Защо бият жените и мразят богатите
Модератор: Общи модератори
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Защо бият жените и мразят богатите
то са обаче мнооо трудно разберат кой е, че тя ходила с много такива па се и женила па и с няколко едновремено била .. Та половината от ревност другата половина може щото ги е зарязала ... някой па може щото е гепила туй онуй и така ... много кофти да имаш мноо врагове 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Bogat-Beden написа:...........![]()
![]()
ААахахаххахахахахахаХАХахахаАХаХаАХАхаАХаАХхаХхахахахааха, ти си ненормален!
Леле, паднах от стола!!!

Забравих темата, как си върти окото бухахахахааа!!!!

знам ги тия богати, голем бизнес правят, големи пари въртят, като се стигне да ти плащат обаче, ее бате аре другия месец, аре не сега, даже гледат ако може нещо да изкярат, да им сипеш 20 кинта нафта на ЕС КЛАСАТА, та просто неам думи.
No bling at the Ring
Sharo написа:то са обаче мнооо трудно разберат кой е, че тя ходила с много такива па се и женила па и с няколко едновремено била .. Та половината от ревност другата половина може щото ги е зарязала ... някой па може щото е гепила туй онуй и така ... много кофти да имаш мноо врагове
Днес PR-ът на Деси е дал изявление, че Деси е в перфектни взаимоотношения с бащата на децата си, че нямат никакви проблеми за салона й, че е бил един от първите появил се на мястото на проишествието, и е помогнал да я закарат до болницата. Явно тя първо на него е звъннала. И веднага е прибрал и децата. И съмнения върху него не падат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Такива показни токати не са от няма нищо, а и не вярвам ПР-ът и (ах как звучи), да кажа че са я шамарили щото е шавала насам, натам 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
... абе да е*а тая тема 10000 страници реване бе ... 100 пъти се казаха нещата точни и ясни още колко пъти , ще подигате отново и отново ще се повтаря едно и също . Евелин Коцев много точно го написа - като е парцал , ще се отнасят с нея като парцал и тва е .
Малко пикантериика - вървят двама мои приятели и некаква се закача с тях , ма единия нещо нервиран и И тегли една псувня . На другия ден , кучката със двама горе долу здрави , среща едно от тия момчета и го пита - абе,ти снощи нещо много беше отворен , я да те видим сега . - Моя човек , осеща , че двамата идват да го бият и казва мазно - ооо,извинявай , аз такова .... подава и ЛЯВАТА ръка за извинение , защото с дясната ... и чупи носа
ония пада в несвяст , другите двама пристъпват и започва въргала ... Оня си е корав и видимо на другия ден , нищо му нямаше - вика , че бил "победител" ма не знам колко е вярно . Извода се крие в обяснението на въпроса - защо удари така жена ? - ами тя водеше двама с ясната цел , да ме пребият . Като се захваща с това да знае какви са последствията . Аз като съм мъж , да не би да ме боли по-малко , като ми счупят носа ?
Айде давайте още 50 страници , дъвчете за правата на хората
Малко пикантериика - вървят двама мои приятели и некаква се закача с тях , ма единия нещо нервиран и И тегли една псувня . На другия ден , кучката със двама горе долу здрави , среща едно от тия момчета и го пита - абе,ти снощи нещо много беше отворен , я да те видим сега . - Моя човек , осеща , че двамата идват да го бият и казва мазно - ооо,извинявай , аз такова .... подава и ЛЯВАТА ръка за извинение , защото с дясната ... и чупи носа

Айде давайте още 50 страници , дъвчете за правата на хората

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Правата на хората нямат нищо общо с правата на к*****е 

It`s party time !
acho.rs написа:Малко пикантериика - вървят двама мои приятели и некаква се закача с тях, ма единия нещо нервиран и И тегли една псувня. На другия ден, кучката със двама горе долу здрави, среща едно от тия момчета и го пита - абе, ти снощи нещо много беше отворен, я да те видим сега .
Но, защо мислиш, че са го направили?
Друго си е двама мъжкари, които харесват една жена, решили да се докажат колко са мъже, нали?

Тя, може да е кучка,... но нали знаеш, че след една кучка вървят много кучета, с една голяма надежда,... те да са на първо място и да се докажат като истински

Последна промяна Eva* на 02 Дек 2009, 1:37, променена общо 2 пъти
Да караш Peugeot е страст!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Eva* написа:acho.rs написа:Малко пикантериика - вървят двама мои приятели и некаква се закача с тях, ма единия нещо нервиран и И тегли една псувня. На другия ден, кучката със двама горе долу здрави, среща едно от тия момчета и го пита - абе, ти снощи нещо много беше отворен, я да те видим сега .
Но, защо мислиш, че са го направили?
Друго си е двама мъжкари, които харесват една жена, решили да се докажат колко са мъже, нали?![]()
Тя, може да е кучка,... но нали знаеш, че след една кучка вървят много кучета, с една голяма надежда,... те да са на първо място и да се докажат като истинскиТя, е споделила своя "дамски" проблем и те ти още по-голям проблем,... меренето на мускули! Я, са да видим, кой е по-голям? В името на кого? На мацката и естествения подбор на принципа - кой е по-добрия.
Да ти кажа , кучката дълго време остана "не особено красива" а другите двама и те не минаха тънко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дали има вариант хипотети4но поне ,жена да признае някога,4е жените са виновни за нещо поне...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:дали има вариант хипотети4но поне ,жена да признае някога,4е жените са виновни за нещо поне...![]()
както казваше комшията - няма жена да не е болна и от мъжа си да е доволна

У нас нещата стоят доста по-различно от съвременния свят и има и виц за целта!
...французойка, американка и българка били на кафенце и си разправят ...
французойката:... моя мъж толкова много ме изнервя последно време и му казах, че спирам да чистя къщата, защото той само цапа!.... първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам,... на третия ден - всичко блести, няма прах,.. абе, перфектно!
американката:... А, това нищо не е,.. моя мъж толкова толкова много ме изнервя,... че спирам да му пера мръсните и захабени дрехи!... първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам, на третия ден чисто нова пералня със сушилня, абе, перфектно!...
българката:... това вашето нищо не е,... моя мъж толкова ме изнервя последно време и му казах, че спирам да готвя,.. първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам, на третия ден леееко прогледнах с лявото око

...французойка, американка и българка били на кафенце и си разправят ...
французойката:... моя мъж толкова много ме изнервя последно време и му казах, че спирам да чистя къщата, защото той само цапа!.... първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам,... на третия ден - всичко блести, няма прах,.. абе, перфектно!
американката:... А, това нищо не е,.. моя мъж толкова толкова много ме изнервя,... че спирам да му пера мръсните и захабени дрехи!... първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам, на третия ден чисто нова пералня със сушилня, абе, перфектно!...
българката:... това вашето нищо не е,... моя мъж толкова ме изнервя последно време и му казах, че спирам да готвя,.. първия ден нищо не виждам, втория ден нищо не виждам, на третия ден леееко прогледнах с лявото око

Да караш Peugeot е страст!
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Много ху'ав виц батьооооооо
Амчи кат' е мъж, да е мъж аджеба!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Такова им е възпитанието на българките."Омъжи се мама за богат та да имаш всичко"
Е който каквото си е надробил това ще сърба 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Както беше споменато някъде из таз тема май -> няма нищо случайно!