Накъде след кризата?
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Накъде след кризата?
Е.Димитров написа:ferdy написа:Докато вие сте се драпали още, аз работех и от 16 годишна досега не съм работила на по-малко от две места, плюс частен бизнес. По някое време работех на три места и учех в два университета едновременно. И преди някой да се е обадил: не, родителите ми не са заможни, нямала съм богато гадже и колите, както и всичко останало сама съм си го купувала.
Познах те,ти си мис България от перник с 2 те висши образования![]()
Моля те,не ми раздухвай некакви изтории от американски филми,как пък точно си работила на 2 места,учила си,едновеменно и тн. глупости,я кажи в кои 2 кафета си работила едновременно и къде си завършила,щото аз учех медицина и нямаше как да работя и да уча,те за това прекъснах. Освен това нямаше фирма допреди 2-3 години която да наема работници на договор за 4 часа,освен чистачка на вход,всеки часник иска максимално да оползотворява времето си на работника.
Интересното е и какви коли си си закупила първоначално,също така от кой град си родена ,което ми е по-интересно а най-забавното е в случая,като си толкова богата,какво отделяш за благотворителност???
Може да се окаже че те познавам,защото познавам повечето заможни моми в софия,та и знам как са станали заможни.
И вземи разкрии най-накрая какво работиш,стига с тея завоалирани изказвания,да не се окажеш гаджето на бойко бориов.
Толкова комплексарско мнение не бях чел скоро

ferdy написа:Всеки от вас има някакво умение, в което е по-добър от голяма част от хората, които познавате. Просто се замислете кое е то и го развийте, изкарвайте пари от него, изобщо не е трудно, стига да имате малко кураж и повече вяра в себе си.

///peter написа:Толкова комплексарско мнение не бях чел скоро
Ти н'са таковай с колегата!

Ко не беше той до ся да сме измрели кат динозаврите

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
///peter написа:Е.Димитров написа:ferdy написа:Докато вие сте се драпали още, аз работех и от 16 годишна досега не съм работила на по-малко от две места, плюс частен бизнес. По някое време работех на три места и учех в два университета едновременно. И преди някой да се е обадил: не, родителите ми не са заможни, нямала съм богато гадже и колите, както и всичко останало сама съм си го купувала.
Моля те,не ми раздухвай некакви изтории от американски филми,как пък точно си работила на 2 места,учила си,едновеменно и тн. глупости,я кажи в кои 2 кафета си работила едновременно и къде си завършила,щото аз учех медицина и нямаше как да работя и да уча,те за това прекъснах. Освен това нямаше фирма допреди 2-3 години която да наема работници на договор за 4 часа,освен чистачка на вход,всеки часник иска максимално да оползотворява времето си на работника.
Интересното е и какви коли си си закупила първоначално,също така от кой град си родена ,което ми е по-интересно а най-забавното е в случая,като си толкова богата,какво отделяш за благотворителност???
Може да се окаже че те познавам,защото познавам повечето заможни моми в софия,та и знам как са станали заможни.
И вземи разкрии най-накрая какво работиш,стига с тея завоалирани изказвания,да не се окажеш гаджето на бойко бориов.
Значи трябва да четеш повече

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
///peter написа:Е.Димитров написа:ferdy написа:Докато вие сте се драпали още, аз работех и от 16 годишна досега не съм работила на по-малко от две места, плюс частен бизнес. По някое време работех на три места и учех в два университета едновременно. И преди някой да се е обадил: не, родителите ми не са заможни, нямала съм богато гадже и колите, както и всичко останало сама съм си го купувала.
Абсолютно! Г-н Е., на мен пък ми е много интересно ти какво IT си, и каква медицина си следвал, след като освен всичко, си и неграмотен ("колеШке","иЗтории","час?ник","разкрии" и т.н.)?!
М/у другото, момичето доста подробно обясни с какво точно се занимава - май само ти не разбра, даже и сайта си пусна (само че ти пак не зацепи, и реши, че щом има сайт, значи прави сайтове

Понеже и аз работя в IT-сектора, и даже се явявам работодател от време на време, и ми е любопитно..
П.С. - по принцип избягвам да пиша подобни крайни мнения, но мненията на "колеШката" ми бяха доста приятни за четене, а заради тоя неграмотен комплексар момичето се отказа да пише..
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То и на мен ми бяха приятни за четене, само че повечето неща, които писа нямат нищо общо с реалността, просто общи приказки. Хубаво е, че някой си е намерил добра работа и е инициативен, но има поговорка "Голям залък глътни-голяма дума не казвай"-нека това, че сме на гребена на вълната не ни прави излишно нескромни пред хората с други професии, които сега не получават нужното признание и адекватно заплащане у нас, защото е меко-казано дразнещо.
Никой не мое ма връне на селу!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
saleen написа:То и на мен ми бяха приятни за четене, само че повечето неща, които писа нямат нищо общо с реалността, просто общи приказки. Хубаво е, че някой си е намерил добра работа и е инициативен, но има поговорка "Голям залък глътни-голяма дума не казвай"-нека това, че сме на гребена на вълната не ни прави излишно нескромни пред хората с други професии, които сега не получават нужното признание и адекватно заплащане у нас, защото е меко-казано дразнещо.
Напълно права е... колко от хората живеещи в прованса са опитали да кандидатстват за евро субсидии?
Сега веднага ще кажете, ама то те не се печелят така, те ги дават на... глупости

А това е един единичен пример. Колко от имащите някаква непечеливша професия, са се опитали да работят друго, да учат за него? Единици...
Еми затва сме на този хал, но пък можем да се бараме като големите босове по форумите.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ай стига толкоз...