.
Или с 10-те лева с които отива на бензиностанцията да зареди и да покара малко автомобила си,за да се почуства бял човек.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Ное 2009, 0:52

Сонни, метрото си беше направено преди 90та, всички подлези ако помниш, бяха преградени от към тунелите, на НДК на Ректората и т.н. В Младост 1А и връзката Младост Дървеница я имашше още преди 90та. Преди 1 год. махнаха релсите ся сложиха нови ;) . Който е учил в строителния, в стаята на сградото имаше карта на метрото от 80та год, син цвят - изграден пръстен и червен в проект. Просто ся лапат на готово същите тия, дето уж са свалени някога. Ма то май май си е било един театър, целата работа.
Да не говорим за белене, че и там е стар проект и с изградени основи, дето ся уж ги реконструират / и глътнала некви 300млн за боя :mhihi: /.
Така го изиграха, че ся нема комуннистите са виновни, са е декомрация оправяйте се.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Ное 2009, 1:46

jordanpar написа:Изображение

Та казвате тоя момък зад тоя диктатор сложи края на червената върхушка ,а???
чудно как е бил толкова доверено лице тогава че да го допуснат да охранява самия Първи,а сега ще полага основите на края на началото.
Ха ха ха. :mhihi:

Колега, ай ся кажи на колко години си, и откога се интересуваш от политика :?:
Допуснаха го да охранява 'самия Първи' , когато 'Партията' НЕ ДАВАШЕ ВЕЧЕ И ПЕТ ПАРИ ЗА НЕГО, И МНОГО СЛЕД КАТО СИ БЕШЕ ИЗМИЛА РЪЦЕТЕ С НЕГО!!!!!!!!!!! След като е свален, на бай Тошо е осигурена охрана от държавата (като бивш държавен глава), докато трае процеса срещу него, и ако не се лъжа малко след това, която охрана е СНЕТА '94 година!!!!!!!!! и ТОГАВА се появява Бойко (94 година!!!!!!) и предлага услугите си на бившия първи БЕЗПЛАТНО в качеството си на собственик на една от големите тогава ОХРАНИТЕЛНИ (НЕ застрахователни) фирми у нас! Ти нещо за ПР чувал ли си??????????? Айде, изрови още некоя снимчица и децата съвсем ще почнат да цъкат с език......малйй то ква била работата......

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Ное 2009, 2:27

Сондьора написа:Сонни, метрото си беше направено преди 90та, всички подлези ако помниш, бяха преградени от към тунелите, на НДК на Ректората и т.н. В Младост 1А и връзката Младост Дървеница я имашше още преди 90та. Преди 1 год. махнаха релсите ся сложиха нови ;) . Който е учил в строителния, в стаята на сградото имаше карта на метрото от 80та год, син цвят - изграден пръстен и червен в проект. Просто ся лапат на готово същите тия, дето уж са свалени някога. Ма то май май си е било един театър, целата работа.
Да не говорим за белене, че и там е стар проект и с изградени основи, дето ся уж ги реконструират / и глътнала некви 300млн за боя :mhihi: /.
Така го изиграха, че ся нема комуннистите са виновни, са е декомрация оправяйте се.

Прав си за метрото, но само за отсечката (тунела) от строителния нагоре, а релсите ги смениха щото това беше предвидено за трамвай когато е строено, не за друго, а и никога не съм чул бат Бойко да си приписва заслугата за това, нито като кмет, нито като премиер

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2009, 2:31

„Най-добрият довод срещу демокрацията е петминутен разговор със средния избирател.“
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 12 Ное 2009, 10:02

jordanpar написа:Мдаааам.
иначе ако не друго 20 мола направиха--е много ясно нали требе да се перът парите некъде.
Едно време маса братски страни се избиваха за български стоки--сега сме вносител Но1 на Балканския.
Едно време имахме традиции в образованието,сега даже има обяви за продажба на готови дипломи дори в тоя форум,за кво ти е да учиш тогава.
Едно време спортистите се бъхтаха наистина за чест и слава /естествено винаги бяха добре отблагодарени/,а сега манекени се разкарват по стадионите,уреждат мачове на черното тото,наши щангисти заминават за Катар да вдигат под техен флаг--еее това ако не е свобода наистина да избираш.
Едно време младото правеше място на старото в автобуса,сега е обратното.
....................................
Абе,добре сме,ама шъ съ опрайми.
както е казал Доналд Тръмп,има много начини да живееш добър живот,най-правилния е да се родиш на точното място.

Ти 'що не се кръстиш jordanтъpaнаr?
Ти като си голям строител каква я свърши за 20 години? Какво създаде?
Ти си същият като Тоя дето го оплюваш! Много говориш, и все другите са ти виновни!
Нали знаеш народния лаф? "На крив х*й, космите му пречат".
Аз не съм построил магистрала, нито съм изграждал тунелите на метрото, даже и къща не съм построил, но не оплювам другите и си гледам в собствената паница.

"Построил" съм едно добро семейство, имам прекрасни деца(който не слушат чалга, и не се кефят на разните му Златки-патки!), имам жена която да ме подкрепя, имам и родители който са винаги зад мен(въпреки, че май повече аз го правя), имам и приятели на който мога да им звънна когато и да било и да помогнат повече от колкото могат!
И мисля, че с тия неща ще построя повече от колкото теб!

И, последно!
Бабите и дедковците се ровят по кофите, защото същият тоя строй който така самоотвержено защитаваш им е взел париците, и си ги е раздал на подобни на Тоя който не харесваш!

И те така!

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 12 Ное 2009, 10:54

Добре де, защо веднага обиждате някой, който ви нехаресва какво е написал. Евала за всичко което си постигнал Боби, но защо обиждаш лично колегата? Наричаш го тъпанар ли или аз неразбрах? Той обиди ли те лично? Добър пример даваш на мен и останалите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата